Man viņi ir uz scirocco,jo golfam un scirocco ir vienada piekare. Pats ipatnējākais bija tas ka uzliku viņus ar maksimāli atslogotu atsperi un auto bija jau ļoti zems man vispār jegās nebija regulēt to atsperi lai ir zemāk . tad es uzregulēju garāku amīti ar to apakšējo vītni, pēctam tāpat drausmīgi cieti bija, begās skatos visa mašīna sēž uz tās bukses kas ir uzmaukta uz amortizatora kāta un amītim gājiens nekāds. Paņēmu izjaucu un to buksi nogriezu uz pusi īsāku bet tagad tāpat iebraucot kādā lielākā bedrē liekas kad atbals atsitas pret to buksi laikam nah jāsviež viņa vispār ārā..... A Tev nebija nekādu problemu ar viņiem?
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
Man ir koiloveru komplekts, kam neregulējas amortizatora stāvoklis - tikai augstums.
Tavā gadījumā amortizatora stāvoklis jāregulē +/- atbilstoši sēdinājumam. Ja lai ļoti zemu, tad arī amortizators jāiesēdina, lai tam saglabājas maksimāli plašs darbības diapazons. Ja sēdini vidēji, tad izvēlies apmēram tādu pašu amortizatora stāvokli.
Ja mašīna sēž uz ''atboiņikiem'', tad vai nu esi ļooti zemu nolaidis vai arī nepareizi saregulējis amortizatoru stāvokli.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Ar Golfu Septembra beigās tika apmeklēts Youngtimerrally rīkotais pasākums Siguldā.
Lieliski pavadīts laiks un pašam par pārsteigumu izcīnīts vislabākais laiks veiklības braucienos un trešā vieta kalnā braukšanā (savā (1.6-2.0) klasē). Nedaudz pietrūka un būtu ticis lielajā finālā.
Spoiler
Show
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!