Jaaaa, znachit forums domaa ka tu megini ar vecaku datumu kaut ko posteet. Preciizi nezinu es tikai minuJanchux wrote:DjCrack vari tagad posteet!!!
Vajadzeetu visam buut chiki!!!
Briedis man met shito erroru,ko parasti: You cannot make another post so soon after your last; please try again in a short while.
Foruma gļuki un citas ķibeles
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
- Janchux
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tieshi taa arii ir!!! Un no taa var tikt valjaa izdzeeshot visus postus, kas itkaa ir posteeti ar naakotnes datumu, laikam jau tas pats buus ar PM, bet atshkjiriiba ir taa ka ir jaizdzeesh gan savaa galaa, gan sanjeemeeja galaa!!! Kas vairs nav tik vienkaarshi!:( pats trakaakais ir tas ka es izdzeesu visas veestules kam es vakar suutiiju un vairs neatceros!!!Briedis wrote: Jaaaa, znachit forums domaa ka tu megini ar vecaku datumu kaut ko posteet. Preciizi nezinu es tikai minu

Honda Prelude IV 2.2 VTEC JDM
- FastEagle402
Nē...forumam ir "double post" aizsardzība, kas nosaka ka noteiktas sekundes pēc iepriekšēja posta nevar uztaisīt jaunu. To salīdzina ar konkrētas daļas (forum_post vai pm_post) pēdējo sūtīto datumu/laiku. Tā kā pulkstenis bija kādu laiku iestājies uz 2005. gada 3. jūniju, tad tas kas tajā laikā tika postēts tiek arī ņemts kā pēdējais izgājušais un pret to salīdzina....Briedis wrote:Jaaaa, znachit forums domaa ka tu megini ar vecaku datumu kaut ko posteet. Preciizi nezinu es tikai minuJanchux wrote:DjCrack vari tagad posteet!!!
Vajadzeetu visam buut chiki!!!
Briedis man met shito erroru,ko parasti: You cannot make another post so soon after your last; please try again in a short while.
Domāju ka visu šo murgu varētu apiet ja izslēgtu double_post aizsardzību līdz 3. jūnijam

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Klau a vienkrashi pasties postu history, mosh atrodi vainiigos?Janchux wrote:Tu zini kur to var izdariit??? es tiko skatiijos Admin panelii un tur neatradu taadu fiichu!!!FastEagle402 wrote:
Domāju ka visu šo murgu varētu apiet ja izslēgtu double_post aizsardzību līdz 3. jūnijam
Bet principa tu vari gaidiit liidz 6.junijam
- FastEagle402
Es uz sanjeemu shaadu meilu, ko man dariit vai ko nedariit ???
The following is an email sent to you by an administrator of "HaCkeD By ZaEbOk". If this message is spam, contains abusive or other comments you find offensive please contact the webmaster of the board at the following address:
[email protected]
Include this full email (particularly the headers).
Message sent to you follows:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hacked by zaebok <C> #[censored] team irc//irc.lv:6667 /j #[censored]
The following is an email sent to you by an administrator of "HaCkeD By ZaEbOk". If this message is spam, contains abusive or other comments you find offensive please contact the webmaster of the board at the following address:
[email protected]
Include this full email (particularly the headers).
Message sent to you follows:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hacked by zaebok <C> #[censored] team irc//irc.lv:6667 /j #[censored]
--- ID 12 ---
Un bauslis skan shaadi:
Tev nebuus nokaut.... motoru!!!
Un bauslis skan shaadi:
Tev nebuus nokaut.... motoru!!!
- SaintDeviL

Uzmanība jāpievērš augšai kur parasti ir
Code: Select all
burnout.lv
burnout.lv forums

Last edited by AigarsI on 11 Apr 2005, 18:06, edited 2 times in total.