Es Tevi redzēju 24
Moderator: Juzix
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 24
yep redzeeju tevi ar, pat mēģināju mātFocus wrote:Foxija e36 uz Valdemaara ielas ~14
piefiksēju, aizdomas bija ka kāds no burnoutaV.I.P. wrote:uz braslas ielas ~8:30 uzmests ar taalajiem emsinjam.
ljoti noskatiijies uz octaviu.
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- omulis
- Moderators
Foxijs nopīpināts netālu no Centrāltirgus. 0 emocijas 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Foxijs
neko neatcerosomulis wrote:Foxijs nopīpināts netālu no Centrāltirgus. 0 emocijas

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Varētu būt, izbaudīju pēdējās dienas šogad, tāpēc pedālim bija tikai ON pozīcija.spiegs wrote:5dien pirms 18 martins pastiepa garām spicei

pēdējā laikā daudzi mani redz, bet es nevienu, davaj atrādaties kautkur lai es arī te varu ko ierakstītSpekis wrote:Šodien, kkad pa dienu, redzēts Krissis ar sarkanajiem bleķiniekiem priekšā.

Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju

Parasti visus palaižu, kas bij toriez, neatcerosVāveris wrote:Nedaudz pirms četriem mdz neapstājās pirms gājēju pārejas un nepalaida manu famīliju uz Rīgas ielas
p.s. tev nedeg viens aizmugurējais gabarīts

Par gabarītu zinu, nedeg kreisais aizmugurē un labais priekšā, kādēļ, hvz, neesmu īpaši iedziļinājies, jo pie lielā apgreida uz pavasari tāpat visi vadi tiks mainīti un tagad lielākoties viņš mētajās mājās.