Tā protams ar var darīt !Jur4x wrote:Next step - turbo ar 126zs

Tā protams ar var darīt !Jur4x wrote:Next step - turbo ar 126zs
A viņi ir baigie sportisti visi ..karlisbe wrote:lasīju, ka dīzeļi ir sūdi!
Pēdējo bāku nobraucu 100% pa Rīgu, un nobraucu 800km, tad ielēju 50litrus.. sanāk 6.25 uz simtiņu.Pauliic wrote:cik patēriņš - pilsēta/šoseja/virinot?
jebaķ, jebaķ. Skan jau labi.*Sicram wrote:Pēdējo bāku nobraucu 100% pa Rīgu, un nobraucu 800km, tad ielēju 50litrus.. sanāk 6.25 uz simtiņu.Pauliic wrote:cik patēriņš - pilsēta/šoseja/virinot?
Nu, nekas, ka neiet, bet 6.2l ir tomēr labs cipars priekš 20 gadus veca dzinēja...Bobcat wrote:Cik kopā sanāca atstāt par dzinēju, darbu un hadenes labošanu + darbu?
Un nez nez cik "jebaķ" labi skan 6.2 litri uz 100, ja pārrēķina, ka 6LS maksā 100km ar 20+ gadus vecu auto, kurš vēl čābīgi paātrinās. Un Sicrams raksta, ka 110k nobraucis, tas sanāk 6600 LS tikai saļarņikā.. Cik daudz reiz tā summa ir lielāka par paša auto vērtību?![]()
Es vnk fanoju par LPG cenām
Bet nu vizuāli ļoti pievilcīgs
Pēc būtības tas 6.2l ir pa lielam mazāk kā tērē tāds pats 1.9tdi.. Un tagad ja kāds iedziedāsies, ka tā ne sūda nav un auģiki ir pizdati ekonomiski var pārdomāt to vēlreiz..ttd wrote:Nu, nekas, ka neiet, bet 6.2l ir tomēr labs cipars priekš 20 gadus veca dzinēja...Bobcat wrote:Cik kopā sanāca atstāt par dzinēju, darbu un hadenes labošanu + darbu?
Un nez nez cik "jebaķ" labi skan 6.2 litri uz 100, ja pārrēķina, ka 6LS maksā 100km ar 20+ gadus vecu auto, kurš vēl čābīgi paātrinās. Un Sicrams raksta, ka 110k nobraucis, tas sanāk 6600 LS tikai saļarņikā.. Cik daudz reiz tā summa ir lielāka par paša auto vērtību?![]()
Es vnk fanoju par LPG cenām
Bet nu vizuāli ļoti pievilcīgs
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
Par šo es piekrītu !berzins42 wrote:man lagunai 2.2d bija tāds pats patēriņš 5l pa šoseju 7l pa pilsētu., jo reāli dīzels bez turbīnes nefiga neiet un tu saproti ka jēgas ari nau spiest.man smaids līdz ausīm bija ka no cēsīm uz rīgu aizbraucu ar 4.5l
Par šo es piekrītu !berzins42 wrote:man lagunai 2.2d bija tāds pats patēriņš 5l pa šoseju 7l pa pilsētu., jo reāli dīzels bez turbīnes nefiga neiet un tu saproti ka jēgas ari nav spiest.man smaids līdz ausīm bija ka no cēsīm uz rīgu aizbraucu ar 4.5l
Tu jau vari savējo gazificēt !Vāveris wrote:Šis auto jau sāk kļūt par Leģendu
P.s. Pašam reizēm arī gribas Mersā dīzeli :15litri/100km: ikdienā,
bonuss tik tas, ka degvielu pilda uzņēmums
Pagaidām nav vajadzības, iemesls - mana iepriekšējā posta papildināta apakšējā rindiņa*Sicram wrote:Tu jau vari savējo gazificēt !Vāveris wrote:Šis auto jau sāk kļūt par Leģendu
Taču Kārlis LPGpower vīriem ir izmācījies kā uzstādīt gāzīti uz meh.šprices !
Ar to ir jāsāk !Vāveris wrote:Pagaidām nav vajadzības, iemesls - mana iepriekšējā posta papildināta apakšējā rindiņa*Sicram wrote:Tu jau vari savējo gazificēt !Vāveris wrote:Šis auto jau sāk kļūt par Leģendu
Taču Kārlis LPGpower vīriem ir izmācījies kā uzstādīt gāzīti uz meh.šprices !
šitie atmo dīzeļi tērē +,- vienādi atscirību tur nevar just, vienigais kas man nepatika bija tas ka mazjaudīgajiem dizeliem ir īsāki ganģi prasās pēc sestā! Man draugam mercēdes 2.2dizelim pie sotaka ir 2,7k rpm. šitas pats bija man renaultam, t4 un audimhowitzer wrote:Messeris ļoti foršs, domāju, ka nekādā gadījumā nav vērts pārkāpt uz kkādu ņAudi tikai tāpēc, ka tas, VARBŪT, tērē puslitru mazāk...
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST