Joham šmit! Sniegs pārsteidza nesagatavotu. Pakaļā vēl bija vasarenes.

Šorīt uz darbu sanāca braukt ļoti lēnām, braukt apkārt, lai nebūtu jābrauc pret kalnu un vēl 180 uzmest netīšām.

Pēc darba atcerējos, ka čomam tak bija kaut kādas ziemenes. Zvaniju augšā. Izrādās R13. Domāju pofig - laikam aizmugurē R13 der. Aizbraucu apskatīties - visas 4as bija nu ar dahuja milimetriem. Divas no tām bija ar plaisām daudz un cietākas/ne tik svaiga gumija, ņēmu otras. Par spīti tam, ka viena no tām bija uz ļitaka kaut kāda, otra uz žiguļa diska.

Tāpēc meklēju divus vienādus R13. It kā Nixonam esot. Jāskatās, moš izbīdīšu tos.
Man kaut kā sanāk tā interesanti - katru reizi, kad pērku riepas, sanāk nopirkt ar vien mazākas.

Bet poh, tagad tik krāmēju visur - Cēsīs visur nereāli slīd. Nu ar to es domāju tā, ka pat lāga apstāties nevar.

Visi krusti noslidināti utt. Man jau, protams, pofig - es tik krāmēju.
Ā, sajūgs liek manīt par sevi - diezgan bieži parādas sajūga smaka.

Izskatās,ka tas dzinulis tur ilgi nepaliks. Sajūgu netaisos mainīt viņam, neatmaksājas. Kurvis arī noteikti jau metams.
Un pat pa šitiem slidenajiem Cēsu ceļiem, kad nevajag - pakaļu ārā nesviež. Protams, jāpiedomā un jābūt ļoti uzmanīgam, kad ir kāds ass līkums, bet tā īsti ārā nesviežās pats.
Bildes gan jau būs sestdien vai svētdien. Par video solīt nevaru, jo būs pārāk garlaicīgs - ātri krāmēt nemāku un bail vēl. :shura_nezin_drift: :pirmais_sniegs_ar_rwd: