Ch.: 318is e36

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
spainis666
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ch.: 518i e28

Post by spainis666 »

rokdarbnieču klubiņš :emo:
Melnais

Post by Melnais »

e30students wrote:
Melnais wrote:Nemaz nebūs hipsterīgi. :aiwa:
bet tas materiāls ko Ch. norādija nemaz nav tik uzkrītošs.
Nu jā, bet visi iekšā sēdoši tajā mašinā domās tik par hipsterismu. :shura:
Man personīgi nav nekas pret rūtām, man jau likas, ka ir kruta. Patiesībā, es Ch. vietā padomātu pat kko krietni inčīgāku, moš strīpainu vai pumpainu to audumu ņemt.. :urb: Vai arī ar kautkādiem buyurkāniem, redīsiem vai kko tādu. :weedman: :naac: Vajag uzdrīkstēties, tā lai tā auto bildes klīst pa netu, līdzīgi, kā tā e28, kas nodega.. :mhm: Un nevajag satraukties, vienmēr būs nolicēji. :)
karlis

Post by karlis »

ar lācīšiem un zilonīšiem!!! :)
viesulis.

Post by viesulis. »

Izlīmēt ar tapetēm :naac:
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

:reeka: moš flīžu elementus un kādu lustru iekārt? Parketa grīda izklausās labi :lol:
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Melnais

Post by Melnais »

karlis wrote:ar lācīšiem un zilonīšiem!!! :)
O! :cool:
viesulis. wrote:Izlīmēt ar tapetēm :naac:
e30students wrote::reeka: moš flīžu elementus un kādu lustru iekārt? Parketa grīda izklausās labi :lol:
Kaut ko šitādu klaksons izmēģināja. :mhm:
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Šodien salikts panelis atpakaļ. Pie viena sakārtoju maģa vadus.. ACC un + abi bija pievienoti pie + vada, skaļruņi slēgti uz haļavu, ik pa laikam maģis rubījās ārā utt. Viss protams prosta satīts utt. Tagad viss kā jauns. :shura: Skan arī kudi labāk. :shura:

Un apbraukāju Jelgavas audumu veikalus. Nekas īsti prātīgs piedāvājumā nebija, bet acīs iekrita šis. Palūdzu, lai nogriež man strēmeli kā paraudziņu. jāpaeksperimentē. ja nesūksies līme cauri, tad šis būs the way to go.
Patīk tas, ka attāli līdzīgs is'a audumam + labi saderās ar kopējo salona krāsu un auru. :D

Blāķis veikalā bildēts ar telefonu:
Jāpiebilst, ka rūtojums ir samērā smalks.. Blāķa platums 80cm, t.i. mazāk bish vairāk par pusi no griestu platuma.
Image
Citi varianti:
Image

Un īstais tuvplānā jau mājās ar normālu kameru. :shura:
Image

+ atgādinu, ka salons izskatās (vismaz izskatījās pirms mēneša :shura: ) tā:
Image
Sodit slidgultnus uz spiediena
karlis

Post by karlis »

a ziemassvētku dekori tev ir "uzgaidāmajā telpā"? :shura:
Melnais

Post by Melnais »

Izskatās sakarīgs tas audums.
Ble, ja tu dabūtu šitādu audumu, nu bļāaa! :naac:
Ch.

Post by Ch. »

Melnais wrote:Izskatās sakarīgs tas audums.
:D
Iekš stanceworks viens piedūrās, ka vajag šitādus griestus:
Image
mdz

Post by mdz »

Līmē ar Bison Kit. Tā līme nožūst momentā un ja vien nesasmērēsi stipri par daudz, tad nepaspēs nemaz izsūkties, kā būs nožuvusi. Padārga gan ir, bet līdz šim nav pievīlusi. :roll:
Ch.

Post by Ch. »

mdz wrote:Līmē ar Bison Kit. Tā līme nožūst momentā un ja vien nesasmērēsi stipri par daudz, tad nepaspēs nemaz izsūkties, kā būs nožuvusi. Padārga gan ir, bet līdz šim nav pievīlusi. :roll:
Vot es skatījos K-rautā bija Bison Kit tādā kā aerosolā, uzpūšama. To arī Tu domā? :roll:

Gribētos, lai līme ir aerosolā, nevis smērējama ar otiņu.. Citādāk baigais jebatorijs varētu būt viņu noklāt plānā, vienmērīgā kārtiņā.. Iebraucu Wurth veikalā - tur bija aerosols tieši tādam mērķim, bet tur baigais tilpums un līdz ar to cena - 18ls.. Tad iebraucu K-rautā kur bija divi varianti - Bison un Henkel (laikam. Nu tas, kas Moment'u ražo). Tagad domāju kuru labāk. Par Bison kkur pa ausu galam padzirdēju, ka viņš nav pārāk piemērots mitram klimatam ar lielām temperatūru atšķirībām.. :hvz: Jeb saki, ka viss ir kedā un droši var ņemt?
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

Ar vienu balonu 3m auduma līmes vajadzētu pietikt.

Ganjau ka citur arī var dabūt, bet zinu ka toč ir uz matīsa ielas mākslīgo ādu/audumu veikalā kkādi 4-5ls.

Cik tas bizonis maksā un kā saucās?
mdz

Post by mdz »

Tas Bison aerosols gan ir mēsls, ņēmu jamo lai pie auduma pielīmētu porolonu priekš durvju apdarēm - precīzu daudzumu uzpūst ir ļoti grūti, ir vai nu par maz un nepielīp, vai par daudz un izsūcās cauri. Arī vēlāk to pasākumu ar Kit līmējot pie durvīm, tā aerosola līme vienkārši izšķīda :emo: . Aerosola līmei arī ļoti patīk sūkties cauri, bet man īsti citas alternatīvas nebija. Kit bundžiņās un klājās ar plato otu diezgan viegli, tikai tas jādara ātri. Es praktiski visu salonu ar viņu līmēju, problēmu nekādu ja baigi nepārcenšās ar daudzumu, bet arī tos kasjakus var izlabot.
Nu vel ir 88. līme, ar tādu es pagājšvasar pielīmēju vecos griestus pie jumta un šoruden gandrīz viņos pakāros lai norautu nost. Šovakar kāreiz jāapvelk stoikas, ja incē varu kādu bildi uzķert no procesa. :roll:
Melnais

Post by Melnais »

Ch. wrote:
Melnais wrote:Izskatās sakarīgs tas audums.
Iekš stanceworks viens piedūrās, ka vajag šitādus griestus:
Image
Nu, bet par ko ir bazars? :reeka: Es te pat par šito visu runāju, nevajag nekādus tur stanceworks. :shura:
Ch.

Post by Ch. »

mdz wrote:Tas Bison aerosols gan ir mēsls, ņēmu jamo lai pie auduma pielīmētu porolonu priekš durvju apdarēm - precīzu daudzumu uzpūst ir ļoti grūti, ir vai nu par maz un nepielīp, vai par daudz un izsūcās cauri. Arī vēlāk to pasākumu ar Kit līmējot pie durvīm, tā aerosola līme vienkārši izšķīda :emo: . Aerosola līmei arī ļoti patīk sūkties cauri, bet man īsti citas alternatīvas nebija. Kit bundžiņās un klājās ar plato otu diezgan viegli, tikai tas jādara ātri. Es praktiski visu salonu ar viņu līmēju, problēmu nekādu ja baigi nepārcenšās ar daudzumu, bet arī tos kasjakus var izlabot.
Nu vel ir 88. līme, ar tādu es pagājšvasar pielīmēju vecos griestus pie jumta un šoruden gandrīz viņos pakāros lai norautu nost. Šovakar kāreiz jāapvelk stoikas, ja incē varu kādu bildi uzķert no procesa. :roll:
o, būtu forši! ;)

un jā, arī 88. nopētīju veikalā.. :roll: R_89 rekomendēja - savējam 200niekam griestus pārlīmējis ar viņu. :roll:
elksnis
Spam addicted

Post by elksnis »

Kapēc man tada aizdoma ka jūs to līmi lietojiet nepareizi....

Tā ir kontaktlīme - gan bisson, gan 88 - viņu jāsmērē/jāpūš uz abām virsmām - tad jāļauj nožūt un tad vēlams lai kāds palidz ja lipini lielu virsmu - jo ja saķeras, tad salīp un plēst vairs nevar nost... un nekas tur nost nenāk...

Varu pastātit par gadījumu, kad viens chalītis paņema haltūru - Vecam MB restaurēt koka apdari salonā - veco koku nost, jaunu šponu virsū - un protams paņēma kontakteni - izskatijas jau skaisti salakots, sabeicēts sapulēts. Bet tad pienāca vasara un +28 arā. Rezultātā viss atlobijās... Bet šini gadījumā tas saistīts ar koka iekšējo spriegumu komplektā ar nepareziem materiāliem... :naac:
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

Tas, gan par pareizu uzklāšanu. Vienīgi es teiktu nevis jāļauj nožūt, bet "aprauties".
elksnis
Spam addicted

Post by elksnis »

Nu saprāta robežās var atļaut arī nožūt. Nevajag jau aziet soļanku vārīt. Un galvenais nelīmēt slapju - tad auzas garantētas... :naac:
mdz

Post by mdz »

Ar Kit un 88 viss ir kārtībā - salīp ļoti labi un noplēst ir jāgrib, bet tai pūšamajai pat instrukcijā rakstīts, ka līmējot porolonus un tamlīdzīgus materiālus, virsmas jāsavieno uzreiz negaidot. Pamēģināju viņu arī uzpūst tai zamša imitācijai no otras puses, momentā izsūcās cauri. :roll:
Locked