Caura(izrūsējusi ) degvielas bāka
Moderator: gacciZm
Caura(izrūsējusi ) degvielas bāka
Sveicināti!
Problēma sekojoša: salejot vairāk kā pusi bākas, salonā parādās bendzīna smaka. Pakonsultējos servisā, un tur apgalvoja, ka esot izrūsējusi bākas virspuse. Vietā, kur nāk klāt degvielas uzpildes truba, esot tāds kā plaukts - horizontālā virsma, kur sakrājas dubļi, sāls, mitrums, un tas arī to skādi ir nodarījis. Neesot pirmais, kam šitāda šaize notiekot un vispār japāņu auto ar šo esot problēmas. Bāka ir no metāla, diesviņzin ar kādu pārklājumu, bet to nevarot ne salodēt, ne salīmēt. Vienīgais ko varot darīt, ir visu satīrīt, un nosmērēt ar ziepēm. Kādu gadu vai divus turot. bet nu tas neizklausās diez cik nopietni.
Tad nu lūk jautājums: vai kādam ir pieredze, kā šo problēmu atrisināt? No šrotiem diez kā negribas pirkt detaļas, jo nav garantijas, ka arī lietota bāka nebūs gandrīz vai jau pilnībā izrūsējusi, bet jauna bāka maksā bezdievīgi dārgi.
Problēma sekojoša: salejot vairāk kā pusi bākas, salonā parādās bendzīna smaka. Pakonsultējos servisā, un tur apgalvoja, ka esot izrūsējusi bākas virspuse. Vietā, kur nāk klāt degvielas uzpildes truba, esot tāds kā plaukts - horizontālā virsma, kur sakrājas dubļi, sāls, mitrums, un tas arī to skādi ir nodarījis. Neesot pirmais, kam šitāda šaize notiekot un vispār japāņu auto ar šo esot problēmas. Bāka ir no metāla, diesviņzin ar kādu pārklājumu, bet to nevarot ne salodēt, ne salīmēt. Vienīgais ko varot darīt, ir visu satīrīt, un nosmērēt ar ziepēm. Kādu gadu vai divus turot. bet nu tas neizklausās diez cik nopietni.
Tad nu lūk jautājums: vai kādam ir pieredze, kā šo problēmu atrisināt? No šrotiem diez kā negribas pirkt detaļas, jo nav garantijas, ka arī lietota bāka nebūs gandrīz vai jau pilnībā izrūsējusi, bet jauna bāka maksā bezdievīgi dārgi.
Never drive faster as Your Angel can fly
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Caura(izrūsējusi ) degvielas bāka
Benzīns*
Varot līmēt ar epoksīda līmi, it kā.
Un ziepas palīdzot, nevis parastās, bet tās vecās labās, tā saucamās, veļas ziepes.
Varot līmēt ar epoksīda līmi, it kā.

Kas par mašīnu?
Labākais risinājums ir nepist kapeiku un nopirkt jaunu bāku, vai atrast kādu metinātāju kurš uzņemsies sametināt!
Mk1 bāku man metinātājs sametināja, protams baigi priecīgs par uzdevumu nebija, bet galā tika un gaisā nekas neuzpisa!
Labākais risinājums ir nepist kapeiku un nopirkt jaunu bāku, vai atrast kādu metinātāju kurš uzņemsies sametināt!
Mk1 bāku man metinātājs sametināja, protams baigi priecīgs par uzdevumu nebija, bet galā tika un gaisā nekas neuzpisa!

Toijoc corolla
2004. gads. 250+ EUR par jaunu bāku tā negribas tērēt. Ieteikums par intīmu attiecību izbeigšanu ar kapeikām, šoreiz ir nevietā
Ja izskatītu tādu opciju, kā jaunas bākas iegāde, tad šeit nemaz nejautātu. Jautājums bija: kāda ir pieredze (jā, tieši pieredze, nevis no sērijas viena tante teica
) ar bākas remontiem.
Ok, bet ir skaidrs, ka metinātas ir, un viss +/- ir oki.
Pīīīs

Ok, bet ir skaidrs, ka metinātas ir, un viss +/- ir oki.
Pīīīs

Nu 250 eur imho nemaz nav tik traki, pieņemu ka var izsist vēl lētāk, un uz 200 nostāsies..
Ar metināšanu ir tā ka vjg tik atrast kādu kurš uzņemsies, jo pat iztvaicējot bāku utt tomēr pastāv risks ka pisīs gaisā!

Ar metināšanu ir tā ka vjg tik atrast kādu kurš uzņemsies, jo pat iztvaicējot bāku utt tomēr pastāv risks ka pisīs gaisā!

nu ja grib pa lēto, tad var kanniņu bagažniekā un tajā iemest degvielas sūkni. reāli kannu var miskastē atrast, tikai pašam būs mazliet jāpačakarējas ar trubu pievilkšanu.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

karlisbe wrote:nu ja grib pa lēto, tad var kanniņu bagažniekā un tajā iemest degvielas sūkni. reāli kannu var miskastē atrast, tikai pašam būs mazliet jāpačakarējas ar trubu pievilkšanu.

- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Jā, tā tās lietas dara pielejot bāku ar ūdeni un metina.Artis12 wrote:Pielej bāku pilnu ar ūdeni un metini. Nekas nejobīs gaisā.
Un vel ir epoksīdi, kas paredzēti degvielas bākām to lāpīšanai.
Un vel var alvot.
Bet labākajā gadijumā nopirkt jaunu bāku.
- simtdevindesmitais
Sametināt var īzī pīzī. Brauc pie mums uz Urgas auto un salāpīsim tavu bēdu.
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
- GG.
- Been thanked: 5 times
egiiils3 wrote:Nesaprotu kur problēma nopirkt bāku šrotā tu tak redzi kādu bāku pērc.![]()
vel ar kko apstrādā un ir zbiss.
Aha. Sencis pirms laika 2002g. Patrolam medīja bāku kā ar uguni, beigās aizbrauca uz Lietuvu pakaļ, svaigākajai ko varēja atrast. Arī tajā bija divi adatas lieluma caurumi.
- Alien
brauc pie dīlera
šitiem man liekas mainija pa garantiju
zinu pāris gadījumus kad samainija pa free

AR_159 

Jā, man bija prātā arī šāda doma. Piezvanīju. Tur man pateica, ka patiešām šādi gadījumi esot bijuši, bet tad ir vajadzīgas visas nepieciešamās atzīmes servisa grāmatiņā par regulārajām, ražotāja noteiktajām apkopēm. Nu vai vismaz to apliecinošiem čekiem. Tā man protams, ka nav, jo neesmu auto pirmais īpašnieks, un lai arī apkopes tiešām veicu regulāri, čeku man nav kā šķirasAlien wrote:brauc pie dīlera

Šobrīd man pieņemamākais variants ir nopirkt lietotu šrotā, kārtīgi sakopt, un tad tikai mainīt. Varētu jau ņemt not šo pašu veco bāku un remontēt, bet esmu baigi slinks un uz nedēļu bez mašīnas negribu palikt

- Alien
vajag biški uzstājīgāk runāt ar šiemDeWired wrote:Jā, man bija prātā arī šāda doma. Piezvanīju. Tur man pateica, ka patiešām šādi gadījumi esot bijuši, bet tad ir vajadzīgas visas nepieciešamās atzīmes servisa grāmatiņā par regulārajām, ražotāja noteiktajām apkopēm. Nu vai vismaz to apliecinošiem čekiem. Tā man protams, ka nav, jo neesmu auto pirmais īpašnieks, un lai arī apkopes tiešām veicu regulāri, čeku man nav kā šķirasAlien wrote:brauc pie dīlera
Šobrīd man pieņemamākais variants ir nopirkt lietotu šrotā, kārtīgi sakopt, un tad tikai mainīt. Varētu jau ņemt not šo pašu veco bāku un remontēt, bet esmu baigi slinks un uz nedēļu bez mašīnas negribu paliktPagaidām dzīvoju ar 10-15l bākā. Tad smakas nav, un nav jau tā kā katru mēnesi jāpildās, par cik braukāju ar gāzi.
tur bija kautkādi no līdz gadi kam maina tās bākas
un nebija svarīgi par tiem servisiem, jo bāka nenolietojas dēļ sliktām apkopēm utt.
vienkārši jāsāk gruzīt viņus un tad arī izspiedīsi no viņiem patiesību
mūsu variants gan laikam bija biki jaunāks un mainija Amservā
ja nekas nesanāk tad var turpināt teroru Wessā

AR_159