POLOpower 1982.gada vw POLO
Re: POLOpower 1982.gada vw POLO
Sajūta tāda itkā 6h visu mazliet atskrūvē, un tad 2min visu nozog. Nu ka to dara ar BMW E39 M pakam un kasko apdrošināšanu!
Te arī viss tika sagatavots lai var uzreiz visu izjaukt.
Ir oky. Malacis!
Te arī viss tika sagatavots lai var uzreiz visu izjaukt.

Ir oky. Malacis!

- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Ja CSDD onkulis var iestūķēt savu mērāmo, aka ja izpūtejs ir pieejamā vietā, tad viss bumbās.diskurss wrote:
recpektsc, bet kā tu TA iesi ar ražotāja neparedzētā vietā atrodošos izpūtēju?
Man vairāk ir jautājums par nesošās konstrukcijas izmaiņu

EDIT: Var gadīties, ka ne-Rīgā tas iet cauri, kā daudzas citas lietas, bet nu jā...
uz skati viņš aizmetināts to slieksni un izpūtēji piekarinās kā standartā. pēc tam fleksis rokā un 30 minūtēs jau būs atkal izpūtējs sānā pie reizes svaigs grubulis, lai rūsu neredz... Nu vismaz pēc derbu tempiem es spriežu, ka šim čalim tas nav šķērsis lieki pametināt 

-
- Been thanked: 0
- Martinss
- Has thanked: 2 times
tātad man 3diena nav beigusies
kā 3dien 5 cēlos tā vēl šodien nēesmu bijis gulēt .... laika man nav tāpēc šito nedēļu rauju kreklu pakaļā ...
biju vakardien uz rīgu pēc daļām un izniekoju pusdienu ... tāpēc naktī negāju gulēt ....
bija cilvēki kas teica lai taisu apaļās arkas !

jau diski jaunas skrūves

nezināju kā lai nobeidz par cik man bampers tāds stūlbs

bet man nepatika !
tad vēl iegādājos pannas materiālu 1000x1000 alumīnija loksni 3mm

naksts darbi sākās

tilts mainija krāsu un tad pie viena mainam bremžu sistēmu

vēl iegādājos izpūtēja lentu un un vakuuuuuma trubu (nav mans izmērs)

te jau rīta puse

rīta rosme (jāatbrīvo bija pacēlājs)

tie ir tie jaunie

šiguļa bleķi pa 3ls gb rullē

biju vakardien uz rīgu pēc daļām un izniekoju pusdienu ... tāpēc naktī negāju gulēt ....
bija cilvēki kas teica lai taisu apaļās arkas !

jau diski jaunas skrūves

nezināju kā lai nobeidz par cik man bampers tāds stūlbs

bet man nepatika !
tad vēl iegādājos pannas materiālu 1000x1000 alumīnija loksni 3mm

naksts darbi sākās

tilts mainija krāsu un tad pie viena mainam bremžu sistēmu

vēl iegādājos izpūtēja lentu un un vakuuuuuma trubu (nav mans izmērs)

te jau rīta puse

rīta rosme (jāatbrīvo bija pacēlājs)

tie ir tie jaunie

šiguļa bleķi pa 3ls gb rullē

Nu domāju, ka pats arī nenožēlo šõ garo nakti,ko pavadīji pie autiņa!!!Tik jautājums viens, kā tu domā, ko tev TA teiks par aizmugrējo bremžu pārbūvi. un kur var nopirkt gultņu assis priekš suportu bremzēm? Man arī ir doma, ko tādu uzlikt!
- e30students
- Spam addicted
Kur pirki to alumīnija plāksni? un cik izmaksāja? Padarītais darba apjoms ir MILZĪGS! Cepuri nost.
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Neko neteiks, tikko ar savu 206'o izgāju TA. Pirms tam bija tilts ar trumuļiem, dēļ izdilušajiem adatgultņiem nomainīju pret tiltu ar disku bremzēm, problēmas nekādas.bucis wrote:Tik jautājums viens, kā tu domā, ko tev TA teiks par aizmugurējo bremžu pārbūvi.
Honda Civic EH9
->D16Z6 R.I.P.
-->Mini-me D15B2+D16Z6 (Ex)
--->D16Z6 SOLD
Peugeot 206 '00 1.9D
->D16Z6 R.I.P.
--->D16Z6 SOLD
Peugeot 206 '00 1.9D
- GG.
Man šķiet, ka šeit ir jautājums par to, ka polo nekad aizmugurē nekad nav nākušas disku bremzes. 206tajam, tās ir nākušas oriģināli.Chill wrote: Neko neteiks, tikko ar savu 206'o izgāju TA. Pirms tam bija tilts ar trumuļiem, dēļ izdilušajiem adatgultņiem nomainīju pret tiltu ar disku bremzēm, problēmas nekādas.
Palabojiet ja kļūdos.
- Volfsburgs
Vienīgais šusies klāt, ka nav bremžu regulātors. Bet tos var dabūt no scirocco 16V mk2 vai vel daudziem, kuriem skrūvējas galvenajā cilindrā.
Ja der, iesaku likt no mk2 16V bremzu vakumņiku ar visu galveno cilindru. Man viss tas bija izdarīts un bremzēja ideāli. Likās dažreiz, ka pakaļtiltu noraus nost.
Ja der, iesaku likt no mk2 16V bremzu vakumņiku ar visu galveno cilindru. Man viss tas bija izdarīts un bremzēja ideāli. Likās dažreiz, ka pakaļtiltu noraus nost.

Varbūt arī, tik smalki par Polo nezinu..GG. wrote:Man šķiet, ka šeit ir jautājums par to, ka polo nekad aizmugurē nekad nav nākušas disku bremzes. 206tajam, tās ir nākušas oriģināli.Chill wrote: Neko neteiks, tikko ar savu 206'o izgāju TA. Pirms tam bija tilts ar trumuļiem, dēļ izdilušajiem adatgultņiem nomainīju pret tiltu ar disku bremzēm, problēmas nekādas.
Palabojiet ja kļūdos.
+1GG. wrote:Man oriģināli bija spēka regulators, kas tagad ir miskastē. Nekādas pretenzijas @ CSDD.
No jaunā tilta arī noņēmu regulatoru un TA nekādu problēmu.
Honda Civic EH9
->D16Z6 R.I.P.
--->D16Z6 SOLD
Peugeot 206 '00 1.9D
->D16Z6 R.I.P.
--->D16Z6 SOLD
Peugeot 206 '00 1.9D
- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
Tas ir tikai laika jautājums, kamēr piesiesies. Man trīs gadus neko neteica par bremžu pārbūvi. Trešajā paņēma priekšā par visiem punktiem. 

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------