tas chalis jau pac to minivenu iestaadija ap koku un bij spiest vinju "paarpirkt"

ĀAA, es zinu, par ko runā!auvii wrote: SpoilerShowex ipashniekam tieksme uzkjiniit un TAD pa pilnu programmu sabojaas(vizuaali)!
pirmais auto ko atceros A100 cigaars - balts,ar Garspalvainu pukainu salono, tumbu sietinjiparastas k-kadas restiites ar skruuveem, drausmiigi shkiedras buferi priekshaa un aizmuguree, un kaartiigs subi bagazhniekaa
tad veel bij k-kaads mazs reno vai fiat lampinjas sakaartas visapkaart un aizm roris kuraa duri iebaast
tad bij veel 2000+g pezo minivens (ap koku aptiits tieshi pa vidu autinjam koks liidz pus mashinai bij) 10 spaini spaktelis un citi lorinji un auto bij ielaas... dargaakaa detalja pr. lampa ar ksenonu 200+ls
sakuma autinjsh smuks utt un tad saakaas lampinjas visur, uzlimes saaka augt kaa seenes peec lietus un MUZOns bij nopietns (veljoprojaam nesaprotu ka taa spaktele tureejaas klat tam auto), dvd pie katra benjkja, tumbinjas lai araa dzird kas skan iekshaa uttt)
motors ellju tereeja vairaak kaa bendzu un riepas ar bij jaamaina ik meenesi jo savirze disaa....
veel jo projaam pa pilseetu braukaa nissan almera (vizuaali gruuti atskirt) ar grausmiigiem shkiedras veigojumiem) ledu virteneem un nesmuki zaljaa kr.
un nesen (nujau pasen) tika sitas iegaadaats cik zinu naktii bij ielikt ss.lv pa paris simtiem chalis saziimeejis naudu un peec 3-4 auto bijis jau nopirkts
Saakumaa smuks utt bik uzfrisinaats utt UN TAD sakaaas atkal uzliimes utt
man aizdoma ka motors bij maisaa.... BET paris zvani riita korishiem un vareetu uzzinaat skaidraak kas kaa BET pa labu pirkumu nenosauktu
p.s. pats ar tiem meistariem netuseejos bet labi korishi tuseejaas tais aprindaas un visu siiki zin... jo vinjiem tas chalis baigais meistars skaitaas
Takā plānā nav, bet katrā ziņā, šim ir sliedes uz jumtaRom4iks_328 wrote:vaaks nebus sho ziem?
Melnais wrote: ĀAA, es zinu, par ko runā!Baigi sen sanāca mācīties kopā r to viņa draudzeni, vai ko tur.
Te arī tas audis pabijis lauku tūninga topikā.
Un audim bija aizmugurējās lampas no pežo.
Un spalvas arī.
Tad vēl viņiem bija volvo 240 vaio kas tur, sauca par baigo urbi!
Haham, vakar vakarā, ejot gulēt, vēl atcerējos šos tūninga projektus!
Un šodiuien tu te vēl drukā!
![]()
![]()
Vairāk arī neko nezinu, kā tik audi 100 un tas volvo. Kad izsmēju tās bābas bildes draugos, šī mani izdzēsa, nobloķēja un no skolas laikam arī aizgāja!![]()
Bet nu, ja viņu rokās nonāk kāds auto, tad ir ziepes, lielas...![]()
Bet nu, neko, es jau domāju, ka Jānis to auto dabūs uz riteņiem un pavasarī notirgos Krišam par labu ciparu.
tev tā info pārbaudīta?facex wrote:hill holder nāca visiem atmo suši vagoniem.freimo wrote:1majā meža testdrive'ā, atklājās, ka šim ir arī kalna bremze...
a kas tas tāds ir ?DimanC wrote:tev tā info pārbaudīta?facex wrote:hill holder nāca visiem atmo suši vagoniem.freimo wrote:1majā meža testdrive'ā, atklājās, ka šim ir arī kalna bremze...
man nestrādā hill holder.
instrukcijā ir, bet nav minēts - pamatfunkcija vai ekstra.
hill holder ir "automātiska" bremze pret ripošanu atpakaļ, ja auto atrodas slīpumā. Diezgan laba fiška, nav ar roceni jāņemās lai uzsāktu braukt lielā slīpumā. (Bet nav jau arī tā, ka bez tās nevarētu iztikt.)*Sicram wrote:[a kas tas tāds ir ?