tātad esmu ticis pie ''opīšu un veco cilvēku auto - volvo'', 1998 gada izlaiduma, zem motora pārsega ir, domāju, visiem dzirdētais t5, 240zs.
vispār jau man nav diezko daudz, ko stāstīt

domāju, ka bildes labāk par mani izstāstīs kas un kā

Tipo svētdienās braucot mazāk patērē nekā pārējā nedēļā?ganga wrote: ar patēriņu nav tik traki, tāda svētdienas mašīna
erkas diski!ganga wrote:paldies!
plāni nekādi īpašie gan man nav, ceru, ka nesarūgtināju nevienu, bet mašīna ir diezgan ideāla, tāda, kāda viņa ir, sēdināt pavisam netaisos, jo ceļi neļauj un šad tad, nākas iegriezties laukos.
priekšējā, noplukušā reste ir pārkrāsota, jāsamaina motoreļļa, ir daži kasjaki uz virsbūves, nezinu īsti ko darīt ir doma pulēt.
eem, kas vēl, varbūt koku nolīmēšu ar kkādu citu tekstūru, bet vēl neesmu drošs, diezko neslikti izskatās tāpat, vismaz pa manam.
atradīšu vēl miglas, kuru nav pagaidām un priekšējais buferis jāpārkrāso, pa lielam, pagaidām viss, iesakiet droši kādus uzlabojumus
Ch. wrote:erkas diski!ganga wrote:paldies!
plāni nekādi īpašie gan man nav, ceru, ka nesarūgtināju nevienu, bet mašīna ir diezgan ideāla, tāda, kāda viņa ir, sēdināt pavisam netaisos, jo ceļi neļauj un šad tad, nākas iegriezties laukos.
priekšējā, noplukušā reste ir pārkrāsota, jāsamaina motoreļļa, ir daži kasjaki uz virsbūves, nezinu īsti ko darīt ir doma pulēt.
eem, kas vēl, varbūt koku nolīmēšu ar kkādu citu tekstūru, bet vēl neesmu drošs, diezko neslikti izskatās tāpat, vismaz pa manam.
atradīšu vēl miglas, kuru nav pagaidām un priekšējais buferis jāpārkrāso, pa lielam, pagaidām viss, iesakiet droši kādus uzlabojumus
Šie ir pareizie, vienīgi cena par krāsojamiem un visādi citādi pucējamiem sākas no 300Ls +ganga wrote:Ch. wrote:erkas diski!ganga wrote:paldies!
atradīšu vēl miglas, kuru nav pagaidām un priekšējais buferis jāpārkrāso, pa lielam, pagaidām viss, iesakiet droši kādus uzlabojumus![]()
SpoilerShow
nene, diski jau skaisti, bet šai mašīnai nebūs īstie
Juzix wrote:Šie ir pareizie, vienīgi cena par krāsojamiem un visādi citādi pucējamiem sākas no 300Ls +ganga wrote:Ch. wrote:erkas diski!ganga wrote:paldies!
atradīšu vēl miglas, kuru nav pagaidām un priekšējais buferis jāpārkrāso, pa lielam, pagaidām viss, iesakiet droši kādus uzlabojumus![]()
SpoilerShow
nene, diski jau skaisti, bet šai mašīnai nebūs īstie
Klasiski un smuki:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... cpnxd.html