Jā, Arvi, druškai vajadzēja dotGG. wrote:Vajadzēja arī dot druškai nolakotAbit e30 wrote: yepbet ir jāpiešaujas pirms sākt krāsot, klājot baigi ātri jārīkojas un pareizā biezumā jāuzmauc lai izlīdzinās viņa un nepaliek ar strīpām, karoč pašam baigi ideāli sanāca, pat negaidīju tik labu rezultātu
Abit e30 318
Re: Abit e30 318
Pirms tam drošībai pakačāt skilu ar draudzenes nagiemAbit e30 wrote:yepDzelzuks wrote:Nagu laka?Abit e30 wrote:oi, nevar teiktRii wrote:Ar ko rādītājus krāsoji?![]()
es domāju ka nevajag dzeltenos jābet ir jāpiešaujas pirms sākt krāsot, klājot baigi ātri jārīkojas un pareizā biezumā jāuzmauc lai izlīdzinās viņa un nepaliek ar strīpām, karoč pašam baigi ideāli sanāca, pat negaidīju tik labu rezultātu
- Abit e30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
Fetka wrote:Jā, Arvi, druškai vajadzēja dot![]()
Kkādas visādas jaunas bildes sabildētas
purniņš

dupsis

izveidoti sportinieka atribūti, kā ne kā e30 ir pats sporta auto iemiesojums

Saliku salonu lai var maziņās uz džasstu vest

nobeidzot metināšanu palika pāri rūsa, kuru nebija kur iemetināt

samainījās bremžu/ degvielas trubiņas, sametinājās bāka utttt, samainījās arī plauktiem/ tiltam bukses vai var cieti slīpēt.

tad piedaloties Fetkam padauzīju ledu pie garāžas durvīm, lai lamata atkal tiek mājās..

braucam mājās, nav ko....

un tā nu naktī pa ķiharjom atbraucām mājā

Gaidam ciemos krāsotāju, lai aplūko šo jauko spēkratu, un tad jau domāsim par kādu smuku vienādu krāsu
- Foxijs
- Been thanked: 0
man patīk ka saloni un durvis bez apsifkam izskatās. tas laikam ir kautkāds fetiš uz drifta un ratstyle elementiem. atstaaj tā 
- Abit e30
kasira? 
Vienīgi, es nezinu, dzīvē nēesmu redzējis, bet man liekas ka man tas marakešs nav īsti tāds kā citiem

Vienīgi, es nezinu, dzīvē nēesmu redzējis, bet man liekas ka man tas marakešs nav īsti tāds kā citiem

- Abit e30
parasta 7diena pie garāžss...
piebrauc kkāda klapata.... kkas esot jāuzmet...

obāāā....

dubultais obāāā.....

rezumē, ķīnas spārni galīgi nav nekāda dieva dāvana
viss ir apm salikts, cik jau nu varēja saregulēts, bet nu pāris vietas nav īsti apmierinošas, kkad vēl ganjau pamēģinās piekoriģēt, bet nu jā... ā paldies Fretkam par palīdzīgo roku
Te arī viss cmuki salikts atpakaļ. Bet nu saipal tas pečkas ventilatōrs, kad biju izņēmis, rokā viss liekās baigi ok, iegriez biš pagriežas, nekādu blakus trokšņu nav, luftes buksēs nav, viss ok. sasmērēju vēl tās bukšu vietas ar slīdgultņu smēri, karoč viss čotka, saliku visu atpakaļ un 1. un 2. atrumā kkāda vibrācija rodas tam motorim, bessī
pagājušo gad kad viņš man vnk noķīlēja ziemā, izdarīju tieši to pašu, un visu sezonu baigi labi gāja, cerams tā vibrācija/ troksnis pāries :DD
motortelpa ir vnk pretīgi netīra pēc krāsošanas/ metināšanas

piebrauc kkāda klapata.... kkas esot jāuzmet...

obāāā....

dubultais obāāā.....

rezumē, ķīnas spārni galīgi nav nekāda dieva dāvana
Te arī viss cmuki salikts atpakaļ. Bet nu saipal tas pečkas ventilatōrs, kad biju izņēmis, rokā viss liekās baigi ok, iegriez biš pagriežas, nekādu blakus trokšņu nav, luftes buksēs nav, viss ok. sasmērēju vēl tās bukšu vietas ar slīdgultņu smēri, karoč viss čotka, saliku visu atpakaļ un 1. un 2. atrumā kkāda vibrācija rodas tam motorim, bessī
motortelpa ir vnk pretīgi netīra pēc krāsošanas/ metināšanas