Dzhanis Opel Omega 3000
Re: Dzhanis Opel Omega 3000
man arī doma kādu vakaru aizbraukt paslīpēt uz 333, tik man vajag slapjumuDzhanis wrote:Hvz, tad bija ap 12.00 un samērā tukšas ielas. Pārāk daudz saskatījušies japoshkas kaa pa ielām kapāLētāk arī sanāk un adrenālīnu var noraut riktīgo... Turpmāk braukšu uz trasi!
![]()
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Zinu, ka samainīji pret Nissanu, bet kādā vērtībā tev bija tas 200SX, gribas zināt aptuveno Omegas vērtību 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

caur drifter.lt uzgaaju divus sludinaajumus, ka tirgo omegas.Abi prasiija 5000Lt (1200Ls) .Viens tas oranzhais un otrs shis sarkanais. Nu, sanaaca tā, ka tas chalis tieshi ar gribēja nissanu naakamaja sezonai un sanaca samainiit.Nissans man bija jau 1600Ls izmaksājis, beigās sanāca iemainīt pret omegu. Bija izpūsta galvas blīve, piekarē vēl bija daudz jāiegulda utt. Kopsummā esmu apmierināts ar šo maiņu!Archuks wrote:Zinu, ka samainīji pret Nissanu, bet kādā vērtībā tev bija tas 200SX, gribas zināt aptuveno Omegas vērtību
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
ar nissanu biju pamēģinājis biķerniekos kartodromā. Ar vienriteni varēja likt slīpi, bet nebija ne stabilitātes, kā arī ne bloķa. Prasījās nopietnāku turbīnu... karoče vēl kādo 1K Ls... Man shkjiet, ka ar nissanu vieglāk tīri svara dēļ. Un varbūt ar tas bezbloķis kaut ko ietekemēja.Lambertino wrote:A tu ar nissanu bijis braucis kādā gonkā?
Kāds tev šams bija?
baigi patiik, un veel opelis 
suminaats opelju saimee, un tas par detaljaam arii lielum lielais pluss...
suminaats opelju saimee, un tas par detaljaam arii lielum lielais pluss...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Pauliic
- Moderators
redzēju braucot pa Krustpils ielu, nogriezies pie vienas noliktavas un saslīdēji ar manliekas 
man tur garāžas un tur tā tiek iebraukts 90% no visām reizēmPauliic wrote:redzēju braucot pa Krustpils ielu, nogriezies pie vienas noliktavas un saslīdēji ar manliekas
- takeshi
redzets autins rumbula!
lai labi kalpo!
p.s viendreiz ka lietus bija braucu garam aplim kur slipeja pikaps un 200sx tas nebiji tu? es vienreiz arii kautko tur ar to opeli slipeju bet man tik labi nesanaca baidijos!
lai labi kalpo!
p.s viendreiz ka lietus bija braucu garam aplim kur slipeja pikaps un 200sx tas nebiji tu? es vienreiz arii kautko tur ar to opeli slipeju bet man tik labi nesanaca baidijos!

jaa, agraak ar nissanu un opeli tur izpildiijaamies ... kur tie laikitakeshi wrote:redzets autins rumbula!![]()
lai labi kalpo!
- takeshi
es ar jums tur paslipeju jus tur uz bortiem paris reizes vel uzravat un tad mes kopa benzintanka vel stavejam kas blakam aplim! =]Dzhanis wrote:jaa, agraak ar nissanu un opeli tur izpildiijaamies ... kur tie laikitakeshi wrote:redzets autins rumbula!![]()
lai labi kalpo!

kau kas tāds ir atmiņā!takeshi wrote:es ar jums tur paslipeju jus tur uz bortiem paris reizes vel uzravat un tad mes kopa benzintanka vel stavejam kas blakam aplim! =]Dzhanis wrote:jaa, agraak ar nissanu un opeli tur izpildiijaamies ... kur tie laikitakeshi wrote:redzets autins rumbula!![]()
lai labi kalpo!
- takeshi
Dzhanis wrote:kau kas tāds ir atmiņā!takeshi wrote:es ar jums tur paslipeju jus tur uz bortiem paris reizes vel uzravat un tad mes kopa benzintanka vel stavejam kas blakam aplim! =]Dzhanis wrote:jaa, agraak ar nissanu un opeli tur izpildiijaamies ... kur tie laikitakeshi wrote:redzets autins rumbula!![]()
lai labi kalpo!
p.s viendreiz ka lietus bija braucu garam aplim kur slipeja pikaps un 200sx tas nebiji tu? es vienreiz arii kautko tur ar to opeli slipeju bet man tik labi nesanaca baidijos!man tonakt šotkas nokrita un jautri, ka ar aatrumu 80-90km/h paliecies bz šotkām un neko vairs neredzi caur logu...

- omulis
- Moderators
Sveikts.
Cik atceros tad senatori naaca 2,5; 3,0 un 4,4! Varbuut kljuudos :/
Cik atceros tad senatori naaca 2,5; 3,0 un 4,4! Varbuut kljuudos :/
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)