Tehniska rakstura diskusijas II
Moderator: gacciZm
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Tehniska rakstura diskusijas II
Pamēģini pēc shēmas - 2. pārnesums, ieskrienies, izspeid sajūgu, neitrālais, izspied sajūgu, starpgāze un liec trešajā. Ja šis palīdz, tad sinhronizātori 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Nu tā arī noteikti sanāk, enīvēj, uzlitks cits supports, tagad viss kedā.Marx wrote:tas rocenes mehānisms gadienā netaisa jokus?Martinss wrote:Kaads varbuut ir saskaaries, lieta, taada, kad sen atpakalj paarlasiits supports shodien njeema un nokjiileeja. Supports aizmuureejais ar rocenes mehaanismu iekshaa, liiidz bremzhu sljauku atvienoshanai viss bija gerai stovis, vajadzeeja nolaist aizmugureejo tiltu un liidz ar to atvienot bremzes, protams peec tam pievienojaam visu atpakalj, atgaisojaam, un hops, nokjiilee. Labi, kjiileejoshais supports tika noskruuveets izjaukts (izskruuveets cilindriitis aaraa), konstateets, ka tur viss gerai, saskruuveets (kas interesanti, ka izskruuuveejaas/ieskruuveejas ideaali bez aizkjershanaas), uzlikaam virsuu, bez atgaisoshanas viss straadaa, kaa atgaiso, atkal nokjiilee.Ko tur var dariit lietas labaa? Ir itkaa cits supports, bet nu tomeer, shitie ir restaureeti un viss spiid un laistaas iekshaa, taapeec negribaas kaut kaadu suudu atkal restaureet un likt virsuu. :/

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Nav baigi tehniskā diskusija, bet tomēr 
1 ) kad liksim virsū ziemenes ?
ārā no rītiem ir diezgan maz to grādu 
2 ) tieši pirms gada uzliku mersim jaunu slotiņu, tipa valeo vai kkas tml. Nevaru saprast, pirkt kkādu slotiņu par 2 lvl vai nopirkt champion ( vai kkā tā ) gumiju par tik pat un samainīt vietām

1 ) kad liksim virsū ziemenes ?

2 ) tieši pirms gada uzliku mersim jaunu slotiņu, tipa valeo vai kkas tml. Nevaru saprast, pirkt kkādu slotiņu par 2 lvl vai nopirkt champion ( vai kkā tā ) gumiju par tik pat un samainīt vietām

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
1. Es savas jaunās naglas likšu, kad būs stabils dubaks, ekstrēmā variantā ir iespēja pārvietoties ar busu, ja nu sasnieg pēkšņi 
2. Price/quality man šitās likās labas http://www.tscauto.lv/tscauto/index?nod ... =LV&gr=197

2. Price/quality man šitās likās labas http://www.tscauto.lv/tscauto/index?nod ... =LV&gr=197
B4 TDi
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Pieteicies rindā Emsiņam naudu iedot ?Pauliic wrote:es jau pie emsiņa pierakstījos, atlicis tikai samaksāt

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
1) Īsti vēl neesmu no rīta noķēris temperatūru zem 5C, tā, kā vēl pavizināšos ar R17*Sicram wrote:Nav baigi tehniskā diskusija, bet tomēr
1 ) kad liksim virsū ziemenes ?ārā no rītiem ir diezgan maz to grādu
2) Par Valeo tikai labākās atsauksmes

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Varbut kāds var izpalīdzēt..
Lieta tāda ka vajag saprast kā ir veidotas ādas šuves stūres aizmugurē šajās vietās.
Iedevu šuvējam pāršūt, bet šis nevar saprast kā tur vajadzetu sašūt, jo stūrei nebija vēcā āda virsū. Būtu ļoti pateicīgs ja, kāds kam ir tāda stūrīte, varētu nobildēt tās vietas. Vai arī pats varu aizbraukt apskatīties.

Lieta tāda ka vajag saprast kā ir veidotas ādas šuves stūres aizmugurē šajās vietās.
Iedevu šuvējam pāršūt, bet šis nevar saprast kā tur vajadzetu sašūt, jo stūrei nebija vēcā āda virsū. Būtu ļoti pateicīgs ja, kāds kam ir tāda stūrīte, varētu nobildēt tās vietas. Vai arī pats varu aizbraukt apskatīties.

..Kā Dievs jūtos, ja netic man.. 

Kāda gāze!Tad nopērc hondu 1.1. vai kaut kādu dīzeli un brauc!Ja ražotājs būtu mašīnu paredzējis uz gāzi tad tādas arī ražotu un nav nozīmes dārga iekārta vai lēta!Tas mans viedoklis!Foxijs wrote:aha buržujs, cik tavs fotoaparāts maksā*Sicram wrote:Buržujs !Foxijs wrote:kkas uz to ko focus raksta, bet es paņēmu dārgākas sprauslas ar garantiju un man nostājās uz 500..
Nu labi, cik liels balons un kur tev ir ?
Cik maksā tā uzpilde ?
Smaciņa ir ?
Kāds vsp vēl liek lēto gāzi ?
Kāpēc tu liki dārgo ?
balons 53 litri, bet ieliet var kādus 43, 43l maksaa kko ap 20ls, varu ar to nobraukt ap 450 km![]()
smaku jutu divreiz, bet hvz kapēc, tā vispār neko nejūt..
liek daudzi lēto gāzi, bet nevar cerēt ka uzliks to lēto un baigi cool viss būs.. es liku dārgo jo negribēju pisties ar to mašinu
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Atkal sāksies mūžīgā diskusija.
Par tavu viedokli visiem pieee dirsaaas. 

Nu bet tak ražobucis wrote:Kāda gāze!Tad nopērc hondu 1.1. vai kaut kādu dīzeli un brauc!Ja ražotājs būtu mašīnu paredzējis uz gāzi tad tādas arī ražotu un nav nozīmes dārga iekārta vai lēta!Tas mans viedoklis!Foxijs wrote:aha buržujs, cik tavs fotoaparāts maksā*Sicram wrote:Buržujs !Foxijs wrote:kkas uz to ko focus raksta, bet es paņēmu dārgākas sprauslas ar garantiju un man nostājās uz 500..
Nu labi, cik liels balons un kur tev ir ?
Cik maksā tā uzpilde ?
Smaciņa ir ?
Kāds vsp vēl liek lēto gāzi ?
Kāpēc tu liki dārgo ?
balons 53 litri, bet ieliet var kādus 43, 43l maksaa kko ap 20ls, varu ar to nobraukt ap 450 km![]()
smaku jutu divreiz, bet hvz kapēc, tā vispār neko nejūt..
liek daudzi lēto gāzi, bet nevar cerēt ka uzliks to lēto un baigi cool viss būs.. es liku dārgo jo negribēju pisties ar to mašinu

nu nesāksim atkal šito bullshitu.. Ja auto nav galīgi svaigs, tad to gāzi droši var maukt virsū. Pat ja kkas noklapē, varēsi pie attiecīgā noskrējiena piecus tādus motorus nomainīt pa sataupīto naudu.
tak labāk taupīt uz degvielu (kas benzīna/dīzeļa gadījumā ir vienkārši bezjēga dārga un solās palikt vēl dārgāka), kā uz hadeni, bremzēm, riepām (tb lietām, par kurām tiešam ir vērts maksāt pēc iespējas vairāk, jo tās ietekmē drošību un auto spēju pārvietoties kopumā) utt..
tak labāk taupīt uz degvielu (kas benzīna/dīzeļa gadījumā ir vienkārši bezjēga dārga un solās palikt vēl dārgāka), kā uz hadeni, bremzēm, riepām (tb lietām, par kurām tiešam ir vērts maksāt pēc iespējas vairāk, jo tās ietekmē drošību un auto spēju pārvietoties kopumā) utt..
Sodit slidgultnus uz spiediena
Toyota Carina E; 1.8 benzīns; 1997. gads; motora kods 7A-FE. Aizmugurē ir divas bremžu sistēmas (trumuļu bremzes). Ar ko viņas atšķiras? Respektīvi kā noskaidrot kāda sistēma ir man? Jāmēra platums, jāskatās stiprinājumi? 

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Kas varētu būt par problēmu, ka pa pečku nenāk ārā siltais gaiss, kaut arī motors ir darba temperatūrā, respektīvi 90 grādos. Truba kas iet uz pečku ir karsta, un tā pa kuru nāk ārā ir remdena. Varētu būt ka pečka ir aizdirsta?
Auto : E30 ar m10.
Auto : E30 ar m10.