burnout.lv DEVIŅI gadi atsauksmes
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: burnout.lv DEVIŅI gadi 4.05.2012

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Brauks jau noteikti pa Ventspils šoseju cauri spuņciemam? Nebūtu labāk apbraukt taas shausmas pa Liepaajas shoseju?
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nu pratigi nav braukt kolonai caur pilsetu, turklat kur ir luksafori+bardaks pie caurlaizu iegades. Tad jau tiesam pratigak pa Liepajas shoseju.foxx wrote:Braucu šodien caur jūrmalu un ķemeriem viss gludi

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Kadzhus
- Audi A4
- Has thanked: 0
Lēnām izbraukt tās šausmas būtu izdevīgāk, nekā apkārt laist pa Liepājas šosi.Juzix wrote:Nu pratigi nav braukt kolonai caur pilsetu, turklat kur ir luksafori+bardaks pie caurlaizu iegades. Tad jau tiesam pratigak pa Liepajas shoseju.foxx wrote:Braucu šodien caur jūrmalu un ķemeriem viss gludi

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Ja mēs tiešām laicīgi izbraucam, tad nekādam bardakam būt tur nevajadzētu, tas ka luksafori, pa lielam netraucē, nu atpaliks daļa, po. Novienojās, ka tiekās pie Kuršiem, kas ir pirms kūdras un viss, tur noteikti savas, max 10min vēl jāpagaida, tie, kas sastrēguši pie luksaforiem un viss, tālāk var normāli braukt.Juzix wrote:Nu pratigi nav braukt kolonai caur pilsetu, turklat kur ir luksafori+bardaks pie caurlaizu iegades. Tad jau tiesam pratigak pa Liepajas shoseju.foxx wrote:Braucu šodien caur jūrmalu un ķemeriem viss gludi

Es ceru, ka visi ir sapratuši, ka izbraušana ir PIEKTDIENĀ :dazhs_labs_tikai_nesen_atchohnaas: 
P.S gan jau, ka vajag vismaz pāris obligātās pieturvietas pa ceļam sadomāt, kur viswi piestāj sapīpēt, pačurāt un sagaidīt iepalikušos. Tb lai nav tā, ka uz turieni katrs par sevi brauc..

P.S gan jau, ka vajag vismaz pāris obligātās pieturvietas pa ceļam sadomāt, kur viswi piestāj sapīpēt, pačurāt un sagaidīt iepalikušos. Tb lai nav tā, ka uz turieni katrs par sevi brauc..

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
ka tik ar 2ām nav par maz..

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Noteikti vajag 3. stāšanās vietu.
KKur ap Ugāles pilsētu (foto radaru paspārdīt
) (35km no Ventiš) vai pie Usmas ezera (50km no Ventiš) varētu piestāt, kur tas kempings, gan jau tur 20 mašīnas salīdīs. 
KKur ap Ugāles pilsētu (foto radaru paspārdīt

Kādam ir kādas idejas, kur varētu sabildēties visiem kopā? Kaut vai tajā pašā Ventspilī, kad visi ir? Būtu tomēr forši arī kādu kopbildi uztaisīt, manuprāt 

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Pag, pag, pag, es kā kārtīga blondīne tā arī nesapratu par ko es esmu atbildīga 
Unnn es jau domāju, ka ar tām plānotajām pieturvietām būs kā būs, būs vēl vismaz pa trim starp katrām plānotajām pieturvietām (mazliet protams pārspīlēju), jo tiks liletoti grādīgie dzērieni, kas noteikti visnepiemērotākajā un neplānotākajā brīdī spiedīs uz urīnpūsli un tad jau ir vienalga plānots vai nē, ka tik apstāties. Bet tas protams ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

Unnn es jau domāju, ka ar tām plānotajām pieturvietām būs kā būs, būs vēl vismaz pa trim starp katrām plānotajām pieturvietām (mazliet protams pārspīlēju), jo tiks liletoti grādīgie dzērieni, kas noteikti visnepiemērotākajā un neplānotākajā brīdī spiedīs uz urīnpūsli un tad jau ir vienalga plānots vai nē, ka tik apstāties. Bet tas protams ir tikai mans subjektīvais viedoklis.
OkeeeeeeiKrish wrote:Zinu ka Tu par sevi domā!Priedē wrote:Pag, pag, pag, es kā kārtīga blondīne tā arī nesapratu par ko es esmu atbildīga
Unnn es jau domāju, ka ar tām plānotajām pieturvietām būs kā būs, būs vēl vismaz pa trim starp katrām plānotajām pieturvietām (mazliet protams pārspīlēju), jo tiks liletoti grādīgie dzērieni, kas noteikti visnepiemērotākajā un neplānotākajā brīdī spiedīs uz urīnpūsli un tad jau ir vienalga plānots vai nē, ka tik apstāties. Bet tas protams ir tikai mans subjektīvais viedoklis.Un Tu jau brauc ar jaudīgu auto, 100% ka 5-10 min laikā saķersiet pārējos!