Ch.: 318is e36
Re: Ch.: 318is e36
Benķiem šis audums neizdils ātrāk oriģinālais rūpnīcas? 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

Nu jā, apmēram tā arī varētu darīt. Kad šis te, stage 1 ar griestiem un abšivkām būs pabeigts un būs brīvs brīdis, mozh pieķeršos šūšanai arī. Gribētos tīri paeksperimentēt, lai piešautu roku.Micuks wrote:Laikam esmu dīvains, bet mal liekas pieņemami, tomēr kas interesants un savādāks, bez tam salons nav pirmā svaiguma un šādi to var padarīt daudz labāku!
Par šūšanu:
Jājauc ārā vecie beņķi, jāizārda pilnīgi visas detaļas atceroties kur un kā bija sašūtas, tad izmantojot vecos kā šablonu piegriež jauno materiālu un šuj tik kopā, bet nu iemaņas vajag, lai viss pa smuko sanāk nostiepjas kur vajag.

Vēlviens variants - lai savienotu raibumus salonā, varētu beņķiem saplīšušās malas pāršūt ar melnu audumu, bet vidučus atstāt zilus. Jo salonā tepiķis un panelis ir zili, pārējais ir melns.

Bet nu hvz, jādomā.. Vispirms jātiek ar to 1. posmu galā.

Sodit slidgultnus uz spiediena
Domāju, ka noteikti, jo tas ir apģērbu audums un tādiem mērķiem nav paredzēts.Janx wrote:Benķiem šis audums neizdils ātrāk oriģinālais rūpnīcas?

EDIT: paldies tam, kas padzēsa topiku!

Zinu, ka šujot drēbes, līmē kaut kādu vēl tur audumu klāt, lai paliek stingrāks, varbūt to arī var izmantot krēsliem.
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tipa saucamā odere, bet viņa nemaz tik ļoti stingru to audumu nepadara, ja nu vienīgi vairākās kārtās.Janx wrote:Zinu, ka šujot drēbes, līmē kaut kādu vēl tur audumu klāt, lai paliek stingrāks, varbūt to arī var izmantot krēsliem.
Cik atceros viena raidījumā, kad pāršuva sēdekļus- obligāti bija kaut kas apakšā piešūts, lai var labāk nostiept un ir kaut kāds saturs, savādāk būs kā uzvilkts t krekls

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Man šķiet, ka Android ir pārsūvis savai Jettai ķebļus.. Nezinu, vai topikā ir visa infa, bet nu, Androidam toč varētu prasīt.
Nezinu, kur jums paņēmība ķerties klāt diegam un adatai, man tādas nebūtu..

Nezinu, kur jums paņēmība ķerties klāt diegam un adatai, man tādas nebūtu..

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
un vajag normālu šujmašīnu.Micuks wrote:Laikam esmu dīvains, bet mal liekas pieņemami, tomēr kas interesants un savādāks, bez tam salons nav pirmā svaiguma un šādi to var padarīt daudz labāku!
Par šūšanu:
Jājauc ārā vecie beņķi, jāizārda pilnīgi visas detaļas atceroties kur un kā bija sašūtas, tad izmantojot vecos kā šablonu piegriež jauno materiālu un šuj tik kopā, bet nu iemaņas vajag, lai viss pa smuko sanāk nostiepjas kur vajag.
Šujmašīna ir laba, ir arī vairāki cilvēki ģimenes lokā, kam padomu un palīdzību palūgt.. Tā kā roku līkuma vaina.
Bet nu jāskatās, tas drošivien būs tālā nākotnē. laikam jau no e36.lv sarunāju velūra audumu priekšējiem beņķiem un jau gatavu aizmugurējo tabureti pa sviestmaizi.. 

tā, šodien brīvdiena, sāku līmēt!
pagaidam esmu ticis tik tālu,tagad ienācu iekšā pārmaiņas pēc paeelpot ko citu, kā līmi.
Secinājumi:
1. līmēt ne-vienkrāsainu audumu ir
reāla pisha visu izdarīt tā, lai tās rūtis ir daudz maz taisni,brīžos kad audums tiek stiepts
2. ja ir iespēja, jāpērk pēc iespējas staipīgāks audums.
Saistībā ar otro secinājumu, aizmugurējā abšifka sanāca diezgan sūnaina.
Bet tā citādāk kopskats man ļoti patīk un es esmu ļoti apmierināts!
Kopskats:

Pr.durvju abšifka:

Aizm.durvju abšifka:

Pr. stoikas:

tagad jāsalīmē vēl abas pārējās durvju abšifkas un jāravē laukā griesti.
Aizmugurējām stoikām pietrūka auduma

pagaidam esmu ticis tik tālu,tagad ienācu iekšā pārmaiņas pēc paeelpot ko citu, kā līmi.

Secinājumi:
1. līmēt ne-vienkrāsainu audumu ir

2. ja ir iespēja, jāpērk pēc iespējas staipīgāks audums.
Saistībā ar otro secinājumu, aizmugurējā abšifka sanāca diezgan sūnaina.

Bet tā citādāk kopskats man ļoti patīk un es esmu ļoti apmierināts!

Kopskats:

Pr.durvju abšifka:

Aizm.durvju abšifka:

Pr. stoikas:

tagad jāsalīmē vēl abas pārējās durvju abšifkas un jāravē laukā griesti.
Aizmugurējām stoikām pietrūka auduma

beidzot sanāca uzbildēt tā, kā reāli arī izskatās! krāsas nav grozītas un nekāds papildus apgaismojos (tb zipene) nav izmantots. Dzīvē arī ir kā bildēs, samērā tumšs! 
Pusdienas paēstas, tagad dodos ārā līmēt atlikušo daļu.!

Pusdienas paēstas, tagad dodos ārā līmēt atlikušo daļu.!

- SmallDeree
tas bija domāts - uz garažu, kur ir ~ +15 grādi.Focus wrote:kur ārā? -20?

Tāk, abšifkas un pr.stoikas salīmētas. Izravēju griestus ārā, tos līmēšu rīt - šodien man jau normāli griež.

Griesti gandrīz done - jāpielīmē vēl malas..
Izdomāju, ka pagaidām visi loriņi paliks pelēki, un tad, ja uznāks iekāriens, jāmeklē viss melns. Vienīgi saulessargi būs melni - tos nopūtu ar baloniņu.

Izdomāju, ka pagaidām visi loriņi paliks pelēki, un tad, ja uznāks iekāriens, jāmeklē viss melns. Vienīgi saulessargi būs melni - tos nopūtu ar baloniņu.

- koni4jo
- Spam addicted
Izskatās labāk nekā es biju iedomājies
Kad taps taburetes?
Vidusdaļa ar rūtaino, šitik tumšu būtu
Ja godīgi man atsit mk1 GTI golfus, tiem ar līdzīgi rūtaini saloni bija

Kad taps taburetes?

Par taburetēm vēl nezinu. Iepirkšu kkādus melnus beņķus, ko pagaidām tur iebāzt un tad ar zilajiem varēs paeksperimentēt. Ja sanāks, būs forši, ja ne tad neko.koni4jo wrote:Izskatās labāk nekā es biju iedomājies![]()
![]()
Kad taps taburetes?Vidusdaļa ar rūtaino, šitik tumšu būtu
![]()

Un jā, man vienmēr ir cepījuši gan GTI golfu saloni, gan e30 318is taburetes utt.