Lambertino eko auto stage2 Audi A4 B6 1,9Tdi
Re: Lambertino eko auto stage2 Audi A4 B6 1,9Tdi
ramex wrote:nezinu par tantem un konkreto paaudzi, bet A4 taja kas pirmaa paaudze toch vietas njekuja nava
Ja jābrauc aizmugurē aiz šofera, kurš ir 185+ augumā vairāk par 150 km, tad ir dirsāāā.

GP-1714
Liekas, vietas tur aptuveni tikpat, cik e46. Bet nu nav ne vainas, ir eerti.nafnafs wrote:Tantes runā, ka šitajiem čābīgi ar vietu salonā esot, bet kā tur reāli ir, priekšā/aizmugurē sēdēt?
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kudā labāk ir ar vietām un sēdpozīciju kā b5 - pārbaudījām braucienā uz Vāciju ar abiem 
Tas ir skaidrs, ka nav a6 vai a8, bet ir pilnīgi normāli
Un jā, bija šitā, kad bija pašaptumšojošie un visādi citādi foršie spoguļi
Bet tagad ir šitā

Tas ir skaidrs, ka nav a6 vai a8, bet ir pilnīgi normāli

Un jā, bija šitā, kad bija pašaptumšojošie un visādi citādi foršie spoguļi

Bet tagad ir šitā

Andis wrote:ramex wrote:nezinu par tantem un konkreto paaudzi, bet A4 taja kas pirmaa paaudze toch vietas njekuja nava
Ja jābrauc aizmugurē aiz šofera, kurš ir 185+ augumā vairāk par 150 km, tad ir dirsāāā.Savādāk, tukša diršana, normāla četrvietīga mašīna.
man ar saviem 186 prieksha ka blakussedetajam kajas bij gandriiz aizausiim laigan benkji atbiidiju atpakalj
----
H6
H6
- murphy
Priekšā ir labi, ērti. Aizmugurē gan žopa
Aiz manis (194cm) var sēdēt tikai kāds bez kājām
Par spoguļiem psc
Man vienu reizi miglas ar restītēm aizstiepa, bet spoguļi pagaidām mierā. Bet lai tik nes, man kreisajā uzlikts lētais, bez apsildes. Pašam žēl naudu, Kasko nopirks 

Par spoguļiem psc

Get rich or die tryin'
- Lambertino
Ap 200lvl bija, ja ne visis 280lvlvāks wrote:cik tad maksā viens pašaptumšojošais?

Auto ir apritējis viens gads un šodien izgāju TA, lai gan piekarei, vienīgais kas tika darīts - nomainīts viens priekšējais gultnis.
Nobraukts, pa šo vienu gadu ir 43`000km, takā spriežat paši par Vācu detaļu, jo sevišķi alumīnija sviru kvalitāti

- Lambertino
Man dzīvoklis "nedaudz" pieslāpēja km kupejaifoxx wrote:man bija tas pats 60k gadā un piekarei nekas nav mainīts izņemot gultņi

Bet nu jā, rezumē ir tāds, ja izvēlās un atrod labu kvalitāti svirām, tad tā vieglmetāla piekare LV ceļiem nemaz nav tik slikta

- SmallDeree
Piekrītu..Lambertino wrote:Man dzīvoklis "nedaudz" pieslāpēja km kupejaifoxx wrote:man bija tas pats 60k gadā un piekarei nekas nav mainīts izņemot gultņi![]()
Bet nu jā, rezumē ir tāds, ja izvēlās un atrod labu kvalitāti svirām, tad tā vieglmetāla piekare LV ceļiem nemaz nav tik slikta

Pieplusojos...
Ar Passaķ alumīnija piekari (vasarā - 225/45 R17) nobraucu no TA līdz TA pilnīgi neko nemainot... Viss pa "0"!!!
Ar Passaķ alumīnija piekari (vasarā - 225/45 R17) nobraucu no TA līdz TA pilnīgi neko nemainot... Viss pa "0"!!!
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Ja normāli brauc un neko nelauž, tad nekas baigi arī nelūzt. 

- murphy
Man ir 180k km nobraukums (spidometrā, hvz cik reāli) un stāv vēl visa ritošā oriģināla. Nesaprotu kurš izplata tos mītus par šo alumīnija hadeņu neizturību
Reika gan sākusi pretīgi grabēt pa bruģi. Ā, starp citu, man arī spoguļi aizgāja. Gan tikai tas viens kas bija original

Reika gan sākusi pretīgi grabēt pa bruģi. Ā, starp citu, man arī spoguļi aizgāja. Gan tikai tas viens kas bija original

Get rich or die tryin'
kad nojuks kkas no orģinālās piekares uzlieciet lētās ķīniešu sviras un varēsiet brēkt, ka viss grab un viss ir slikti pēc dažiem simtiem km, mašīna pēdējais mēsls un nekas labāks par C4 TDI Q un B4 nav izgudrots 

Gan jau kādā servisā kāds meistars palaida pīli kādam čomam...murphy wrote:Nesaprotu kurš izplata tos mītus par šo alumīnija hadeņu neizturību![]()

To izplatīja cilvēki, kas vienmēr pērk pašu lētāko, jeb neoriģinālās detaļas, tas arī viss. Bet nuMelnais wrote:Gan jau kādā servisā kāds meistars palaida pīli kādam čomam...murphy wrote:Nesaprotu kurš izplata tos mītus par šo alumīnija hadeņu neizturību![]()

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Ir meistari, kuri mainot hadeni vienmēr izmanto autogēnu un pārkarsētās skrūves nemaina, kas noved pie autogēna lietošanas nākamajā reizē.
Piemēram, augšējās sviras mainot ar autogēnu neizbēgami tiek sakarsētas abas detaļas, gan beigtā, gan veselā. Rezultātā veselais balsts neiet ilgāk kā 1000km.
Ja visu laiku remontē pie viena meistara vai Vasjām ar vienādu stilu, hadene sanāk ļoti dārga.
Piemēram, augšējās sviras mainot ar autogēnu neizbēgami tiek sakarsētas abas detaļas, gan beigtā, gan veselā. Rezultātā veselais balsts neiet ilgāk kā 1000km.
Ja visu laiku remontē pie viena meistara vai Vasjām ar vienādu stilu, hadene sanāk ļoti dārga.

KVALITATĪVS CHIPTUNING | DIAGNOSTIKA | RŪPNĪCAS IMOBILAIZERI ON/OFF
APRAKSTS | 2-9861-891