FETKAS E30 325i '88
- Rekords
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: FETKAS E30 325i '88
vienu brīdi patika, tagad kkas nepatīk. kā neredz rūsu tā jau citi kritēriji sāk darboties. ar lampām ir lielāks gateris nekā ar to lūpu. viņas tak nesmuki matētas kā vecs appists stikls. diski laikam ir forši, tikai šķiet ka uz zaļā e30 izskatījās labāk 

Es te neesmu
lampas nav nesmuki matētas,
tie ir pavaroti, kur sapisos meistarībā, klājot virsū tikko nolakotajiem sarkanajiem pavarotiem. te pāris bildes, sākšu ar jau nodi*stajām gaismām :

iepostēju ķekša pēc

iepostēju ķekša pēc
Nekas nav pārtonēts, viss atkarīgs no gaismas - saulē viņas ir pietiekami caurspīdīgas, taču ēnā/vakarpusē viņas izskatās max melnas. Toties, kad ieslēdz lukturus, ir gana caurspīdīgas, lai visu viņām cauri saskatītu
cepiens pilnīgākais,
+ tā lūpa ir gateris tāpēc, ka es pats zinu, kādas spraugas viņai ir vairākās vietās aplocītā fartuka un manu līko roku dēļ + to lūpu vajadzētu platāku - lai tie līkumi sākas beidzoties miglām, ar fartuka pagriezienu reizē, bet nu tur būtu psc graizīšana un līmēšana. Mtech izskatītos daudz zolīdāk, bet par to pat vairs bazarēt negribas

+ tā lūpa ir gateris tāpēc, ka es pats zinu, kādas spraugas viņai ir vairākās vietās aplocītā fartuka un manu līko roku dēļ + to lūpu vajadzētu platāku - lai tie līkumi sākas beidzoties miglām, ar fartuka pagriezienu reizē, bet nu tur būtu psc graizīšana un līmēšana. Mtech izskatītos daudz zolīdāk, bet par to pat vairs bazarēt negribas

- Rekords
- Been thanked: 0
izbraucu ar howitzera e30, nu kkāds jau piedūriens ir tajā auto
vajag ar tavējo arī pavizināties

vajag ar tavējo arī pavizināties

Es te neesmu
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Not_miizing, M52B28 arī tūdaliņ tiks sagāzēts, būsim vienā laivā! 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Tu droši vien nezini, ka man ir 1st gen gāze, kurai nav šprices 
Bet pietiek te stumdīt sūdu, biš par daudz

Bet pietiek te stumdīt sūdu, biš par daudz
labāk būtu ēdis un pārpūtis tos lukturus ar sarkano laku 

TDI 
EJ1 [D15B7] - sold
EF '89[ZC] - sold
E30 323 - sold
Polo 1.4D - sold
Jetta 1.3 - naglās
Vaz 2101- noslīka
Visi zīmuļi reiz lūzt, un tad viņus drāž

EJ1 [D15B7] - sold
EF '89[ZC] - sold
E30 323 - sold
Polo 1.4D - sold
Jetta 1.3 - naglās
Vaz 2101- noslīka
jau reiz soliju , bet nav bijis laika, salasīšu kasē un uzdāvināšuFetka wrote:Tu labāk pasaki, kas Tev no tā vecā E30 garāžā mētājas, moš man kko vajag

TDI 
EJ1 [D15B7] - sold
EF '89[ZC] - sold
E30 323 - sold
Polo 1.4D - sold
Jetta 1.3 - naglās
Vaz 2101- noslīka

EJ1 [D15B7] - sold
EF '89[ZC] - sold
E30 323 - sold
Polo 1.4D - sold
Jetta 1.3 - naglās
Vaz 2101- noslīka
Tātad, tā kā diskus vajag pārkrāsot, nevaru izdomāt, ko īsti darīt ar viņiem.
Ir variants pulēt plauktu, taču plauktam nav nekādas kantes līdz ar pašiem spieķiem, tāpēc hvz, kā izskatītos
Brockiem tas izskatās aptuveni tā :

Mani diski :

Plaukts izskatās tā :

viedokļus studijā
Ir variants pulēt plauktu, taču plauktam nav nekādas kantes līdz ar pašiem spieķiem, tāpēc hvz, kā izskatītos

Brockiem tas izskatās aptuveni tā :

Mani diski :

Plaukts izskatās tā :

viedokļus studijā
Nez, domāju, ka labāk izskatītos sudraboti, bet ar pērli.
Tagad jau pulēti plaukti ir gandrīz katriem diskiem, kam tie ir, vismaz atšķirtos.
Tagad jau pulēti plaukti ir gandrīz katriem diskiem, kam tie ir, vismaz atšķirtos.

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

Kā variants ir arī gunmetal, vai kaut ko vēl biš savādāku, tāpēc prasu kaut kādas idejas - sudraboti arī neizceļās.
Sudrabotajiem ir tik daudz visādu toņu un iespējas variēt, tieši domāju par metāliku.
Kad savus pavasarī krāsoju, kādas 3 reizes gāju uz krāsu veikalu skatīt paraugus, kamēr izdomāju.
edit:
Varbūt vari provēt ko savādāku, košu. Jo melnai krāsai uzskatu, ka daudzi toņi iet klāt.
Kad savus pavasarī krāsoju, kādas 3 reizes gāju uz krāsu veikalu skatīt paraugus, kamēr izdomāju.

edit:
Varbūt vari provēt ko savādāku, košu. Jo melnai krāsai uzskatu, ka daudzi toņi iet klāt.
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

Pulēt nevajag, ja nav nekādas kantes. Es krāsotu gaiši sudrabotus - kaut ko ļoti līdzīgu oriģinālajam krāsojumam.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!