Parazīt gultnis, bet domāts noteikti rullis.viesulis. wrote:Šim kungam no Austrālijas ir identiskas pazīmes, bet kas ir idler bearing?My ST24 makes a similar noise, but quieter and goes away after about 1500 rpm. It made that noise before I put a new alternator in it and it made it after, so may not necessarily be an alternator issue. I've heard 2 other ST24s make a similar noise, one sounded similar to mine, and another sounded similar to an old 1991 Holden VN Commodore V6 with a dodgy power steering pump. I personally think its either a worn idler bearing or a worn out pulley.
Viesuļa ģimenes universālis
Re: Viesuļa ģimenes universālis
- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Var slīdēt un WD-40 mēdz garšot gumijas.re_flexy wrote:domā slīdēs? neesmu ieteicis neko tādu ko uz sava forda nebūtu meģinājis. sliktākais- varēs pēc tam 15 min slaucīt siksnu un rulīšusGG. wrote:Pūst WD uz siksnas ir ļoti prātīgi
http://www.fk-shop.de/en/Suspension-Tun ... W-GBP.html
Ko sakat par FK? Man tā atlaide šķiet pasakaina
Ko sakat par FK? Man tā atlaide šķiet pasakaina

- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
Mēģini. Tad varēsi pastāstīt. 

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
PsihArno FK tirgo, vari pajautāt viņam, kā ir ar kvalitāti. 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Diena, kad devos atvalinajuma atnaca FK. Sanaca tikai nedaudz apskatit.
Divas lietas, kuras noveroju:
Amisi iepakojuma, bet vitne stokam netira. Izskatijas ta, ka vilti pa zemi
Otrs, ka stoks loti viegli staiga, bet varbut ta ari vajag but, vienkarsi man nav tadas pieredzes.
Garnejums manam pedeja laika problemam ar generatora mainu ir tads, ka tagad masina slapst nost, kad apstajas. Var ripot tuksgaita cik ilgi gribi- nekas neslapst. Apstajies- noslapst.
Aizrakstiju poliem par generatoru- neko neatbildeja
Garnejumu, garnejums- krustteva sieva iesava mondeo sanos atpakalgaita, kad veda uz lidostu. Stulba govs
Divas lietas, kuras noveroju:
Amisi iepakojuma, bet vitne stokam netira. Izskatijas ta, ka vilti pa zemi

Otrs, ka stoks loti viegli staiga, bet varbut ta ari vajag but, vienkarsi man nav tadas pieredzes.
Garnejums manam pedeja laika problemam ar generatora mainu ir tads, ka tagad masina slapst nost, kad apstajas. Var ripot tuksgaita cik ilgi gribi- nekas neslapst. Apstajies- noslapst.
Aizrakstiju poliem par generatoru- neko neatbildeja

Garnejumu, garnejums- krustteva sieva iesava mondeo sanos atpakalgaita, kad veda uz lidostu. Stulba govs

Vajadzētu būt seksīgam komplektam 55/40mm, bez pavasara entuziasms ir nulle

Kamēr biju UK nopirku sen kārotu ekstru. Bug eyed apgaismojumu, bet izrādās ir vairāki toņi pelēko un es netrāpīju ar īsto.
Nekas, nākamgad nopirkšu citu. 2.5gbp + 3,5 shippings (uz LV 9,9)
Un tad ir divas lietas no kurām man ir uz pussešiem uz mašīnu.
Nesenās likstas ar remontiem, kad pēc remonta saņemu mašīnu daudz sliktākā stāvoklī kā pirms un vizuālais....

Jauniegūtās buktes un pēc šīs ziemas krāsa sāk pamest mašīnas durvis un sliekšņus, jo Jēkabpils ielas ir visas ar smalku granti no izdauzītām bedrēm.
Manam šāds ir kopš dzimšanas. Gaisma ir laba. Vel manam ir aizmugurē virs galvas apgaismojums, bet parastais.viesulis. wrote:Kamēr biju UK nopirku sen kārotu ekstru. Bug eyed apgaismojumu, bet izrādās ir vairāki toņi pelēko un es netrāpīju ar īsto.
Nekas, nākamgad nopirkšu citu. 2.5gbp + 3,5 shippings (uz LV 9,9)
SpoilerShow

- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Tas apgaismojums ir dikti līdzīgs (ja ne tāds pats) kā acainajā skorpī, Kalniņam vajadzētu būt tādam apgaismojumam, gaišākā krāsā. 

- Rii
Tu esi no Jēkabpils? Kā sanācies, ka neesmu nekur manījis tādu fordu 

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Martinss wrote:Tas apgaismojums ir dikti līdzīgs (ja ne tāds pats) kā acainajā skorpī, Kalniņam vajadzētu būt tādam apgaismojumam, gaišākā krāsā.
Man vajag toni tumšāku

Acainajiem skorpjiem un kuguāriem šādi apgaismojumi arī bija pieejami, bet iespēju robēžās apzināju vietējos šrotus un pacietības mērs man ātri beidzas ar viņiem komnunicējot. Tāpēc man labāk patīk sūtīt no UK

Tad par vienu atgadījumu no ziemas, kad savas pārgalvības dēļ nolidoju no ceļa.
Fūre vilka mani kādus simts metrus pirms izvilka no ceļa nomales. Riktīgi nospīdēja, ka neko nesalauzu un panna arī izturēja.
Šī ir bijusi skarba ziema

Te atkūst

Īss apraksts no powera:
Fūre vilka mani kādus simts metrus pirms izvilka no ceļa nomales. Riktīgi nospīdēja, ka neko nesalauzu un panna arī izturēja.
Šī ir bijusi skarba ziema

Te atkūst

Īss apraksts no powera:
Pastāstīšu par šī rīta pārgalvību:
Ceļš Rīga- J-pils.
Ziņās saka, ka visur apgrūtināta braukšana. Es tik pie sevis nosmeju un braši braucu, turot virs 100.
Pie Liepkalniem tuvojos fūrei, tā uzmet ar pagriezienu, ka varu iet garām. Neatmetoties gribēju paskriet tai garām, ierauju pretējā joslā, bet tur fūre
Ātrums kādi 120, mašīna nestājas, rāvu grāvī.
Pirmie, kas apstājās bija kaut kādi krievi ar B3 pasātu. Izkāpa pieci, kad šie neveiksmīgi mēģināja izvilkt un es atkal izkārpijos uz ceļa, tur jau viņi astoņi
Pirmā doma, ka gan džeki kompakti sasēdušies, tikai tad pamanīju, ka tālāk viens audi piestājis. Beigās fūre izvilka
Cilvēki arī atsaucīgi un to 20minūšu laikā daudzi piestāja apvaicāties vai viss kārtībā
- Rii
Kā ierunājos tā uzreiz pamanīju. Šodien ar čomu braucām uz Ošukalnu un griežoties nost no Neretas ielas, laikam tu brauci pretī. Pēc tam manīju uz Daugavpils ielas.viesulis. wrote:Stāv katru dienu pie Ošukalna, gan jau ja ieskatīsies ikdienā, tad ievērosi
Jāsēdina

p.s priekšas optika labi izskatās

edit: Jā, jā, tā bija Rīgas iela, sajuka

Last edited by Rii on 06 Apr 2013, 23:08, edited 1 time in total.
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0