Ch.: 318is e36
Re: Ch.: 318is e36
Šrotos skatījos - Jelgavas apkārtnē nekur nebija normālā stāvoklī.. Un lūpā īsti nav problēma - viņa maksā 6ls. varēs viņas kā zeķes mainīt. UN šobrīt meklēju -70mm priekšejās atsperes, līdz ar to lūpu visdrīzāk nāksies likvidēt.

Tikai gali jāsaīsina.koni4jo wrote:Tā lūpa pat jāgraiza nebija?![]()
Vai tu nestāsti līdz galam?![]()
Edit: Iztēle man pašvaka un auto klāt domās pielikt nespēju tapē jāgaida kad būs uzmontēts

Sodit slidgultnus uz spiediena
- Rekords
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
haha, es šodien tieši ieķēru oriģinālo feislifta buferi super stāvoklī, visā komplektācijā tieši zilā krāsā, kā varētu būt tavs bmw.
es gan jau ka arī likšu lūpu klāt. kā stiprināji?

Es te neesmu
mļec.Rekords wrote:haha, es šodien tieši ieķēru oriģinālo feislifta buferi super stāvoklī, visā komplektācijā tieši zilā krāsā, kā varētu būt tavs bmw.![]()

Stiprināju ar samareziem pagaidām.. Pofig, ja lūzīs lai lūzt. Varētu it kā likt ar savilcējiem, bet ar tiem nevar viņu tik smuki piespiest klāt, tā lai nav škirbu
- Rekords
35 latviešu latiCh. wrote:mļec.Rekords wrote:haha, es šodien tieši ieķēru oriģinālo feislifta buferi super stāvoklī, visā komplektācijā tieši zilā krāsā, kā varētu būt tavs bmw.![]()
es gan jau ka arī likšu lūpu klāt. kā stiprināji?cik $$$?
Stiprināju ar samareziem pagaidām.. Pofig, ja lūzīs lai lūzt. Varētu it kā likt ar savilcējiem, bet ar tiem nevar viņu tik smuki piespiest klāt, tā lai nav škirbu

+ cenā iekļauti vēl miglu rāmīši, kuri man bija salauzti

manuprāt man sanāca labs dīls
tieši šo buferi

Es te neesmu
- Rekords
šķiet ka pa 6ls nopirkt lūpu būs normāli un stiprināt pie bufera, kurš izturēs lūpas svaru nesalūstotCh. wrote:Mainamies, lūpu iedošu dāvānā.![]()

Tieši šodien domāju, ja parādīšu tev to buferi kāds paliks bēdīgs

Jādabū vēl lūpa un tad uz pavasari likšu klāt, jo tagad negribās sasist arī šito

varētu arī pagaidīt pirms lūpas pirkšanas kā tavam izskatīsies tā lūpa..

Es te neesmu
Nu lab lab, nav tik traki. Pagaidām škrobe nav, un ja tas bamperis neizšķīdīs līdz vasarai, tad nebūs arī.Rekords wrote:šķiet ka pa 6ls nopirkt lūpu būs normāli un stiprināt pie bufera, kurš izturēs lūpas svaru nesalūstot![]()
Tieši šodien domāju, ja parādīšu tev to buferi kāds paliks bēdīgs![]()
![]()
Jādabū vēl lūpa un tad uz pavasari likšu klāt, jo tagad negribās sasist arī šito![]()
varētu arī pagaidīt pirms lūpas pirkšanas kā tavam izskatīsies tā lūpa..

Reku e36.lv atradu tomēr vienu jūzeri, kam ir tāda lūpa uz feislifta. Izskatās forši, manuprāt.

Spoiler
Show

- Rekords
vw lūpa+feislifta buferis = super 
jāmet tik klāt, līdz pavasarim to varētu izdarīt, tik domāju kā man ar sēdinājumu sadzīvos tas viss komplekts, lai gan arī nav tik ļoti zems, bet zemāks par to kas bildē ir diezgan..
pielikumā patiešām labi izskatās tas komplekts

jāmet tik klāt, līdz pavasarim to varētu izdarīt, tik domāju kā man ar sēdinājumu sadzīvos tas viss komplekts, lai gan arī nav tik ļoti zems, bet zemāks par to kas bildē ir diezgan..
pielikumā patiešām labi izskatās tas komplekts

Es te neesmu
- Rekords
Nē nevienmēr, tas laikam atšķirās no tā vai pērc un krāso vai atrodi jau nokrāsotu un tad slinkums vai laika un laika trūkums.

Es te neesmu
- EMils
Garažā mētājasstock bamperes ar uzlīmētu ķekavu pod M, bez moldingiem,iemainītu pret 4paku alus, melns.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
Vakar biju ciemos uz servisu pie auto un noravēju nost priekšējo bamperi, lai varētu dot prom. Kamēr tur ņemos, ieraudzīju ka servisā mētājās salauzta lūpa no hvz kā. Pačamdīju un savācu.
Materiāls riktīgi foršs un lūpa likās krietni izutrīgāka kā tā golfa lūpa, ko nopirku. Hvz kā kādam viņu jau bija izdevies salauzt.
lai vai kā, ar savilcējiem sataisīju un piemērīju. Un tāpat, kā golfa lūpa, arī viņa uz e36 bampera der perfekti. Apgriezīšu galus, bish uzmatēšu, noiešu pa virsu ar melni matēto baloniņu un būs kā jauna.
Pagaidām, kamēr ārā ir vinter edishen, drošivien braukāšu ar šo.
Vienīgais jāksatās kā būs kopskatā.