krissis Mitsubishi Colt
Re: krissis Mitsubishi Colt
Nu ar to krāsu es tā noeksperimentēju tikai tapēc, ka pārkrāsot citā krāsā ir pāris h jautājums , tākā sīkums. Pagaidām man patīk, kad nepatiks tad pārkrāsošu lillā 

Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Kā tur bija ar to suni, garlaicību un pautiem?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Kādēļ nepaeksperimentēji ar melnu, pelēku, gunmetal krāsu?krissis wrote:Nu ar to krāsu es tā noeksperimentēju tikai tapēc, ka pārkrāsot citā krāsā ir pāris h jautājums , tākā sīkums. Pagaidām man patīk, kad nepatiks tad pārkrāsošu lillā
melni jau bija, pelēks garlaicīgs, gunmetal arīBriedis wrote:Kādēļ nepaeksperimentēji ar melnu, pelēku, gunmetal krāsu?krissis wrote:Nu ar to krāsu es tā noeksperimentēju tikai tapēc, ka pārkrāsot citā krāsā ir pāris h jautājums , tākā sīkums. Pagaidām man patīk, kad nepatiks tad pārkrāsošu lillā

Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju

Par ko visiem cepiens?
Nav taču kaut kādi BBS'i tā sakrāsoti. Kolts ir diezgan garlaicīga mašīna, kura pazūd, tagad vismaz pamanīt varēs
plus nav nekādas žiletes, zilās diodes vai kas tāds uzkarināts.

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Bet ir ar baloniņu nopūstas lampas, nedakrāsotas arkas un oranži bleķinieki.lm wrote:Par ko visiem cepiens?Nav taču kaut kādi BBS'i tā sakrāsoti. Kolts ir diezgan garlaicīga mašīna, kura pazūd, tagad vismaz pamanīt varēs
plus nav nekādas žiletes, zilās diodes vai kas tāds uzkarināts.
Izskatās pēc baigiem laukiem

Labāk baloniņkrāsošanas prasmes trenē uz pak. arkām/spārniem

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

Jūda wrote:Huļi par diskiem, vai citiem sīkumiem pisties coltam? Parasts ānunga pārvietotājs, kurš uztaisīts tā, lai atšķirtos no citiem un kurš tērēs savu naudu, vai laiku, lai colts izskatītos cilvēcīgi. Uvažuha auto īpašniekam, heiteri laiza murzika starpvaidzeni

Standarta Colts bez banditišen elementiem un uz sudraba/melniem bleķiniekiem izskatās pēc normāla, parasta pēcpuses pārvietotāja, šādi izkrāsots auto, manuprāt, iegūst kāda cita šejienes topika cienīgu izskatu

edit: man reizēm patīk koši lietie diski, bet sakrāsoti bleķinieki imho izskatās tikpat stilīgi un labi, kā bleķinieki ar sarkanu maliņu

- Nixon
- Has thanked: 0
Šī bilde šeit ir galīgi nevietā, jo disku krāsa jau netraucē autiņam braukt.MartinsG wrote:http://shannoneckroth.com/wp-content/up ... Unique.jpgJūda wrote:Huļi par diskiem, vai citiem sīkumiem pisties coltam? Parasts ānunga pārvietotājs, kurš uztaisīts tā, lai atšķirtos no citiem un kurš tērēs savu naudu, vai laiku, lai colts izskatītos cilvēcīgi. Uvažuha auto īpašniekam, heiteri laiza murzika starpvaidzeni

Es arī, protams, ielas vāģim šādus nekrāsotu, bet katrs jau dara kā grib.

Savukārt traucē ar auto piebraukt publiskā vietā bez kapuces galvā un izkāpt bez manāmi piesarkušas sejasNixon wrote:Šī bilde šeit ir galīgi nevietā, jo disku krāsa jau netraucē autiņam braukt.MartinsG wrote:http://shannoneckroth.com/wp-content/up ... Unique.jpgJūda wrote:Huļi par diskiem, vai citiem sīkumiem pisties coltam? Parasts ānunga pārvietotājs, kurš uztaisīts tā, lai atšķirtos no citiem un kurš tērēs savu naudu, vai laiku, lai colts izskatītos cilvēcīgi. Uvažuha auto īpašniekam, heiteri laiza murzika starpvaidzeni![]()
Es arī, protams, ielas vāģim šādus nekrāsotu, bet katrs jau dara kā grib.

Nee, nopietni, krāso disus atpakaļ standarta krāsā, izskatās katastrofāli

- OneLitreBeer
- Spam addicted
- jaaniss
- Audi 80
Bleķinieki tagad vispār modē gan platie, gan līdz ar to arī parastie un arī košās krāsas, lai nav parasts rūsas klucis ar gumiju virsū 

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
-
šodien rēdzēju coltu, nemaz tik slikti neizskatijās tie orandžie diski, man pat piedur kā izskatās
- Archuks
- BMW
Valdmanizz wrote:šodien rēdzēju coltu, nemaz tik slikti neizskatijās tie orandžie diski, man pat piedur kā izskatās

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

-
NeēArchuks wrote:Valdmanizz wrote:šodien rēdzēju coltu, nemaz tik slikti neizskatijās tie orandžie diski, man pat piedur kā izskatās, bet tu gadījumā nebrauc ar Golfu?
- Zvirbuliss
- Spam addicted
Tātad pēdējā laikā ir kādi jaunumi.
Ja kāds vēl nezin tad kolts sabučojās ar opeli, lampai pizdauskis , bamperis noskrāpēts, bet viss kūl . Šodien skolā novirpoju bremžu diskus "neatejot no kases "
Rīt jāuzbrauc uz stenda nočekot kas tur darās, pirms virpošanas priekšā bija 29% atšķirība, aizmugurē 19%, roķene saies toč, rīt jāuzbrauc vēlreiz kas notiek ar priekšu tagad
Protams biužjuki ar griezni .

Ja kāds vēl nezin tad kolts sabučojās ar opeli, lampai pizdauskis , bamperis noskrāpēts, bet viss kūl . Šodien skolā novirpoju bremžu diskus "neatejot no kases "

Rīt jāuzbrauc uz stenda nočekot kas tur darās, pirms virpošanas priekšā bija 29% atšķirība, aizmugurē 19%, roķene saies toč, rīt jāuzbrauc vēlreiz kas notiek ar priekšu tagad