juriz wrote:To ka nav rindu, gan nevajadzēja rakstīt, vajadzēja rakstīt, ka ir uz pierakstu. Kā piesakās, tā saka, nu labi, tieši jums izbrīvēsim jau rīt.
Pareiz dara, ka nemelo, jāsaka kā ir. BTW, Te nav jāreklamējās.
Ir vajadzība autiņā ielikt divus akumulātorus, tā lai lādētu viens ģenerātors. Kā to visu saslegt lai ģenerātors tiktu galā? Atceros ka kkur bija šis aprunāts, tik nekādīgi nevaru atrast Jāliek kautkāds regulātors... kā pareizi viņš saucās?
Jā, bet es gribu lai tas notiek automātiski, lai nav jāpārslēdz ar kādu tumbleru. Kkur latvijā var iegādāties tādu (līdzīgu) automātisko releju? http://www.bluesea.com/products/7610
Vajag padomu, par auto cd/fm čeindžeriem.
lieta tada ka nejiet Jelgava radio.
vai kads zin kadu diapazonu vai ko tur vel jaskatas uz magnetolas lai tas pasakums ietu baigi labi,
P.S. Riga. Cēsis tie rajoni radio iet, viss čotka.
Edmunds wrote:WTF? Tu izbrauc aiz jelgavas robežas un tev iet CD čendžeris? Tur tak vispār nav nekāda sakara ar lokācija vietu!
Tiešam nesaprati.
lieta tada ka kad es esmu jelgava Radio man neker neko. ka arpus jelgavas un tuvak rigai man iet visas stacijas.
BMW e34 sedans. magis pioneer.
Šodien tiku pie subīša, bet pagaidām izskatās, ka būs jāmaina pats skaļrunis. Tātad lieta tāda, viņš ir bijis dauzīts un magnēts bija atdalījies no viņa, bet tagad vienkārši pielikts atpakaļ. Liku skaļruni pa taisno vienkārši pie tumbas izejas, bet nekādas reakcijas, kas tur var būt bojāts?
Jāpērk jauns, atceros, arī ka parastajiem cccp skaļruņiem, piemēram no kritiena, magnētā tur izsit kaut ko no vietas (neatceros kā sauca) un pēc tam sāka čarkstēt.
Gan jau kāds vairāk zinošs pareizāk izstāstīs.
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas...
nēnē, īpašnieks vienkārši iedeva, ja varu sataisīt, lai paturu. Iztaisnoju to spoli, ieliku kārtīgi vietā magnētu un sāk skanēt (liku pa taisno tumbas vietā iekš auto), bet pastiprinātājam ligzdas safistas laikam būs
Nu, skaļrunis ir metams. Magnētu vairs nekad neieliksi, ka bija. Magnēta serde pievelkas pie skaļruņa korpusa un tur starpā ir spole, kas tiek iespiesta.