sveicinaaju no mocha.
Es Tevi redzēju 24
Moderator: Juzix
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 24
Runājot par močiem, liekas, ka pirms kāda laika kāds mani arī nomāja uz Kalnciem ielas tilta !V.I.P. wrote:pirms ~20 min Lamberts ciitiigi rakstiija kaut ko telefonaa uz k.ulmanja gatves, stuureejot fordu ar piekabi.
sveicinaaju no mocha.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Reinis_mazda auto mētājās Daugavpils - Rīga šosejas malā netālu no Dzelmēm, ap 18;30 bez dzīvības pazīmēm? 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Rii wrote:Reinis_mazda auto mētājās Daugavpils - Rīga šosejas malā netālu no Dzelmēm, ap 18;30 bez dzīvības pazīmēm?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
vispaar shodien tur braucu un pirms tilta spices virzienaa sasveicinaajos ar citu mo. it kaa nemaniiju Tevi, taa kaa visticamaak ne es.*Sicram wrote:Runājot par močiem, liekas, ka pirms kāda laika kāds mani arī nomāja uz Kalnciem ielas tilta !V.I.P. wrote:pirms ~20 min Lamberts ciitiigi rakstiija kaut ko telefonaa uz k.ulmanja gatves, stuureejot fordu ar piekabi.
sveicinaaju no mocha.

being a better driver is not an unfair advantage...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Redzēju un ķip sasveicināju atpakaļ, tik nevarēju saprast, vai mani sveicina, vai to otru motociklistu, kas turpināja braukt garāmV.I.P. wrote:pirms ~20 min Lamberts ciitiigi rakstiija kaut ko telefonaa uz k.ulmanja gatves, stuureejot fordu ar piekabi.
sveicinaaju no mocha.

pieljauju, ka tas 2. mocis arii palika domiigs, kaut gan pasveicinaaju vinju jau pirms tam.Lambertino wrote:Redzēju un ķip sasveicināju atpakaļ, tik nevarēju saprast, vai mani sveicina, vai to otru motociklistu, kas turpināja braukt garāmV.I.P. wrote:pirms ~20 min Lamberts ciitiigi rakstiija kaut ko telefonaa uz k.ulmanja gatves, stuureejot fordu ar piekabi.
sveicinaaju no mocha.

being a better driver is not an unfair advantage...
Tu ņirgājies par manu karburātoruAndroid wrote:Šodien uz Maskavas ielas Rumbulas apvidū manīts un apmāts Vāveris, un tieši aiz viņa Voicis iekš automobīlim līdzīga priekšmeta.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- BlondaiZ
Vakar Fetka sasveicintaats, apstaajoties vinjam priekshaa, uz Ezermalas ielas
Un shodien ljoti sportiski braucosh un csn neieveerojosh Polopower... Izpildot manevrus, drosh nemaz nepamaniji mani mirkshkjinot(uz pleskavenes pirms Garkalnes)
Un shodien ljoti sportiski braucosh un csn neieveerojosh Polopower... Izpildot manevrus, drosh nemaz nepamaniji mani mirkshkjinot(uz pleskavenes pirms Garkalnes)

BLJAAAABlondaiZ wrote:Vakar Fetka sasveicintaats, apstaajoties vinjam priekshaa, uz Ezermalas ielas![]()
:
Es domāju, ka čalis man māj uzskatot, ka es tups esmu, jo izlīdu priekšā
SVEIKIII!
- BlondaiZ
Fetka wrote:BLJAAAABlondaiZ wrote:Vakar Fetka sasveicintaats, apstaajoties vinjam priekshaa, uz Ezermalas ielas![]()
:![]()
Es domāju, ka čalis man māj uzskatot, ka es tups esmu, jo izlīdu priekšā![]()
SVEIKIII!

- omulis
- Moderators
Šodien no rīta Focus redzēts braucam uz darbu. Brauci kādas 20 mašīnas man pa priekšu.
Tad LM redzēju uz Pērnavas ielas pie dizainakrēslu salona nācu no busiņa, bet baigi biji ieurbies stūrē.
Tad vakarā Paulīc uzgāzēja ar pļurku kamēr stāvēju pie pārbrauktuves rindā.
Un satikts Emsiņš.
Laikam viss šodien.
Tad LM redzēju uz Pērnavas ielas pie dizainakrēslu salona nācu no busiņa, bet baigi biji ieurbies stūrē.
Un satikts Emsiņš.
Laikam viss šodien.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Bedru karte galvā, tāpēc bieži neredzuomulis wrote:Šodien no rīta Focus redzēts braucam uz darbu. Brauci kādas 20 mašīnas man pa priekšu.
Un satikts Emsiņš.
Laikam viss šodien.
Šodien, liekas, redzēts Andrejs666 golfs nogriežoties no Pulkveža Brieža ielas un vakar Waldmenz Skanstes/Hanzas ielu krustojumā
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!