Bet visumā šie manis minētie mēri ir izmantoti senos laikos un pats tos lietoju vairāk kā 10gadus, problēmu nav un nav iemesla būt
Ok nepiesārņosim te tēmu, vienmēr var šādus jautājumus apspriest privāti vai telefoniski
Par pirmo nemāku teikt, bet otrajam citāta autoram ir testi uz flow bench, kur tiek salīdzināti tieši dažādu sēžu parametru izmantoša uz to pašu kanālu,lai var redzēt ieguvumu vai tieši otrād. Tas kas ir iekopēts ir secinājums no rezultātiem. Parasti,kad uzbūvē dzinēju, Tu nevari spriest vai tā ir labāk vai nav labāk, jo ir vesels apgreidu kopums mainījies, Tu spried tikai par kopējo rezultātu. Šeit tas tiek izslēgts un ir korekti salīdzināt. Viņš speciāli pieminēja, ka vairumam ir vēlme izmantot pēc iespējas šaurākas darba šēžas platumus, jo ļauj lielāku kanālu izportēt, bet samērot CFM tiek secināts,ka tas nāk par skādi, sevišķi pie zemiem pacēlumiem. Un pārsvarāmēs visi braucam uz stock vai vidēji agresīvām sadalenēm.Micuks wrote:To pašu var teikt par tevis minētajiem cilvēkiem
Bet visumā šie manis minētie mēri ir izmantoti senos laikos un pats tos lietoju vairāk kā 10gadus, problēmu nav un nav iemesla būt![]()
Ok nepiesārņosim te tēmu, vienmēr var šādus jautājumus apspriest privāti vai telefoniski
Paga,paga. Tu gribi darba fāzi 75grādus?Tak nē jau? Darba fāze parasti ir 45grādi, zemapgreizienu motoriem,lai paaugstinātu plūsmu pie maziem pacēlieniem(ielas performance autiņiem) mēdz izmantot 30grādu darba fāzi, augstapgriezienu motoriem (virs 9k rpm) izmanto 50-55grādus, piemēram, Nascar vāģiem.bucis wrote:Ir man info, ka sēžas vārstiem vajag ap 75grādi leņķī ne šaurāku, jo ielas auto jau ir 35 grādu leņķis, bet lai vai kā var braukt arī ar 75 grādu leņķi... uz nākamo sezonu vārsti būs jāmaina, jo šoreiz jau bedre falcē, bet būs labi. vienkārši maz laika, lai ko vairāk pasāktu.
Paga, oriģināli ir kompensatori, Tu pārtaisi uz meh. bīdītājiem, bet sadalene paliek,kas paredzēta ar kompensatoriem? Vālēm atšķiras rampa izciļņiem. Mehānisko bīdītāju paredzētajām vālēm ir maigāka rampa,lai spēles izņemšana nebūtu agresīva. Nez cik ilgi šitā dzīvo izciļņi/meh.bīdītāji/ sēžas un vārstu pauris.P.s. rīt braucu pakaļ sadalenēm no 2.0 136Hp mondeo, jo man ir nepieciešama vēl viena sadale ar tik pat lieliem grādiemkā ieplūdei. ko uzlikt uz izplūdes. tad nedaudz spēle ar kompensātoriem, jo esošais variants cietie nozog man ap 4-6 grādus.
rezultātu redzēsim aprilī, kas ko un kā...
pašreiz 142HP un 184Nm dabā, bet uz stends varētu būt +- 166Hp un Nm ar iespējams ka vairā ap 210Nm.
Man sanāk 11.9, ja virzulī ir 0 ml.Nu un šodien pārmēriju degkameru 33ml. varbūt kāds var precizēt kompresijas pakāpi?
degkamera 33.0ml
gājiens 88.0mm
virzulis 80.6mm
blīve 82.0mm
blīve saspiesta 1.3mm
virzulis virs bloka 0.3
Mani reiķini mainīgi no 11.8 - 12.6
Paldies
Tieši kādā ziņā šaurāka sēžas darba fāze skādē cilindra uzpildīšani?lesis wrote: bet samērot CFM tiek secināts,ka tas nāk par skādi, sevišķi pie zemiem pacēlumiem.

Saprotu, ka runā par darba, bet saku, ka ko jauc!lesis wrote:Tikai pr darba leņķi arī runājam.