Ch.: 318is e36

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
agnismk
Spam addicted
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ch.: 518i e28

Post by agnismk »

Pa pakal faram. Man vinas ir nolimetas ar logu tonejamo plevi, kapec?
Pirmkart, nepatik laka ka izskatas uz lukturiem.
Otrkart, lai kads ieliekot dirsa var atri noplest un lieta beigta, a laku tu nenolesisi.
Taka es domaju viss cillā un brauc bed nezinadams.

P.S mans golfs Venspili uz CP ir uzedies, bet taka man vinam ir pilniba visa optika toneta (prieksa pagriezieni, gaismas lukturi un pakalfaras) plusa vel bija izputejs ar kkadiem 120dB ka MIN man pa tam lietam pat neko neteica. Tikai prasa bugatieri aptiecinu un tristuri. Vienreiz pat lureja apaksa lai ella nepil. :reeka:
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

agnismk wrote:...Vienreiz pat lureja apaksa lai ella nepil. :reeka:
un ko tas mainiitu? vinji servisaa piestraadaa? :lol:
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
agnismk
Spam addicted

Post by agnismk »

Nepras man, bet ta bija reize kad mani izkratija pa visu gandriz. :hvz:
V.I.P.

Post by V.I.P. »

Ch. wrote:Par oranžuma skalu - melnajam e36 man skatē ielika 2nieku par neatbilstošas krāsas lampiņu - mirgoja balta, spuldzītei oranžums bija izbeidzies :shura:

Un kā jau trešoreizi saku - plēve aprij tikai kādus 20% gaismas. Attiecīgi pagriezienrādītājs mirgo praktiski tāpat kā pirms plēves, tikai sarkanā krāsā. :emo: Kkādiem amerikāņiem taksh ar tā ir, un ne jau nu tāpēc viņiem visi pēkšņi skien pakaļā.
man arii par bmw kaut ko klepoja par paaraak "NEoranžu" aizmugurējo pagriezienu. uzvilkos, jo labāk, ka viņš mirgo dzeltens, nekā sarkans, ko var sajaukt ar bremžu lukturiem. :|
tāpēc jau liela daļa ASV auto pārtaisīti "pa smuko" - daļa sarkanā luktura ir oranža.
pārējie pagriezienus ierīkojuši baltajās atpakaļgaitas lampiņu vietās ar oranžām spuldzītēm, bet atpakaļgaitas lukturim papildus "fonariks".
trešā grupa, bet nu jau pavisam neliela, par brīnumu brauc VĒL ar sarkaniem...
Image
V.I.P.

Post by V.I.P. »

Ch. wrote:
V.I.P. wrote:atpakaljgaitas lukturim vairs nav nekaadas f-jas. :D
un tie sarkanie lukturi aizmuguree atgaadina pirms n gadiem DD pirmo sashkjuuneeto e28, veel tikai gabariitos sarkanaas lampinjas priekshaa. :D
No kurienes tāds secinājums? Neatminos, ka kāds mani būtu vērojis, kad bakstījos pa pagalmu atpakaļgaitā. :hvz:
Tā pļonka apēd apmēram 20% gaismas.. Tā jau nu toch nav, ka nekas cauri nespīd..
nerunaaju par gaismas stiprumu, par kraasas f-ju. ;)
sarkani ir aizmugureejie bremzhu lukturi, gabariiti vai miglas lukturi. atpakaljgaitai ir cita krāsa. :D
Image
Nixon

Post by Nixon »

Sarkanās lampas izskatās bomba. :yo:
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

V.I.P. wrote:
Ch. wrote:
V.I.P. wrote:atpakaljgaitas lukturim vairs nav nekaadas f-jas. :D
un tie sarkanie lukturi aizmuguree atgaadina pirms n gadiem DD pirmo sashkjuuneeto e28, veel tikai gabariitos sarkanaas lampinjas priekshaa. :D
No kurienes tāds secinājums? Neatminos, ka kāds mani būtu vērojis, kad bakstījos pa pagalmu atpakaļgaitā. :hvz:
Tā pļonka apēd apmēram 20% gaismas.. Tā jau nu toch nav, ka nekas cauri nespīd..
nerunaaju par gaismas stiprumu, par kraasas f-ju. ;)
sarkani ir aizmugureejie bremzhu lukturi, gabariiti vai miglas lukturi. atpakaljgaitai ir cita krāsa. :D
+1 turklāt tā arī labāk izskatās.
Šobrīd, ar visu sarkanu, atsit Audi C2
Spoiler
Show
Image
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Ch.

Post by Ch. »

Tikko iepirkti 4gab Style 5 r15. Un konstatēju, ka šim auto viņi tiešām labāk izskatās bez vāciņiem. :D :cool:
Sodit slidgultnus uz spiediena
*Sicram
Has thanked: 4 times

Post by *Sicram »

a kur fotkas ? :hvz: :D
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Juris_V

Post by Juris_V »

Par pagriezienu runājot. Ja dzeltenā lampiņa ir pabalējusi - viņa mirgo balti un to var noteikt. Kā csdd nosaka - uz aci. Var palaist cauri var nepalaist. Nomainot balti mirgojošo uz jaunu starpība tiešām ir acīm redzama...

P.S. Gaidam foto ar diskiem...
Audi Coupe Quattro (S2) 90'
DimanC

Post by DimanC »

Jur4x wrote:Par pagriezienu runājot. Ja dzeltenā lampiņa ir pabalējusi - viņa mirgo balti un to var noteikt. Kā csdd nosaka - uz aci. Var palaist cauri var nepalaist. Nomainot balti mirgojošo uz jaunu starpība tiešām ir acīm redzama...
Tev tikai šķiet, ka, nosaka uz aci. viņi to var atļauties, jo acs ir pietrenēta.

Ja vajag, un ir strīdīga situācija, viņiem ir arī spektrometrs :!:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

DimanC wrote:
Jur4x wrote:Par pagriezienu runājot. Ja dzeltenā lampiņa ir pabalējusi - viņa mirgo balti un to var noteikt. Kā csdd nosaka - uz aci. Var palaist cauri var nepalaist. Nomainot balti mirgojošo uz jaunu starpība tiešām ir acīm redzama...
Tev tikai šķiet, ka, nosaka uz aci. viņi to var atļauties, jo acs ir pietrenēta.

Esi par to pārliecināts?
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
ramex

Post by ramex »

mbertulis wrote:
DimanC wrote:

Esi par to pārliecināts?

ja atminj navilj tad tas ko stastija copes biedrs kas strada TA stacijaa, ir vismaz viens taads verkjis, tapat ka verkjis ar ko meera stiklu gaismas caurlaidiibu pleevem un arii skaljuma meriitajs tiem kas ljoti lecas ka vinju taisna caurule ir klusa.
----
H6
mbertulis
Dubultaģents

Post by mbertulis »

ramex wrote:
mbertulis wrote:
DimanC wrote:

Esi par to pārliecināts?

ja atminj navilj tad tas ko stastija copes biedrs kas strada TA stacijaa, ir vismaz viens taads verkjis, tapat ka verkjis ar ko meera stiklu gaismas caurlaidiibu pleevem un arii skaljuma meriitajs tiem kas ljoti lecas ka vinju taisna caurule ir klusa.
Tāpēc vienmēr vajag apjautāties, lai izmēra ar aparātu. Ja nebūs, neko nevar teikt. ;)
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

Ch. wrote: Būtībā mani uztrauc tikai tas, vai CP kko var aizrādīt par lampiņu krāsu.. Kā zināms, auto ir domāts, lai brauktu sāniski, līdz ar to, ja nu kas, tad šamējie piepisaās pie visa. Aptieciņu, trīsstūri un ugunsdzēšāmo jau sagādāju. :D
Skate ir? Ir. Viss, lieta izbeigta.

Kā, nekā tāpēc tā TA ir izdomāta, un to veic atbilstošais personāls, nevis CP.

Dajoš bildes ar stylez5. :yo:
ramex

Post by ramex »

GG. wrote:
Ch. wrote: Būtībā mani uztrauc tikai tas, vai CP kko var aizrādīt par lampiņu krāsu.. Kā zināms, auto ir domāts, lai brauktu sāniski, līdz ar to, ja nu kas, tad šamējie piepisaās pie visa. Aptieciņu, trīsstūri un ugunsdzēšāmo jau sagādāju. :D
Skate ir? Ir. Viss, lieta izbeigta.

Kā, nekā tāpēc tā TA ir izdomāta, un to veic atbilstošais personāls, nevis CP.

Dajoš bildes ar stylez5. :yo:

teoretiski ja vinjiem nepatiik kaut kas, tad tevi var aizsuutiit veikt TA velreiz un taja briidii vljetelj parenj
----
H6
Ch.

Post by Ch. »

Variants ir tēlot muļķi un teikt, ka nopirku jau tādu, un iepriekšējais saimnieks teica, ka šitais ir amerkinānis, pats no kalifornijas atvedis. :reeka:

Bet nu jā, kas notiekās apskatē mani īpaši neinteresē.. Uz to varēs visu salikt atpakaļ, ja man tas auto tik ilgi būs. Galvenais, lai uz ielas mani neaizūta uz apskati. :D Bet nu gan jau, ka dēļ kkādām sūda lampiņām tā nenotiks..

Bildes ar diskiem drošivien būs rīt, tikai vakarā viņus uzmontēšu. :)

Starp citu, vakar pieripināju klāt R17 style5 no e36 - pavsarī varēs pavizināties ar tiem, kamēr e36 padzīvosies pa servisiem. Tie diski viņam izskatās vienkārši mega labi. :jack: :roll:
Sodit slidgultnus uz spiediena
Sarmiņš

Post by Sarmiņš »

:offtopic:
big or small :-D
Spoiler
Show
Image
Image