ja stance bildes izskataas

tad peedeejaas bildes izskataas kaa 95% e36.

moikās vsp s**us izmantoMartinss wrote:To, ko var močīt uz plikas virsbūves, nevar močīt uz plika alumīnija.rixis wrote:mazgātājs draudzēsies, viņu droši var močīt arī uz virsbūvesPietiek ar moikās pieejamo vasku trāpīt uz diskiem, kad jau ir auzas.
+1*Sicram wrote:A kāpēc nevarēji atstāt zvaigznes un uz tiem R17 uzlikt augstāku mizu un pacelt vēl auto ?
Un šeit ir dzīvs pierādījums, ka arī skuķi jelgaviņā mauc ar ētrisdesmit seži
Man nepatika kā izskatās throwingi uz auto. Lai būtu ok būtu jāliek zemākas gumijas, bet tas būtu pretstatā ar to, ko vēlējos panākt. Attiecīgi nav jēgas no diskiem labas sierras vērtībā, ja viņi izskatās ne labāk kā piemērām kkādi style68, kas maksā uz pusi lētāk.psih-arno wrote:+1*Sicram wrote:A kāpēc nevarēji atstāt zvaigznes un uz tiem R17 uzlikt augstāku mizu un pacelt vēl auto ?
Tieši tāpēc, ka vēlos arī normāli braukt man uz E36 ir 225/40 riepas. Uz Stance pasākuma nominācijām nepretendēju, bet paša priekam kopā ar sēdinājumu pietiek.
Pēdējā laikā gan mans E36 brauc tik reti, ka varētu stāvēt uz plikiem diskiem
Un tad ar e30 vairs arī nevarēs krāmēt ar yolo smaidu sejāCh. wrote: +Pārdodot throwingus sanāks, piemēram, normāli diski e30ajam, kurš tiešām ir brīvdienu auto.
Nu tas tā, domājot kaut vai finansiālā/racionālā aspektā.
Uzmet aizmugurē bleķiniekus un smaids var nepazust visu 5dienas vakaruruuzs wrote:Un tad ar e30 vairs arī nevarēs krāmēt ar yolo smaidu sejāCh. wrote: +Pārdodot throwingus sanāks, piemēram, normāli diski e30ajam, kurš tiešām ir brīvdienu auto.
Nu tas tā, domājot kaut vai finansiālā/racionālā aspektā.
Tāpēc ka metamās zvaigznes ir 5er diski ar 5er iznesumu, kas nozīme to ka viņus nevar uzlikt ar 3er R17 oem rekomendētajiem izmēriem (225/45 - 235/40 - 245/40)*Sicram wrote:A kāpēc nevarēji atstāt zvaigznes un uz tiem R17 uzlikt augstāku mizu un pacelt vēl auto ?
Lašara, es par karteri neko neteicu. Saruna bija starp tevi un tiem 2 maniem kursabiedriem, nevis ar mani.ER. wrote: Ch - eu, karteri pārsitu?
ER - nop, norāvi degvielas trubas.![]()
tur ik pa laikam kāds atrauj plāksteri logā.waarna wrote:Fetka wrote:Lomonosova iela ir ahujenčiks :e30_stikls_un_magjis:![]()
Tur ar parkošanos ir max hujova, arī fakts
lomonosovā parkojos pie ieejas, kur pasniedzēji liek savus drapakus.