Sormis wrote:BlondaiZ vēl nespēj no šodienas/vakardienas atkopties, tādēļ konta numuri tiks samesti rīt, bet cena par pirti kopā ar galdu varētu svārstīties ap 5-6 Ls no galviņas. kkā tā.
Emm .. šāds cipars ir pie cik cilvēkiem ? 20 ?
patiesību sakot ļoti feins
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Sormis wrote:BlondaiZ vēl nespēj no šodienas/vakardienas atkopties, tādēļ konta numuri tiks samesti rīt, bet cena par pirti kopā ar galdu varētu svārstīties ap 5-6 Ls no galviņas. kkā tā.
Pieteikušies laikam man skaitot sanāk 26 jūzeri.
līdz ar to 70 Ls izdalam ar šo ciparu tas sanāk par pirti. Un pārējo tad tam galdam.
Pieteikušies laikam man skaitot sanāk 26 jūzeri.
līdz ar to 70 Ls izdalam ar šo ciparu tas sanāk par pirti. Un pārējo tad tam galdam.
kaut viņi visi ierastos
Labi, kā pucēsimies ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
sievietes mēs parasti neskaitam
un labāk ir samaksāt kādu latiņu vairāk jo tāpat būs nepieciešami kādi nelielie izdevumi - kā piemēram dāvaniņas spēlēs ko organizē Foxx'ene
Un ja taisam k kādu apģerbšanos, tad arī to var interesani iedalīt "balviņās"
piem:
1.pieguļošākais vakartērps
2.krāsainākie stringi
3.nesaprotamais personāžš
...
..
.
Lambertino wrote:sievietes mēs parasti neskaitam
un labāk ir samaksāt kādu latiņu vairāk jo tāpat būs nepieciešami kādi nelielie izdevumi - kā piemēram dāvaniņas spēlēs ko organizē Foxx'ene
piem:
2.krāsainākie stringi 3.nesaprotamais personāžš
...
..
.
tas kkaa sitaa domaats ?
Attachments
owned5.jpg (130.97 KiB) Viewed 3522 times
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
piem:
...
..
.
tas kkaa sitaa domaats ?
Baac Ko tu lieto?????
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu Dare to be Different E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !
a) Vakartērpi
b) Maskas (brīva izvēle)
c) Ziemassvētku krāsās (sakrans+balts) d) Gangster style (mafija, cigāri, štrumbantes, hūtes)
e) neviens no augstāk minētajiem
Pieturamies pie šiem diviem - maskarādes ir laba lieta, bet nevajag pārlieku sarežģīt
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
piem:
...
..
.
tas kkaa sitaa domaats ?
Nu forumā mums ir vairākas spilgtas personības, kas visai izteikti piesaka savu nomināciju šim godam
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
piem:
...
..
.
tas kkaa sitaa domaats ?
Nu forumā mums ir vairākas spilgtas personības, kas visai izteikti piesaka savu nomināciju šim godam
ES
VALTERS,VALTERS UN ŠĶĒLE .. PĀRĒJIE BOMŽI...JŪS ARĪ
RAIŅAZAURS
a) Vakartērpi
b) Maskas (brīva izvēle)
c) Ziemassvētku krāsās (sakrans+balts) d) Gangster style (mafija, cigāri, štrumbantes, hūtes)
e) neviens no augstāk minētajiem
Pieturamies pie šiem diviem - maskarādes ir laba lieta, bet nevajag pārlieku sarežģīt
nu ar uzvalkiem shtruntiigi pirtii, viegli sa3,14t un baigi neerti
mana ierashanaas atkariiga no swedbank
ps. lietoju melno teeju un holger danske "black and bourbon" tabaku
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.