Moderator: Bastard
Ok, mana kļūda, neprecizitāte, izlabošu.gt99 wrote:Izlasi ievadu pēdējam rakstamArchuks wrote:Izlasi pirmās daļas ievadu, tas par kupejām/hečbekiem
Šajā daļā visas apskatītās sportiskās kupejas ir vācu autobūves pārstāvji, no kuriem divi jau no to ražošanas uzsākšanas ir tieši konkurenti - Opel Astra GSi un VW Golf GTI.
Nu protams arī tādi raksti ir vajadzīgi. bet saproti, priekš tāda, kas interesējās un kko rubī no mašīnām tas raksts ir tāds kur +/- viss ir zināms, tomēr kādam, kas ar auto ir uz Jūs un grib sev nopirkt pseidosporta tačku, šāds info par populārākajiem tirgus modeļiem ir baigi ok!gt99 wrote:Un kāda jēga no šī raksta? Ko divās rindkopās autors var pastāstīt jaunu par e36 vai Audi Coupe? Šāda informācija bija aktuāla pirms gadiem 20, kad tiko bija atvēries dzelzs priekškars. Tas ir tas pats, ka kāds aprakstītu vietas, kur var aiziet ar kompāniju paēst - > McDonaldsCh. wrote:Imho archuks izvēlējās ejošākos un pieprasītākos jauniešu auto!Paļubomu 325i vai Tā pati GSi astra ir populārāka jauniešu vidū ka piemēram Mr2 vai kkas tāds..
Kurš nezin, kas ir McDonalds?
Kādēļ nevar uzrakstīt ko interesantu, mazāk zināmu?
Tāda bija +- šī raksta auditorija, ikdienas lietotājs, nevis auto spečuksCh. wrote:Nu protams arī tādi raksti ir vajadzīgi. bet saproti, priekš tāda, kas interesējās un kko rubī no mašīnām tas raksts ir tāds kur +/- viss ir zināms, tomēr kādam, kas ar auto ir uz Jūs un grib sev nopirkt pseidosporta tačku, šāds info par populārākajiem tirgus modeļiem ir baigi ok!gt99 wrote:Un kāda jēga no šī raksta? Ko divās rindkopās autors var pastāstīt jaunu par e36 vai Audi Coupe? Šāda informācija bija aktuāla pirms gadiem 20, kad tiko bija atvēries dzelzs priekškars. Tas ir tas pats, ka kāds aprakstītu vietas, kur var aiziet ar kompāniju paēst - > McDonaldsCh. wrote:Imho archuks izvēlējās ejošākos un pieprasītākos jauniešu auto!Paļubomu 325i vai Tā pati GSi astra ir populārāka jauniešu vidū ka piemēram Mr2 vai kkas tāds..
Kurš nezin, kas ir McDonalds?
Kādēļ nevar uzrakstīt ko interesantu, mazāk zināmu?![]()
btw, archuk, ja ir nepieciešamība, pameklē AutoBild CD, kur ir lietoto auto aspkati .pdf formāta.
MļeGirtzB wrote:nus tik un tā varēji sakarīgāk uzrakstīt, jo tas ka raxta auditorija ir useris parastais nenozīmē ka useris parastais ir glups vai par tādu uzskatāms, tiem arī var barot normālas lietas
p.s. rakstā par klarksona autosiem trūkst 3.0CSL pie exauto un Aston Martin V8 Vantage sievai ir Roadster
iedod linku, kur vēl aprakstīti konkrētie auto latviešu valodā? vienīgi iauto ir bijuši pāris rakstu simts gadu atpakaļ + bmwpower'ā var kautko atrast a tā :neka:Ch. wrote: Nu protams arī tādi raksti ir vajadzīgi. bet saproti, priekš tāda, kas interesējās un kko rubī no mašīnām tas raksts ir tāds kur +/- viss ir zināms, tomēr kādam, kas ar auto ir uz Jūs un grib sev nopirkt pseidosporta tačku, šāds info par populārākajiem tirgus modeļiem ir baigi ok!![]()
Man pazuda entuziasms, kaa jau saki naudu par to nemaksaa tapeec raksti ir kaadi ir, reali par to pashu Somiju, ja man maksatu par rakstu, tas butu 100X kvalitativaaks ar vairaak informaciju par to kaa visparibaa Somijaa notiek, vesturi, rezultatiem, attistiibu, bet nu par briivu vaakt un apkopot informaciju neveelos!gt99 wrote:Esmu kaut ko pārpratis? Boot.lv nav komerciāls projekts? Archuks nav pieredzējis auto žurnālists ,kas saņem naudu par darbu šajā lapā?Rihy wrote:Tak tipiska latvieša attieksme. Būtu vismaz pateicis kādu labu vārdu par to, ka kāds vispār kaut ko tādu raksta un dara, nevis gudri visu nodriš un apliek citus
p.s. es nevienu sliktu vārdu neteiktu par rakstiem, ko kāds entuziasts uzrakstītu priekš Burnout lapas. Pirms pāris mēnešiem bija vairāki rakstītāji, tikai neesmu manījis nevienu rakstu (tikai Fade apraksts par braucienu uz Somiju), rakstītāji pazuduši.
izskataas peec pielietojuma manam xj12GirtzB wrote:starp citu drifteriem varētu būt interesants 960/s90 kā arī XJR
un kļūdāsgt99 wrote:Kā tiek izdomāts "Labākais XXX par yyy cenu?"
Pašlaik man rodas iespaids, ka viss sākas ar to, ka Archuks uzdot sev jautājumu, "kur BMW varētu būt labākā izvēle?"
pa daudz cilindru, driftriem jau 6cil ir grūti apsmadzeņot, kur nu vēl divtikParaTr00per wrote:izskataas peec pielietojuma manam xj12GirtzB wrote:starp citu drifteriem varētu būt interesants 960/s90 kā arī XJR