kuu_haa wrote:Izvizināja mani ar šitiem dīzeļ ņūtoniem , bet mani 400nm spiež benķī vairāk. Gan jau tāpēc, ka passerati ar 3. spolē un uz priekšu nerauj
Nu, tas nevar būt, ka tavējam ir vairāk Zs, nekā šim?
Bet diskusija jums te panesusies!
Nu iet tas auto pieklājīgi priekš savas litrāžas, ļoti pieklājīgi! Tikai ne pa velti tas viss nāk
kuu_haa wrote:Izvizināja mani ar šitiem dīzeļ ņūtoniem , bet mani 400nm spiež benķī vairāk. Gan jau tāpēc, ka passerati ar 3. spolē un uz priekšu nerauj
Nu, tas nevar būt, ka tavējam ir vairāk Zs, nekā šim?
Bet diskusija jums te panesusies!
Nu iet tas auto pieklājīgi priekš savas litrāžas, ļoti pieklājīgi! Tikai ne pa velti tas viss nāk
Nē, nu protams, pat nedomāju apšaubīt. Tā jau labs tas dīzelītis, bet interesanti ir, cik tas setups viņam resursu samazina?
labi, jaizstāst avēl kautkas
pavisam ir trīs programas iespējama ssamaukt - 150Zs, kautka spa vidu un 200Zs. to visu mainu sava vadiasb bloka
tagad maucu ar 150Zs programmu un ir 6L kad ir 200Zs proga nekas daudz nemainās sanāktu ap 6.5L videji uz 100km jauktajā režīmā
Dr. Kanepe wrote:labi, jaizstāst avēl kautkas
pavisam ir trīs programas iespējama ssamaukt - 150Zs, kautka spa vidu un 200Zs. to visu mainu sava vadiasb bloka tagad maucu ar 150Zs programmu un ir 6L kad ir 200Zs proga nekas daudz nemainās sanāktu ap 6.5L videji uz 100km jauktajā režīmā
Tīri ziņkārības dēļ - kāpēc?
Bet sveikts, izskatās nice un ja vēl kko kustās, tad vispār stīgā
Papētot griezes/jaudas līkni rodas iespaids, ka līdz 2200rpm vispār neiet... kā ir salīdzinājumā ar to pašu stock 90zs dīzeli - kurš līdz 2200rpm ceļ labāk? Interesē tīri subjektīvais viedoklis....
Vienk manam dīzeļvāgenam kad bija noklājies gaisa masas mērītājs, tad līdz ~1900rpm negāja, a pēc tam pūta kā vajag - bija diezgan neciešams tas auto...
Šim auto gmm mērītājs ir atslēgts, visi aprēķini tiek veikti vadoties pēc 3 bar map sensoru!
Grieze ir speciāli ierobežota, lai sāktos ap 2,2k rpm!
Pie zemākiem rpm ir lielāka iespēja k-ko nolocīt, ko galīgi negribas
Un no apakšām viņš arī ir pietiekami dinamisks
kāpēc neiet? normāli braucot nemaz pāri pa 2k nevelku, jauda pilnīgi pietiek, bet tiklīdz pāri 2k uzdod, tā uzreiz ir rāviens protams. pagaidām neredzu jēgu lai jau no kāda 1k mani rautu beņķī jau