Paldies paldies mīlīši
Auto tiešām jauks un žiperīgs, lai gan man tiešām jāpamācās vel braukt, jo pie manas braukšanas njammā kā negudrs (bet par to jau mani brīdināja)
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu Dare to be Different E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !
Sveicu ar Lupiņu! Protams žēl, ka nepaņēmi manu, bet zinu, ka gribu kosmosu un nesteidzos ar pārdošanu.
Ēdīs Tev viņš ne mazāk kā 5.5l/100km, mazāk pa pus gadu neesmu dabūjis. Ir bijis arī 6l/100km. Par švaku tas dzinējs, 1.4 ir way to go.
Sēdināt var mierīgi ar 35-40mm, nekas nekur nevelkas pa zemi, vnk nedaudz jāpiedomā pie braukšanas. Ar stock atsperēm izskatās pēc tačkas.
Tavam stūres pastiprinātājs ir? Ja nav, pat nedomā likt lielākus diskus par R13, vai arī liec pavisam šauras mizas virsū.
*Sicram wrote:jāpiekrīt VIP, ka auto patēriņš šķiet par lielu..
Nu ziemā uzmanīgi.. manliekas, ka ziemā mazs/viegls auto ir bīstamāks, par vecu rwd auto ..
Es šoreiz kā tipiska sieviete... visuāli man viņš iepatikas tik ļoti ,ka patēriņi un ārdīšanās pa kupenām palika otrajā plānā
Tam man brāļa bembis ,ja sagribās
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu Dare to be Different E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !
*Sicram wrote:
Nu ziemā uzmanīgi.. manliekas, ka ziemā mazs/viegls auto ir bīstamāks, par vecu rwd auto ..
Kāpēc mazs un viegls FWD auto ziemā ir bīstamāks nekā vecs RWD?
'Man kursabiedrene pagājušajā ziemā, uzbrauca uz ledus kluča, un šī paša izmēra auto ielidoja kokos..
Bet kāds sakars salīdzinājumam vieglam FWD auto un vecam RWD? Tad jau sakars būtu, ja salīdzināt vieglu un smagu auto, nevis vieglu un vecu auto.
Dzēri vakar?
*Sicram tas ka tavai pazinai taa sanaca, nenozimee, ka visiem mazajiem auto taa bus.
viss atkarigs no brauceja, ir cilveki kas nesavaks to pasu lielo veco rwd
J.K.jr.bad. wrote:
Lūk mans ex Lupo 1.7SDI. Un motors vai nu kāds no "lielajiem" benzīniem vai nu arī 1.4TDI. Visi pārējie ir sprāgoņas ar neadekvātu degvielas patēriņu:
atljaushos oponeet a tas 1,2 TDI arii iet pietiekami un paterinjsh ir vairaak ka adekvaats
Pirmā štuka nobraukta un ar auto jau aprasts
Man vajadzēja auto un ātri... tajā brīdī īpašas izvēles nebija :p Piedāvājumā bija tikai superdārgi 3L no kuriem baidijos, jo sastastija man par tām ātrumkārbām un 1.0 , kurš bija par pieejamu cenu un manam šā brīža vajadzībām atbilstošs :p Citus modeļus vnk negribēju
Diski man patīk un sēdināt negribu... tie ,kas ar mani kaut reiz ir braukuši zin kapēc