Krish wrote:Ielieciet sarakstā arī mani!

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
tev ar degvielas izmaksām nepietiek?kretīns wrote:BTW, kaut kāda dalības maksa arī ir jāmaksā, slinkums visu pārlasīt!?
+/- kaartiibaa, kkaadu laicinju jau gribu izbraukt marshrutu bet vislaik kkas maisa, cerams 5dien vai 7dien sanaaks*Sicram wrote:Ar pāsākumu viss kārtībā ?
ēšanas vieta izdomāta ?
Vai ēdisim paši ?
Koa ?![]()
vai arī tas tika jau izrunāts
tas ir viens no galvenajiem iemesliem kaapeec gribu braukt. bet vienalga kolonna buus jaavada kaadam kuram ir pieredze ar seedinaatiem autoFetka wrote:Deecee, luugums smalkaak papeetiit celju segumus. User pielausts, tagad tik jautaajums, vai braukt ar e46 vai atraadiit visiem cmuku calibru
Kretiin, tev arii vieta buushot :alkonauti:es braukshu no Madonas ar vinju
Par āfterīti hvz, drosvien atoiek tā pati vecrīga, ja nekas cits neuzpeldēs
kkā atmiņā stāv, ka tur vairāk par 15 cilvēkiem nebija kur apsēstiesJG wrote:Pie Dobeles varam mēģināt aizripināt uz miltiņkrogu manuprāt, a tajā Tērvetes dabasparkā nav kkads normāls ēstūzis?
p.s. iespējams ka auto varētu būt trīs brīvas vietas, tka ja kāds no Dobelniekiem, Tukumniekiem grib piemesties par kādu latu degvielai Lūgtum
Man ar ralliju nav nekāda sakara, bet saliekamie drifta krēsli gan ir !smash wrote:saliekamie rallija krēsli tak katram ir
*Sicram wrote:Man ar ralliju nav nekāda sakara, bet saliekamie drifta krēsli gan ir !smash wrote:saliekamie rallija krēsli tak katram ir
Nedēļu iepriekš jāskatās, maximums, un tad arī būs neprecīzi.smash wrote:Pagaidām laiku uz 28.09 ar sola saulainu
nu kā, 28 no rīta redzēs kas ir kasMartinss wrote:Nedēļu iepriekš jāskatās, maximums, un tad arī būs neprecīzi.smash wrote:Pagaidām laiku uz 28.09 ar sola saulainu