burnout.lv mini meeting II
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: burnout.lv mini meeting II
Nē 
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Rekords
- Has thanked: 0
Labprat, tikai, protams, tad kādam mani jāsavāc, čaka/matīsa vai arī tad vēl būšu daugavas stadionā.
Es te neesmu
- Foxijs
- Has thanked: 0
varetu ari tad varbut pieskriet atradities!
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
- Martinss
- Has thanked: 3 times
iz wrote:mēs šodien ar sīko ar sirņiku, drift hard and than go home, es gan jau kautko malkošu un pēc idejas varam tevi no centra savākt.harcho wrote:gribu filmēt!
skan labi! Būtu jau forši ja vēl kāds pievienojas. Baigo baru nav forši filmēt, jo tad ir bardaks. Karoč vakarā sazinamies. Esmu darbā līdz 21iem, bet uz 22iem varam ko štukot. Sazinamies

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
okharcho wrote:iz wrote:mēs šodien ar sīko ar sirņiku, drift hard and than go home, es gan jau kautko malkošu un pēc idejas varam tevi no centra savākt.harcho wrote:gribu filmēt!
skan labi! Būtu jau forši ja vēl kāds pievienojas. Baigo baru nav forši filmēt, jo tad ir bardaks. Karoč vakarā sazinamies. Esmu darbā līdz 21iem, bet uz 22iem varam ko štukot. Sazinamies
Jā drīkst? 
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!