Ch.: 328i e36
Re: Ch.: 328i e36
~ tā arī bija plānots. Tumši viņi izskatītos briesmīgi maziņi.Archuks wrote:Baigi gaiša izskatās, bet varbūt tas tikai bildēs
Un DDM tur pilnīgi noteikti nav - pašam nenormāli patīk kopskats dzīvē. Un tas arī ir galvenais.
es lightroomā bildēm krāsas kruķīju,līdz ar to ir pagrūti saprast čjo pa čjom.
krāsa ir šitā te:

Sodit slidgultnus uz spiediena
taa disku kraasa + auto kraasa, uz mana monitora tas peleekais biki zilgans izskataas uz auto fona, bet kameer nebuus redzeets dziivee, neko iisti pateikt nevarCh. wrote:kādā ziņā..?DeeCee wrote:vismaz bildees disku kraasa skjiet biki ddm
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
kāda runa par ddm var vispār būt :facepalm: forši diski, ļoti labi! prieks ka kkas tāds sāk parādīties, nice 
- NabagsBezVento
- Spam addicted
otrajā bildē izskatā, ka arkā par daudz tukšuma, tas dēļ leņķa vai tur kkas trūkst, vai man acis nepareizas

Diski izskatās super, krāsa labāka, nekā domāju, ka būs
Diski izskatās super, krāsa labāka, nekā domāju, ka būs
*Sicram wrote: izdomā parakstu..
- Foxijs
bet Kars, 225/45 tu saki ir labais izmērs? priekšā taču ķerās pret lanžeronu ja sagriež līdz galam 
tā arī ir. Kad montēja virsū,vispār likās, ka izolene, bet tagad jau sāku aprast.kars wrote:jebaķ jebaķtās riepiņas izskatās tik maziņas
baigi daudz brīvas vietas arkās (no sāniem) stils prasa upurus
Bet nu jā, lielāki izmēri ar e39 offsetu galīgi nedraudzējās. Ar visu valcēšanu ķērās arkās..
Priekšā ir 215/35/r17, aizmugurē 205/40/r17. Atkal priekšā platākas kā aizmugurē, bet nu sanāca tā, ka priekšējās riepas ir gandrīz jaunas (7+ mm), bet aizmugurējās tā soso (~5mm).
Un bija bail, ka 215 ķersies arkās aizmugurē..
Sodit slidgultnus uz spiediena
uz ET20 nesapņo par 225/45, bet ja man būtu e36 ar R17 oem 3er diskiem tad liktu 235/40 priekšā, kas ir ču zemākas par 225/45, bet ne tik zemas kā 215/45 (kādas man bija uz ex m) tad jau izkatijās tā riepiņa maziņaFoxijs wrote:bet Kars, 225/45 tu saki ir labais izmērs? priekšā taču ķerās pret lanžeronu ja sagriež līdz galam
http://www.bmwpower.lv/files/member_gal ... 9_1558.jpg
Tas ir tāpēc ka sarūk kopējais riteņa diametrsNabagsarVento wrote:otrajā bildē izskatā, ka arkā par daudz tukšuma, tas dēļ leņķa vai tur kkas trūkst, vai man acis nepareizas![]()
![]()
Кто разбирается тот разбирается...
-
Rihy
Es nezinu kāpēc, bet kaut kā kopumā neizskatās tik labi kā gaidīju.. Pārāk tukšas tās arkas laikam.