Es šitā pat ar Askaču savu veco darijos. Varen jautri :flokši:

Tā kā es pilnībā piekrītu Martinssam un pats arī nekad vairāk par kādam 3-4 reizēm nešūpinu, varu teikt, ka lai nu kas, bet gaismas tur toch nav lielākais komfortu sagraujošais faktorsGG. wrote:Klaji tiek ignorēts Martinsa zelta likums, par rezonansi un drisas sagraušanu.
Video rēcīgs
Vienīgi, es ar tādām gaismām justos nekomfortabli.
+1 par Martinsa zelta likumu.Ch. wrote:Tā kā es pilnībā piekrītu Martinssam un pats arī nekad vairāk par kādam 3-4 reizēm nešūpinu, varu teikt, ka lai nu kas, bet gaismas tur toch nav lielākais komfortu sagraujošais faktorsGG. wrote:Klaji tiek ignorēts Martinsa zelta likums, par rezonansi un drisas sagraušanu.
Video rēcīgs
Kretīn, tev miglas ir?kretīns wrote: Bet jā, ar gaismām kaut kas ir jāizdomā, braucot pa šoseju nemaz nepārslēdzos uz tuvajiem, jo neviens nemidžina pretī.
smukāk būtu ieķert kādu e30kretīns wrote:Da labi, tur bija mega komfortabli, nekas negrabēja un bedres vispār nevarēja just
Bet jā, ar gaismām kaut kas ir jāizdomā, braucot pa šoseju nemaz nepārslēdzos uz tuvajiem, jo neviens nemidžina pretī.
BTW, uz vasaru ir doma ieķert BBS Mahle r15 diskus, varētu būt smuki.
Man šoziem pašam nesanāk pieturēties pie tā likuma.Ch. wrote:Tā kā es pilnībā piekrītu Martinssam un pats arī nekad vairāk par kādam 3-4 reizēm nešūpinu, varu teikt, ka lai nu kas, bet gaismas tur toch nav lielākais komfortu sagraujošais faktorsGG. wrote:Klaji tiek ignorēts Martinsa zelta likums, par rezonansi un drisas sagraušanu.
Video rēcīgs