juriz auto draudzenītes

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

juriz
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: juriz auto draudzenītes

Post by juriz »

Nu jā, clio v6 baigās cenas. Bet arī jau tas pats stāsts, nebūtu kur pienācīgi turēt. Protams, jāīrē garāža. man jau arī vēlme, lai tas otrs auto tiešām varētu arī nosegt pirmo kaut cik, ja tas viens aizķeras servisā. Man pat šogad sanācam, ka twingo vienu brīdi bija vienīgais auto. Neko, nebija nekāda vaina.
Mani gan pašlaik nemiers urda paņemt "pareizāku" twingo
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... a9223929ab
ray112
Been thanked: 1 time

Post by ray112 »

Šis ir jaudīgā versija viņiem tā noprotu?
Nu principā rudens tūlīt jau klāt, pa tumšiem vakariem var skatīt kas interesants kur uzpeld, un gan jau līdz pavasarim arī būsi atradis kaut ko. Ja ārā jātur, tad pirms ziemas baigā jēga nav max ātri meklēt ko vietā, ja vien nav vēlme arī kā winter beater izmantot.
juriz

Post by juriz »

Man te vairāk dēlam kaut ko prasās, lai viņš var uz VAD Lielvārdē vizināties, pēc pāris mēneši, varbūt, kaut kur uz Latgali būs jābrauc. Uz Lielvārdi vēl reizi nedēļā var pavizināties. Tāpēc doma, ka kaut ko viņam paņemt. Es gan jau mēnesi meklēju kaut ko ne pārāk dārgu, bet kaut cik interesantu, tā lai viņam auto nav jāatstāj Lielvārdē pie stacijas ;) Un tas pie tā, ka es jau tagad skatos, kas ir līdz kādi 5k vai pat vairāk. Ir doma, ka tagad nopērku it kā sev, un tad jau pēc tā VAD domājam, ko tālāk darīt. Tur kaut ko maksā, un tad, ja iepatīkas, tad kaut kādu daļu viņš samaksā, un brauc tālāk.

Jā, tas twingo ir "jaudīgais", ar 75ZS, tur arī ir stūres pastiprinātājs, kondicionieris. Tāds, pavisam jau civilizēts, ar ko pat sieva varētu braukt :D Pie tam īpašā KENZO versija, kas man labāk patīk par Initiale Paris.

Pirms dažām dienām ssā viens mk2 gt bija uzpeldējis, kurš jau pirms kāda gada bija ssā, bet tad jau tas bija kā bija. Un gribēja 2k. Bet kāds šodien tomēr paņēmis. Var jau būt, ka pa ziemu salabots bija.

Man jau gribētos otru Suzuki sētā. Protams, swift sport. Jā, viens ir Liepājā pat par labu cenu, bet ļoti aizdomīgs, panelī kaut kādas 2 skrūves. Nav sanācis aizbraukt, apskatīt klātienē. Esmu apsvēris arī svaigāko, kam tas pats 1.4t , bet bez H. Bet tur cenas 12k +. It kā nopirkt varu, bet jau vitara šogad nopirkta. Bet tie arī nez vai lētāki paliks.
kars
Been thanked: 0

Post by kars »

ray112 wrote: 01 Sep 2026, 21:46 Šis gan bija negaidīti. No vairākiem twingo līdz pēkšņi nav neviens palicis. Nu neko, jāmeklē nākamo hobija auto.
P.S. šodien redzēju clio v6, tas auto izskatās ļoti cool. Ir uz ko tiekties, tik tur vajag diezgan dziļas kabatas gan jau. Tiesa to noteikti būs žēl pist pa ziemu utt.
Paņem Smart Rodsteri, garažu/nojumi gan vajadzēs obligāti, arī vasarā.
Кто разбирается тот разбирается...
juriz

Post by juriz »

Smart kupeju varētu, vēl brabus. Bet kā jau teicu, man nav garāža. Man tāds vēstursiks kopīpašums, tik ielas pusē vieta pāris auto, negribu tur nojumi, kas visu skatu uz ielu aizsedz. Uz pārējo manu sētas daļu ir metru plata eja. Tā mums te Jūrmalas oligrahiem ir :)
Post Reply