Zalic | B5 Variant
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Dr. Kanepe | B5 Variant
grieze labāka, kā vienam otram V8 

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
vīlēts nav nekā. patērīņš mazāks ka manai mazdai. cik pa pilsētu esmu ripinājies, jau 75 km, tik esmu patīkami pārsteigts.
tātad ka ssadarīts: cita ieplūde, izplūde, maps un pārprogramēts vadības bloks pie INC jelgavā
tātad ka ssadarīts: cita ieplūde, izplūde, maps un pārprogramēts vadības bloks pie INC jelgavā
VW Passat B5 1.9TDI
Mazda 323 GT 1.8 16V
Mazda 323 GT 1.8 16V
vai tik gadījumā kaut kur nelasīju ka:
vnt 17/20 hibrīdturbo,
izplūde 60mm,
pd 130zs ieplūdes kolektors, lielāks IC priekšā, 60mm rores, 3 bar maps,
race520 smidzinātāji, 11mm plužeris,
kaut kas ķimiķots ar S2 sajūgu.
vnt 17/20 hibrīdturbo,
izplūde 60mm,
Tas ir tikai lōģiski, ka ir šāds setup. Dīzelim ššadu jaudu nevar iegūt nomainot trubas, turbīnu un čurātājus.vāks wrote:vai tik gadījumā kaut kur nelasīju ka:
vnt 17/20 hibrīdturbo,
izplūde 60mm,
Vot šitādu lietu lūdzu atlikt, ja neesi vizināts, kur nu vēl braucis ar tādu, sorry, bet savus komentārus paturi pie sevis, nevis gudri runā par lietām, ko nezini. (grāmatu esmu lasījis un pat jaunais 3.5d bmw biturbo dīzelis nestāv normālam 4.0 vai 4.4 benzīniekam) bez čipa.jaaniss wrote:grieze labāka, kā vienam otram V8
tik tiešām nav vīlētsDr. Kanepe wrote:vīlēts nav nekā. patērīņš mazāks ka manai mazdai. cik pa pilsētu esmu ripinājies, jau 75 km, tik esmu patīkami pārsteigts.

P.S. par projektu - cepuri nost, un tik tiešām, būtu interesanti palasīt kas darīts un vēl interesantāk cik Tev tāds setups ilgi vilks

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
tad jautājums, ko tu domā ar vārdu vīlēts
un par to kas darīts, lasi zemāk
un par to kas darīts, lasi zemāk
vāks wrote:vai tik gadījumā kaut kur nelasīju ka:
vnt 17/20 hibrīdturbo,
izplūde 60mm,
VW Passat B5 1.9TDI
Mazda 323 GT 1.8 16V
Mazda 323 GT 1.8 16V
- Alien
sāksies tūlīt petrolheads vs. dieselpower (tikpat labi var salīdzināt [censored] ar dirsu)lm wrote:Vot šitādu lietu lūdzu atlikt, ja neesi vizināts, kur nu vēl braucis ar tādu, sorry, bet savus komentārus paturi pie sevis, nevis gudri runā par lietām, ko nezini. (grāmatu esmu lasījis un pat jaunais 3.5d bmw biturbo dīzelis nestāv normālam 4.0 vai 4.4 benzīniekam) bez čipa.jaaniss wrote:grieze labāka, kā vienam otram V8
uzbūvēt var arī no šitā 1.9 lai var noskriet 545i
AR_159 

Izvizināja mani ar šitiem dīzeļ ņūtoniem , bet mani 400nm spiež benķī vairāk.
Gan jau tāpēc, ka passerati ar 3. spolē un uz priekšu nerauj 

Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
- Weber
- Cilvēks-karburators
tur jau ta lieta, ka janis uzrakstija ka nestav klat vienam otram v8lm wrote:Vot šitādu lietu lūdzu atlikt, ja neesi vizināts, kur nu vēl braucis ar tādu, sorry, bet savus komentārus paturi pie sevis, nevis gudri runā par lietām, ko nezini. (grāmatu esmu lasījis un pat jaunais 3.5d bmw biturbo dīzelis nestāv normālam 4.0 vai 4.4 benzīniekam) bez čipa.jaaniss wrote:grieze labāka, kā vienam otram V8
gaz 53 ar savu v8 nenoskries so
ja velaties kautko komentet, tad butu velams kad izlasa visu tekstu, nevis parskrien pari tam ko kads ir rakstijis un tad tupi komentee
- Foxijs
jaaa, tad kad 545i nezin ka kāds ar viņu skrienasAlien wrote:sāksies tūlīt petrolheads vs. dieselpower (tikpat labi var salīdzināt [consored] ar dirsu)lm wrote:Vot šitādu lietu lūdzu atlikt, ja neesi vizināts, kur nu vēl braucis ar tādu, sorry, bet savus komentārus paturi pie sevis, nevis gudri runā par lietām, ko nezini. (grāmatu esmu lasījis un pat jaunais 3.5d bmw biturbo dīzelis nestāv normālam 4.0 vai 4.4 benzīniekam) bez čipa.jaaniss wrote:grieze labāka, kā vienam otram V8
uzbūvēt var arī no šitā 1.9 lai var noskriet 545i

Vainīgs, neizlasīju kārtīgi. Okey, strīdēties ir bezjēdzīgi benzīns vs dīzelis vs gāze.Weber wrote:tur jau ta lieta, ka janis uzrakstija ka nestav klat vienam otram v8lm wrote:Vot šitādu lietu lūdzu atlikt, ja neesi vizināts, kur nu vēl braucis ar tādu, sorry, bet savus komentārus paturi pie sevis, nevis gudri runā par lietām, ko nezini. (grāmatu esmu lasījis un pat jaunais 3.5d bmw biturbo dīzelis nestāv normālam 4.0 vai 4.4 benzīniekam) bez čipa.jaaniss wrote:grieze labāka, kā vienam otram V8
gaz 53 ar savu v8 nenoskries so
ja velaties kautko komentet, tad butu velams kad izlasa visu tekstu, nevis parskrien pari tam ko kads ir rakstijis un tad tupi komentee
Un Alien nav korekti salīdzināt ar e60 545i, tik pat labi tās paaudzes to 3.5 biturbo dīzeli var sabūvēt līdz emkas utt. parametriem.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Nu, tas nevar būt, ka tavējam ir vairāk Zs, nekā šim?kuu_haa wrote:Izvizināja mani ar šitiem dīzeļ ņūtoniem , bet mani 400nm spiež benķī vairāk.Gan jau tāpēc, ka passerati ar 3. spolē un uz priekšu nerauj

Bet diskusija jums te panesusies!

mani tā jauda tik traki nesaistā, kā ekonomija. protam patīkami ka var normāli iemīt kad vajg. šodien pirmais garākais brauciens Ventspils - Liepāja - Ventspils + pa pilsētu sanāca ap 250km braucu pa šoseju ar 90Km/h un sanāca ka kādi 15L tikai aizgāja, sanāk ap 6L vidēji jauktā režīmā, kas ir 2x mazāk kā līdzšinējai mašīnai 

VW Passat B5 1.9TDI
Mazda 323 GT 1.8 16V
Mazda 323 GT 1.8 16V