5dmk2 + grip + 24-70 + 17-40 + 580II
un vairāk neko kāzām nevajag
nu varbūt vēl tikai 70-200 2.8 smukiem portretiem
salasīs kādu bildi un atrādīs te ar
pie šitā aparāta piešauties vaig aptuveni 5 min
viss ērts un pa rokai
lm wrote:
Tikai 1. gads? Tur jau man liekas ražotāja garantija darbojas un cik atceros, zem 2iem gadiem nav nekas.
P.S. Varbūt kļūdos, neatceros cik ir ražotāja paredzētā garantija fototehnikai.
Canons, kā ražotājs dod tikai viena gada garantiju un viņiem po uz ES prasībām. ES garantijas otro gadu nodrošina izplatītājs/tirgotājs.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
lm wrote:
Tikai 1. gads? Tur jau man liekas ražotāja garantija darbojas un cik atceros, zem 2iem gadiem nav nekas.
P.S. Varbūt kļūdos, neatceros cik ir ražotāja paredzētā garantija fototehnikai.
Canons, kā ražotājs dod tikai viena gada garantiju un viņiem po uz ES prasībām. ES garantijas otro gadu nodrošina izplatītājs/tirgotājs.
Viens useris powerā, pie kura var dabūt fototehniku par lētākām naudām kā veikalā. Tikai un vienīgi labas atsauksmes par viņu dzirdētas
Ne tikai powerā, principā viņš ir useris visur, kur vien var piereģistrēties.
Agrāk viņam kkur netā bija sava cenu lapa, vienkārši tagad nevarēju atrast...
Ar viņa palīdzību ir sagādāts Canon 1000D kit un Tamron 28-75mm F2.8 - viss forši, rekomendēju!
Garantija arī bija (gads laikam), serviss patīkams, viss čībā.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Viens useris powerā, pie kura var dabūt fototehniku par lētākām naudām kā veikalā. Tikai un vienīgi labas atsauksmes par viņu dzirdētas
Ne tikai powerā, principā viņš ir useris visur, kur vien var piereģistrēties.
Agrāk viņam kkur netā bija sava cenu lapa, vienkārši tagad nevarēju atrast...
Ar viņa palīdzību ir sagādāts Canon 1000D kit un Tamron 28-75mm F2.8 - viss forši, rekomendēju!
Garantija arī bija (gads laikam), serviss patīkams, viss čībā.
dafka wrote:Ārprāts kāds tur darbs ir iegūldīts visu to uzfilmēt, apstrādāt, sagatavot...
Tu to visu viens dari, jeb tev ir mazie ķīniešu asistenti arī ?
Katrā ziņa apskats
Tas viss safilmēts viena vakara gaitā, sākas ap 18.00 beidzas ap 23.00 pēc tam uz mājām ap 8.00 no rīta lādēju youtube Tad nedaudz pagulēt un turpināt. Un tā 4 dienaktis no vietas. Tikko tikko atgriezos no noslēguma vakara, atliek vien samontēt. Gribētu biežāk šādus pasākumus.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.