Par audi, lietas virzās ļoti lēni un smagnēji.
Bija vērtētājs skatīties, teica uzreiz, auto viņi netaisīs. Aprēķinās sākumu un tagadējo cenu un izmaksās starpību. Atbildi par naudām solīja dot pēc svētkiem.
Tā nu es padomāju, auto būs jātaisa pašam, nauda būs vien pēc svētkiem un tā kā man pēdējā sesija, tad arī viss janvāris būs aizņemts un nevarēšu pieķerties. Arī tad kad varēšu pieķerties, nekas ātri neies uz priekšu

Tas savukārt nozīmē, ka visu šo laiku nāktos pārvietoties ar kājām vai sabiedrisko. Tā kā no abiem esmu atradis un ar velo nevar īsti mīt, tika izlemts - jāpērk auto ar ko pārvietoties pa ziemu, jo vēl viena ziema bez auto , nonono.
Auto izvēlē savu roku pielika arī Ch un visvisādu peripētiju rezultātā, tika iegādāts pa forumiem jau redzētais e30!
Par auto:
89' huligāns ar 2.0 M50B20 bez vanosa
elektro logi
halo tumsa
check kompis
stūres pastiprinātājs
mtech 1 stūre
centrālā atslēga
Arī pa kādai bildei:

(paldies ch par bildēm)
Par plāniem, īsi sakot savest visu kārtībā. Auto manāmi trūcis uzmanības un visvisādi sīkumi bojā kopējo bildi.

Bet tuvākajā laikā, jānomaina stikls, jāsalabo radiators, jāsalabo ģenerators, jāmaina eļļa stūres pastūzim, iespējams arī sūknis, jātiek galā ar tukšgaitas regulāciju (gaisa masas mērītājs vai tukšgaitas regulators pie vainas).
Pašam prieks

, ļoti patīk e30..

Un veco laiku vārdā, tagad piespiedu kārtā, atcerējos par šādu auto degvielas patēriņu.