bet ziemenes galīgi negribās likt virsū uz pāris dienāmKadzhus wrote:ja ir noblieteets sniegs tad ar vasarenēm toč nav aršana, vislaik slīdēt uz 10km/h nez vai ir ļoti interesanti

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
bet ziemenes galīgi negribās likt virsū uz pāris dienāmKadzhus wrote:ja ir noblieteets sniegs tad ar vasarenēm toč nav aršana, vislaik slīdēt uz 10km/h nez vai ir ļoti interesanti
vēja suns wrote:arēnas laukums irtur apmales un laternas ir pa malām! šorīt tur bija aiztaisīts ciet, bet tagad jau vienā galā ir pavērta spraudziņa
pagaidām tur pat nav pieblietējies sniegs- daži aplīši pabraukāti...
hvz- tur pēdējā laikā notika tādi brīnumi, ka uzliek norobežojumu priekšā ceļam, un reizēm tas tiešām notika tieši uz sniegu (arī šorīt)kul-ed wrote:vēja suns wrote:arēnas laukums irtur apmales un laternas ir pa malām! šorīt tur bija aiztaisīts ciet, bet tagad jau vienā galā ir pavērta spraudziņa
pagaidām tur pat nav pieblietējies sniegs- daži aplīši pabraukāti...
kaa taa aiztaisits ciet... kipa lai tadi kaa mes tur nebraukaaa???
i nerunā, es pat apsveru domu uz pāris dienām aizmugurējās vasras tupeles iemainīt pret ziemas čībiņām...Lambertino wrote:jūs man tei beidziet ar to sniegu ja - būs jāsēž mājās man savādāk :gigi:
vakar bija baigaa arsana pie alfas...DeeCee wrote:laikam ap pusvienpadsmitiem nobraukšu gar alfu, apskatīšos ir aršana vai nav
saule spiid un lietus neliist! Biju 333 tur zashebis, sliid nenormali atkal S2 salauzaam, bet nu jau sataisijaam! UN riit gonka taa kaa shodien taa mieriigi!emsinjsh wrote:kas shodien notiek un kur??
kas pa gonku? cikos saakas?fade wrote:saule spiid un lietus neliist! Biju 333 tur zashebis, sliid nenormali atkal S2 salauzaam, bet nu jau sataisijaam! UN riit gonka taa kaa shodien taa mieriigi!emsinjsh wrote:kas shodien notiek un kur??
LAF ziemas daudzciiņa:blondais wrote:kas pa gonku? cikos saakas?fade wrote:saule spiid un lietus neliist! Biju 333 tur zashebis, sliid nenormali atkal S2 salauzaam, bet nu jau sataisijaam! UN riit gonka taa kaa shodien taa mieriigi!emsinjsh wrote:kas shodien notiek un kur??