Reported Attack Page!
This web page at http://www.burnout.lv has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.
Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
citreiz tie antivīrusi ir paranoiski vai atpalikuši.
iespējams, gļuks lapā ir bijis pirms mēneša, un izvākts, bet tagad tik sāk bļaustīties.
ieteiktu adminiem pārbaudīt sistēmu un tad nosūtīt pieprasījumu šitiem vīrusu goņītājiem, lai pārskenē lapu no jauna. LHK līdzīgas probzas bijušas. bija tiešām exploits, bet šitādi vīrusu brīdinājumi sāka krist ārā 2..3 nedēļas pēc tam, kad problēmu jau bijām novērsuši.
Em, kāpēc nesanāk nomainīt parakstu? Nohostoju bildīti sākumā augstumā 120x280p, tad 100x240p, kopēju bildes tiešo linku un lieku img tagos, bet nekas neļaujas nomainīties. Un raksta ka: It was not possible to determine the dimensions of the image.
Reinis_m wrote:Tāpēc, ka bildes formāts ir tāds, kuru nesaprot foruma dzinējs, kurš tāpēc nevar pārbaudīt, vai tā atbilst uzstādījumiem par max izmēriem.
Tas ir animēts gifs? Tādus ar nevar nolasīt. Ja nav, tad nomet to bildi kaut kur citur, gan jau aizies.
notestējam vai strādā
ja nē, tad skaidra vaina - serverim ir jābūt atļautai tādai lietai kā allow_url_fopen = on kura droši vien ir off un tāpēc nestrādā
un to es samainīt nevaru, kamēr neatrodas forums un mana servera!
Life is what happens while you're busy making other plans
notestējam vai strādā
ja nē, tad skaidra vaina - serverim ir jābūt atļautai tādai lietai kā allow_url_fopen = on kura droši vien ir off un tāpēc nestrādā
un to es samainīt nevaru, kamēr neatrodas forums un mana servera!
Servera uz kura atrodas forums vai servera uz kura atrodas bildes kasjaks? Mēģināju arī no imageshack, tā pati šaize.