FRETKAS OPEL IERAKSTS 2.2E

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
DeeCee
EMO
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: FRETKAS OPEL IERAKSTS 2.2E

Post by DeeCee »

aizbrauc uz ta un uzkaries uz bremzu stenda :aiwa:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
berzins42
Been thanked: 2 times

Post by berzins42 »

izkatās labi! bet jāvelk līdzi piekabe ar dēļu kaudzi :D
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Fetka wrote:Deem, senks par bildēm bro :cool:

Priekšas arkas safisām, jo gribējās vinu dabūt braucamu. Nevajadzēja aiztikt un ar normālu valcējamo pavalcēt, bet ko nu vairs.
Tāpēc apsveru domu ieķert kkur lietotus spārnus (starp citu, iepriekšējais saimnieks vienā pusē spārnu piešpaktelējis pie sliekšņa :D

Aizmugurē vienkārši jāpārmetina - remontarkas jau ieķertas un krāj putekļus garāžas stūrī :)

Howi - taisnība, bet šos gan neražoja (man ir facelift's :aiwa:), prefeisi gan bija kā kupejas un ir liels retums :)
Ja pāno meklēt citus spārnus, varbūt ir vērts iespringt uz pirms feislifta vai commadores purnu?
Starpcitu, kas notika ar ideju par arku uzlikām?
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Fretka

Post by Fretka »

Par commo purnu esmu domājis daudz un dikti - tā jau forši, taču šobrīd negribās tā iespringt. Varbūt nākotnē (ja nu pieturēšos pie opeļa kā otra auto) to izdarītu, bet pagaidām paliks oridžinal purns :) (un vispār man fartuks dēļ līkā purna ir norūsējis, tā kā šā vai tā purnu kkad būtu jāmaina)
Par arku uzlikām parocies atpakaļ, slinkums skaidrot - long story short - lai viņas izskatītos labi, vajadzētu nedaudz laiku un naudu šim un tam!

Pa lielam varu teikt tā - no stress, centīšos darīt visu iespējamo, lai viņš manās acīs (spriežot pēc citu reakcijas, tas arī ir galvenais) izskatītos aizvien labāk :)
Atmobenzin (un pārējie) - ko Tu tur minēji par vnz novietošanu ? Kādi viedokļi, kur viņu labāk pielikt ? Pats arī neesmu īsti apmierināts ar esošo vietu, taču DŽEI DĪ EMM viens sāns arī nekad īsti nav gājis pie sirds - confused. Tas, protams, kā pagaidu variants, kamēr nebūs piemeklēti bamperi!

Nedaudz pierakstīju arī iekš opel-blitz :
Kurlis wrote:Paldies un viss pārējais :D

Par sēdinājumu ir tā, kā es minēju, pa līdzenu asfaltu arī tagad pusrāmis un izpūtēja pirmā daļa vilkās pa zemi, tāpēc arī tiks pacelts simboliskus 10-20mm augstāk. Tad jau drošvien arī būs atrasts pagaidu sēdinājums :)
Nebaidos no metāla nošļūkāšanas, tāpēc arī tiks palikta kāda nopietnāka dzelzs panna, lai tā šļūkā pa asfaltu ! (aptuveni tas, ko rsdj teica :D)

Nākošnedēļ ieplānots pilnā garumā (iespējams, pagaidām atskaitot pēdējo bunduli) pārmetināt izplūdi un tikt galā ar sēdinājumu (plus mīnus), par tālāko nākotni baidos spriest - dzīvosim, redzēsim ! :)

p.s. - prieks, ka kādu interesē šis topiks!
re_flexy

Post by re_flexy »

iaskatās labi. amartizātora vietā jaiemetina truba.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Ja filozofē par par pr. nr. zīmes novietojumu - tad pirmsfeislifta fartuks ir savādāks un nr. zīme orģināli paredzēta zem bampera. Ja pareizi atceros, tad zem fartuka nāca neliela plastmasas lūpiņa un nr. zīmes apakšējā mala sakrita ar lūpas apakšējo malu. Turklāt kopsumā tas izskatijās visai OK. Un pilnīgo noteikti labāk, kā nostutēt vienā sānā.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Fretka

Post by Fretka »

pāris bilzjuki, lai topiks nepazūd

Image

Image

Image

Izplūde sačinīta, palika tikai pēdējais bundulis, toties tagad Opelis kluss kā bitīte 8) (biju gan gaidījis nelielu trobeli, bet ir klusiņš)

Image
nav ņerža, bet nu solīdāk ir :)

Šonedēļ ieplānots biš atjaunot aizmugures bremzes, samainot kādu remkomplektu un, iespējams, cilindrīšus, svaigu eļļu arī derētu ieliet, jo karstā dienā tā viss uzvārījās, ka bremzes pa lielam pazuda :aiwa:
Tad vēl uzmest virsū bamperus, maybe notīrīt gateri no pavarotiem (tas tad, ja auto iegūs citu krāsojumu), iemest priekšā citas atsperes, jo auto sēž uz atboiņikiem. Tas tad, ja izdosies atrast derīgas atsperes :)

Baigi labā sajūta, ka beidzot vasarā ir brīva nedēļa, kad var nesteidzīgi visu sadarīt :shura:
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

BOMBA :yo:
Sodit slidgultnus uz spiediena
lm
ID 55

Post by lm »

Ļoti labi ;)
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
karlis

Post by karlis »

Domāju, ka vari pat r šo auto nebraukt. Ik p laikam tikai ieliec bildes, kuras ir nomazgāts, nopļauts mauriņš, dzīvnieki, varbūt pat zīdaini vari iekļaut.. :shura:
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

karlis wrote:Domāju, ka vari pat r šo auto nebraukt. Ik p laikam tikai ieliec bildes, kuras ir nomazgāts, nopļauts mauriņš, dzīvnieki, varbūt pat zīdaini vari iekļaut.. :shura:
Ideja laba, un burnaut minīmīts jāsarīko Madonas apriņķī, lai ir kādi 2-3 rīdzinieki un tad būs slapjie komentāri vēl un būs BOMBA !
AA un ieturot tradīcijas ir jāutaisa video kur kāds filmē kā tu brauc ar viņu pa lopeni ! 8)
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Fretka

Post by Fretka »

Nevkurse, tipa atkal kaut kas slikti vai arī ar humora izjūtu man šovakar tā sūdīgāk :(
Enivej, šodien vēl diezgan pabraukāts, labajā pusē pamanīju kasjaku glāzes buksei, tā kā to kkad vajadzētu nomainīt + sāka grabēt priekšējais gultnis. Nelāga pieredze ir, tagad zinu, ka jāpārvelk abi priekšējie gultņi, drīzumā būs jāmaina.

Paldies, anyway !

ak jā, pagaidām viena arka salabota :

http://instagram.com/p/deu9yYHad5/
BLINGZ

Post by BLINGZ »

Uz Stance.lv pasākumu brauksi sestdien? :P
O.z

Post by O.z »

šitam ierakstam TA ira?
Fretka

Post by Fretka »

TA pats gāju un uzvarēju decembrī.
Uz Stance pieteicos un mani pieņēma, bet nezinu, vai tikšu, jo laukos daudz darāmā tieši sestdien :/
O.z

Post by O.z »

Fetka wrote:TA pats gāju un uzvarēju decembrī.
Uz Stance pieteicos un mani pieņēma, bet nezinu, vai tikšu, jo laukos daudz darāmā tieši sestdien :/
ja tu brauksi uz stance, tad es aizbraukšu paskatīties uz viņu :D
Fretka

Post by Fretka »

Taaks, sodien sadariits diezgan daudz, bet liidz 6dienai vajadzeetu sadariit veel milziigaakus plaanus. Bildes un siikaaks razklads sekos.
Par Stance - negribu neko sasoliit, bet izskataas, ka tomeer meginaasu ierasties :)
ganga

Post by ganga »

badass vāģis, pa manam prasās kkādu traku bunduli aizmugrē, kko pilnīgi neierastu
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Nē, nevajag, neiedrošini viņu. Atkal sataisīs kaut kādu huiņu, kas pavērsta uz augšu :D
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

vajag kkādu kuiņu kas pavērsta uz augšu!
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
Locked