Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
- Vanags
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
es ar pa pilsetu regulaari braucu shkeersaam, bet, manupraat, menti piesietu gan bumbas, ja arii nevienam netraucetu. Man bija liidzigs gadiijums, kad izraameju liikumu skaistaa saansliidee, ko redzeeja menti un pieseeja bumbas kaadas tik vien iespeejamas un veel piefantazeeja klaat visaadus textus! Tiku cauri sveikaa, jo biju paspeejis noparkoties pie veikala un izkaapt no mashiinas. Bet nu jamie taadus fabuljus man staastiija, kaadas vainas man pielikshot!!!! 

bija vienu laiku forumā,kaut kadam džekam avatar vai signature,kur 5.. BMW iet šķērsām līkumu uz/no šosejas ! cik ātri,x3KALVE wrote:to tev vajadzeeja pasham redzeet, ja es nebuutu apstulbis tad es nebuutu nemaz posteejisforshi! bet uz 100 90graadu liikumu! es grib redzeet!!!es joprojaam nesaprotu kaa vinsh to dabuuja gatavu!

Padomā pirms kaut ko dari!
Kalve noteikti brauc kā vectētiņš svētdienā no prieka mājas uz baznīcu.
Jābrauc ir šādi, kā īstam burnoutietim pienākās
http://media.skoopy.com/vids/vid_00470.wmv
Tas kas tev tur panesās garām noteikti nodomāja par tevi to pašu ko tu par viņu.
Tas kas tev tur panesās garām noteikti nodomāja par tevi to pašu ko tu par viņu.

Nissan 200sx s13
yep,šitas ir tas video,kas bija džekam parakstā....BrX wrote:Kalve noteikti brauc kā vectētiņš svētdienā no prieka mājas uz baznīcu.

Padomā pirms kaut ko dari!
- Vanags
- Admins
BrX wrote:Kalve noteikti brauc kā vectētiņš svētdienā no prieka mājas uz baznīcu.
ja nezini, tad par Kalves braukshanu nerunaa!!! Pagaidaam varu teikt, ka Tu pac brauc kaa opis, jo Tavu braukshanu neesmu redzeejis, Tevi pashu nekur neesmu redzeejis. Sanaak tas pats - precizee!

Un ko nu man tagad? Nākamreiz pamāšu tev ar rociņu.Vanags wrote:BrX wrote:Kalve noteikti brauc kā vectētiņš svētdienā no prieka mājas uz baznīcu.
ja nezini, tad par Kalves braukshanu nerunaa!!! Pagaidaam varu teikt, ka Tu pac brauc kaa opis, jo Tavu braukshanu neesmu redzeejis, Tevi pashu nekur neesmu redzeejis. Sanaak tas pats - precizee!
Nissan 200sx s13
tur tas vecis kaa maza meiteniite spiedz(izklausiijas, ka vinjam kaadas pa olaam iemauca)! :mrgreen:BrX wrote:Kalve noteikti brauc kā vectētiņš svētdienā no prieka mājas uz baznīcu.

psc tadi lohi

kaut kas tads tikai lv redzams. CP darbiniekus apmaca izlukos:DDD
pats stulbakais un pretigakais ka vinjam radars rokaa.
a ja tas apturetais auto vaditajs grib redzet ar kadu atrumu vinjsh braucis kas notiek??? ments skrien pari visam tiltam?:DDD
vairak par sho gadijumu http://www.iauto.lv/article.php?sid=836 ... tejums=100

kaut kas tads tikai lv redzams. CP darbiniekus apmaca izlukos:DDD
pats stulbakais un pretigakais ka vinjam radars rokaa.
a ja tas apturetais auto vaditajs grib redzet ar kadu atrumu vinjsh braucis kas notiek??? ments skrien pari visam tiltam?:DDD
vairak par sho gadijumu http://www.iauto.lv/article.php?sid=836 ... tejums=100
nu nezinu kaa tur ir bet cik es esmu iz4ikats par atrumu tad man ments jau pienakot pie loga ar radaru rada nepatikamus ciparus, bet shaja lieta to butu gruti daritexius wrote:peec buutiibas, ja tu netici ka CP tev saka pareizo paarsniegshanas aatrumu, tev ir tiesiibas pieprasiit, lai paraada meerieriici, kur paradaas aatrums un laiks, kad shis aatruma meeriijums veikts ->tad jau vareetu vienu kikeru nokjert ar 130 uz salinieka un ar to visiem shuut bumbas
- Vanags
- Admins
taa nav! policistam NAV jaauzraada paarkaapeejam aatrums! man bija gadiijums, kad shie atteicaas uzraadit radaru utt, es paarsuudzeeju lietu un beigu beigas mani tomeer sodiija, iedodot izlasiit kaarteejos mistiskos MK noteikumus, kur skaidri un gaishi, labi sapinjkreetaa valodaa raxtits gudrs texts, ka nefiga nav jaaraada radars. Un tieshi ta - ments panjem vienu uz 138km/h u taa tik draazh visu dienu visus garaam braucoshos! Super valstii dzivojam!!!!!exius wrote:peec buutiibas, ja tu netici ka CP tev saka pareizo paarsniegshanas aatrumu, tev ir tiesiibas pieprasiit, lai paraada meerieriici, kur paradaas aatrums un laiks, kad shis aatruma meeriijums veikts ->tad jau vareetu vienu kikeru nokjert ar 130 uz salinieka un ar to visiem shuut bumbas

tadel jau tika ieviesti sie videoradari .. lai nebutu si likuma roba, jo faktiski, ja labi pacensas, sodus par atrumu parsniegsanu var samera biezi vispar nemaksat, ka to sava laika dzerins darija. tikai tas kaut ka manuprat nav parak pareizi .. ja jau velamies dzivot tiesiska valsti un velamies lai menti likumu ieverotu un saskana ar to rikotos, tad tada veida riciba to nu nekadi neveicinas .. ka ari pasam (vismaz man) butu vienkarsi neiespejami sadi izrikoties ieksejas parliecibas del. ja jau parkap .. tad esi gatavs ari maksat un bastaVanags wrote:taa nav! policistam NAV jaauzraada paarkaapeejam aatrums! man bija gadiijums, kad shie atteicaas uzraadit radaru utt, es paarsuudzeeju lietu un beigu beigas mani tomeer sodiija, iedodot izlasiit kaarteejos mistiskos MK noteikumus, kur skaidri un gaishi, labi sapinjkreetaa valodaa raxtits gudrs texts, ka nefiga nav jaaraada radars. Un tieshi ta - ments panjem vienu uz 138km/h u taa tik draazh visu dienu visus garaam braucoshos! Super valstii dzivojam!!!!!exius wrote:peec buutiibas, ja tu netici ka CP tev saka pareizo paarsniegshanas aatrumu, tev ir tiesiibas pieprasiit, lai paraada meerieriici, kur paradaas aatrums un laiks, kad shis aatruma meeriijums veikts ->tad jau vareetu vienu kikeru nokjert ar 130 uz salinieka un ar to visiem shuut bumbas
p.s.
meginasu minet, ka iespejams tava gadijuma bija ta, ka biji vienigais auto uz cela taja bridi .. ta nu tiek pienemts, ka ments (tads klustot) apnemas savu darbu pildit godpratigi .. un doma par to, ka vins varetu sada veida rikoties atkrit defaulta .. paradoksali, bet ta sanak

arii video radariem nav lietisko pieraadiijuma statusa, jo LV likumdoshanaa tas ir atrunaats -video-nav pieraadiijums, taatad arii video radari nav lietiskie pieraadiijumi, tachu nonaakot liidz tiesai CP buus taisniiba, bet, kad noveeroshanas kamera piefiksee noziedznieka seju- tas nav pieradiijums
kaarteejais paradokss muusu likumdoshanaa. bet runaajot par to radaru piefikseetaa raadiijuma uzraadiishanu vainiigajam- man shkjietk ka CP nolikumaa tas ir mineets- taalaak nestriideeshos, jo tik siiki nezinu.

serve to lead

- Bastard
- Moderators
Vispār likumdošana LV ir pilnīgā *irsā. Vieglāk ir nopirkt n skaitu videoradaru nekā sakārtot un juridiski korekti un saprotami noformēt noteikumus par to pašu radaru lietošanu.
Turklāt ir virkne pārkāpumu, par kuriem ir neadekvāts sods. Piemēram, zīme "braukt taisni" - nevienam netraucējot, nogriežos (pārkāpju noteikumus), jo lai sasniegtu galamērķi pēc noteikumiem būtu ceļā vēl jāpavada vismaz 5 minūtes (pieņemsim, ka tam ir liela nozīme) un sods 20 Ls. Taisnīgi? Manuprāt, ne?!? Turklāt protokolam otrā pusē ir rakstīts, ka sodu var samazināt/palielināt, ņemot vērā apstākļus, kādos ir izdarīts pārkāpums, bet tie [censored] vienmēr ieliek maksimālo soda summu (nemaz nerunājot, ja ir kādi vainu pastiprinoši apstākļi).
Un vispār līdz ar silto laiku mentozauri ir baigi aktivizējušies. Turklāt parastais mirstīgais viņiem nav nekas vairāk kā objekts, no kura iekasēt naudu.
Turklāt ir virkne pārkāpumu, par kuriem ir neadekvāts sods. Piemēram, zīme "braukt taisni" - nevienam netraucējot, nogriežos (pārkāpju noteikumus), jo lai sasniegtu galamērķi pēc noteikumiem būtu ceļā vēl jāpavada vismaz 5 minūtes (pieņemsim, ka tam ir liela nozīme) un sods 20 Ls. Taisnīgi? Manuprāt, ne?!? Turklāt protokolam otrā pusē ir rakstīts, ka sodu var samazināt/palielināt, ņemot vērā apstākļus, kādos ir izdarīts pārkāpums, bet tie [censored] vienmēr ieliek maksimālo soda summu (nemaz nerunājot, ja ir kādi vainu pastiprinoši apstākļi).
Un vispār līdz ar silto laiku mentozauri ir baigi aktivizējušies. Turklāt parastais mirstīgais viņiem nav nekas vairāk kā objekts, no kura iekasēt naudu.