Es Tevi redzēju 24
Moderator: Juzix
Re: Es Tevi redzēju 24
Izklausijās, gan, ka viņš vairāk sajūgu centās piesvilināt, kā riepasessential wrote:tas nav agresīvi, viņam slapjā laikā nav saķeres :vr6:ens wrote:Tikko bija noparkojies blakus baltais hsm golps(pie piena), kad gāju ārā no veikala jau agresīvi brauca prom![]()
/ brauca Gatis/

vakar ap pusdienaslaiku uz Duntes/Skanstes stūra redzēju kaku brūnu otro golfu, kuram no vecuma bija salūzušas atsperes un gandrīz vēders vilkās pa zemi. un diski arī bija ļoti mazi.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- SmallDeree
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tikko gandrīz izkritu pa logu GG sveicinot un tikuntā neredzēja uz Pērnavenes. Ierēcu pa piekabi.. 

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Šodien Rode redzēs sporta apģērbā pie DEPO 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- GG.
- Been thanked: 5 times
Man tā arī likās, ka tas varētu būt tukarlis wrote:kādos 14.30 redzēju GG golfu ar lielu piekabi.
biju baltā hjundajā un pamāju tev ar redlainu.

Braucu pēc motorusa.

- Rii
Kam šeit ir smuks zils e36 sedans ar melniem r17 un ar burnouta novelcenēm uz lūpas un grabažnieka? Vispirms Salaspilī pie Hesburger nopētīju un pēc tam netālu no Pļaviņām, braucot Daugavpils virzienā palidoja man garām un uzmeta ar avārijas gaismām. Mēģināju turēt līdzi, bet nu nah, mans mopēds tā neveras

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Izklausās pēc grabuliicRii wrote:Kam šeit ir smuks zils e36 sedans ar melniem r17 un ar burnouta novelcenēm uz lūpas un grabažnieka? Vispirms Salaspilī pie Hesburger nopētīju un pēc tam netālu no Pļaviņām, braucot Daugavpils virzienā palidoja man garām un uzmeta ar avārijas gaismām. Mēģināju turēt līdzi, bet nu nah, mans mopēds tā neveras![]()

- Rii
Kas tas tāc
Nu tad manīju lietotāju grabuliic, auto gan seksīgs 

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- TheGirL
- Lady
ramex wrote:TheGirL wrote:Jap Tā biju esramex wrote:TheGirl nepusdienoja gadījuma kafejnīcā "76" sarkanos gumijniekos tērpusies![]()
tava kolēģe laikam ļoti gribēja iepazīties ka mani ar kefīra glāzi mēģināja taranēt

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

- koni4jo
- Spam addicted
Šodien tā ap pusdienlaiku uz Krastenes sataurēts un blakus braucot nopētīts Focusa pirmītis
, varētu būt, ka pats Focus arī bij pie ruļļiem (personīgi nepazīstu
)

nodod sveicienus :-)TheGirL wrote:ramex wrote:TheGirL wrote:Jap Tā biju esramex wrote:TheGirl nepusdienoja gadījuma kafejnīcā "76" sarkanos gumijniekos tērpusies![]()
tava kolēģe laikam ļoti gribēja iepazīties ka mani ar kefīra glāzi mēģināja taranētAaa tas biji tu... es jau piemirsu kāds izskaties. Plus vel tas zolīdais ietērps mani samulsināja
----
H6
H6
- omulis
- Moderators
Vakar braucu, domāju par sūdīgo ceļa stāvokli. Un kur bija kur nē pīpina. Skatos Androīds :šura:
Vakar vēl Vecrīgā Jurcis un Dafka
Kā arī ar Emsiņu parūlēts apkārt:)
Ā un Paulīc apciemots
Vakar vēl Vecrīgā Jurcis un Dafka

Kā arī ar Emsiņu parūlēts apkārt:)
Ā un Paulīc apciemots

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Focus
- bez Jumta
ar to auto neviens cits nedrikst brauktkoni4jo wrote:Šodien tā ap pusdienlaiku uz Krastenes sataurēts un blakus braucot nopētīts Focusa pirmītis, varētu būt, ka pats Focus arī bij pie ruļļiem (personīgi nepazīstu
)

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Gadījumā, aiz kokneses, fotoradas nenoknipsēja? uz taisna ceļa, kur ideāla vieta apdzīšanai un dzīšanai!Rii wrote:Kam šeit ir smuks zils e36 sedans ar melniem r17 un ar burnouta novelcenēm uz lūpas un grabažnieka? Vispirms Salaspilī pie Hesburger nopētīju un pēc tam netālu no Pļaviņām, braucot Daugavpils virzienā palidoja man garām un uzmeta ar avārijas gaismām. Mēģināju turēt līdzi, bet nu nah, mans mopēds tā neveras![]()

+1, pirmoreiz tur radaru redzu, taču labi, ka Waze bija atzīmēts kā mentiLauriss wrote:Gadījumā, aiz kokneses, fotoradas nenoknipsēja? uz taisna ceļa, kur ideāla vieta apdzīšanai un dzīšanai!Rii wrote:Kam šeit ir smuks zils e36 sedans ar melniem r17 un ar burnouta novelcenēm uz lūpas un grabažnieka? Vispirms Salaspilī pie Hesburger nopētīju un pēc tam netālu no Pļaviņām, braucot Daugavpils virzienā palidoja man garām un uzmeta ar avārijas gaismām. Mēģināju turēt līdzi, bet nu nah, mans mopēds tā neveras![]()