Howitzer`a Melnais ērzelis: E34 "Dziļie lauki" edition :D :D

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
howitzer
M30
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Howitzer`a Melnais ērzelis: E34 "Dziļie lauki" edition :D :D

Post by howitzer »

Sveika, publika.
Tā kā jau labu laiciņu knibinos pa šo portālu un aktīvi lasu topikus par citu lietotāju auto, domāju ka nu ir pienācis laiks ieņirgt/iepazīties ar manu drapaku. :reeka:
Stāstiņš diezgan pagarš, bet nu piedodiet, atvainojiet. :)
Sākās viss ar to, ka iepriekš mums ar draudzeni bija mana senča Audi 80 burbulis.
Ar to pirms pāris gadiem braukājām, bet tad auto vairs nebija vajadzīgs un tas pāris gadus nīka pagalmā.
Tad nu šajā pavasarī atkal uzradās vajadzība pēc auto, bet, izskatījās, ka audis vairs nebija interešu lokā, jo bija beidzis savu dzīvi tolmetā (R.I.P.) un druška izmeta leģendāro frāzi: "Vajag lētu, ekonomisku ( :reeka: :reeka: :reeka: :pactalom: ) auto, ar gāzes iekārtu."
Sākām šo, to pētīt, bet nekas īsti nepatika/neatbilda prasībām, jo, kā jau studentiem, nauda nespiežas pa visām vīlēm.
Tad pēkšņi draudzene vienu dienu skrien pie manis ar portatīvo vienā un mobilo otrā rokā, un kliedz: "Eu, ir Bembis par 270ls! :reeka: "
Man gandrīz aliņš no rokām izkrita, johaidī, šitā biedēt cilvēku!
Apskatāmais objekC bija E34 525i "Delfīns".
Nu, labi, piezvanīju prikola pēc - čalis teica, ka ir "nedaudz" parūsējis, bet citādi viss ok.
Aplūrējām, bet tas bija tik nenormāli nopuvis, ka rūsas līnija, kā moldings gāja visriņķī auto, kā arī sliekšņos bija caurumi kulaka lielumā. :reeka:
Bet ar to viss sākās/beidzās - es sapratu, ka vairs nekad negribu redzēt nekādus Golfus, Audi 80, Mazda 323 un tamlīdzīgus, sīkus studentu vāģīšus, E34: tā ir manta - plašs, ērts, glīts auto, ar patīkamu dinamiku un detaļām par 10ls spainī.
Sakoļīju arī draudzeni (pie dir7as jau tā ekonomija :D ) - sākām meklēt E34 (toreiz Shuriks vēl nezināja, ka labs E34 maksā vairāk, ne kā studentam kabatā :D ).
Te nu pēkšņi viens sludeklis likās studentu pārītim ņemams: "535i ar gāzes iekārtu. Lai izietu skati, vajag salabot dažus sīkumus."
Ok, zvanīju, prasīju, runājos - otrā galā balss ar foršu kurzemnieku akcentu stāstīja, ka nopuvis nav, nav arī ziemā braukts, bet nav īpaši labā vizuālā stāvoklī. Esot apskrāpēts, saplēsti beņķi, kā arī vēl šis, tas.
Nu labi - sazvanīju Takeshi un R5SGT, un gāzām skatīties uz to Dundag`. :)
Atbraucot no smiekliem gandrīz bikses piemīzām - karoč, skats tāds: mēs braucam, šis ar to pašu bembi brauc pretim, rāda, ka vajag apgriezties un iebraukt stāvvietā.
Ok, mēs apgriežamies, bet šis iemet otrajā, sakacina un apgriežas uz ceļa ar "saulīti" un ziliem dūmiem no riepām! :reeka:
Mēs pārņirdzāmies līki - laikam džeks nekad mūžā nav tirgojis auto!
Sākām to bembi skatīties - stāvoklis jau bija drausmīgs, no aizmugurējām riepām drātis līda laukā, auto nebija nomazgāts un bija "delfīns" (lai gan patiesībā Dimantscwartz Metallic), bija buktes, švīkas, labajām durvīm kaut kāda špaktele lobījās nost, moldingu nebija (džekam labs sakāmais par moldingiem: "Moldingi bija nesmuki, tāpēc es noplēsu!"), visur ///M uzlīmītes, aizmugurē "dzidrināti" lukturi, salonā bija stilīgi DRAGON pārvalki, viss piedirsts līdz nemaņai, un forši neoni pie aizmugurējām tumbām. :reeka:
Bet nu par vienu viņš toč nebija melojis - auto nebija sapuvis.
Patiesībā, virsbūve bija tīri labā stāvoklī.
Palīdām apakšā, tur arī viss ok.
Izbraucu, likās, ka iet jau lopā (ja iepriekšējais auto ir Audi 80 1.8l :reeka: ).
Btw, džeks iepriekš mani vizina pa to stāvvietu un es skatos, šis atkal ieliek otrajā, sakacina, sagriež stūri un grasās jau sajūgu mest nost, bet es pasaku: "Es jau to auto nedomāju pirkt laušanai, bet, kā pārvietošanās līdzekli.", un čalim uzreiz smaidiņš no sejas pazūd, viņš mierīgi izbrauc to aplīti un saka: "Jā, jā, es jau ar` nekauj` šito bemb`, es jau ar nav kāvis!" :reeka:
Takeshi ar R5SGT mani pārliecināja ar tādu citātu: "Galvenais, lai nav nopuvis, visu pārējo var tīri viegli sataisīt."
Labi, nospļāvos, nokaulēju un samaksāju.

Tajā pašā dienā nopirkām normālas riepas, aizdzinām uz skati un hujakš - 14 divnieki! :D
Principā jātaisa bija hadenei bukses, priekšējās atsaites, aizmugurē atsperes, "olas", jāregulē lukturus, jāsataisa gāzes vārsts un vēl šis, tas.
Dabūju "slimības lapu" un dzinām atpakaļ uz Rīgu.

Tāds nu ir šī E34 stāsts - izglābts no drošas nāves lauku dragreisos un rallijos.
Taču verdikts ir tāds: sākumā šis auto bija tikai, kā auto, ar ko braukt 2x nedēļā ārpus Rīgas, tam bija ikdienas auto statuss, bijām domājuši nobraukt un izmest vēlāk.
Vasara gāja, es skrūvēju, skrūvēju, skrūvēju un - iemīlējos. :oops:
Man palika žēl šī auto, jutos drausmīgi, kā iepriekšējais īpašnieks pret to bija izturējies un nolēmu šo auto celt augšā un saglābt pa zolīdo - nolēmu tam dot otru iespēju un labākas mājas.
Tagad ieguldīts ir ļoooooooooti daudz darba, laika, kā arī, cik nu students var, līdzekļu.
Katrā ziņā uz kino eju ļoti reti un esmu sācis dzert lētāku alu! :D
Par pašu auto:
BMW E34 535i.
1988 gads.
Diamantswartz Metallic krāsa.
No aprīkojuma:
4 elektriskie logi, viens nestrādājošs.
Elektriskā lūka.
Gļukojošs pilnais OBC.
Krakšķošs bloķējošais reduktors.
ABS.

Protams, laikam ejot, atklājās vēl daudz defektu.

Paspējis jau esmu:
Uzlikt BREMBO bremžu diskus ar FERODO klučiem.
Pārkniedēt sajūga disku un uzlikt jaunu SACHS kurvi, kopā ar jaunu gultni un šļaukām.
Nomainīt kardānu, kā arī tā karājošo gultni (bez jokiem - iepriekšējais bija uztaisīts no kaut kādas konservu bundžas un 3 tosola šļaukas gabaliem :reeka: ).
Uztaisīt Short Shifter.
Saregulēt un uztaisīt remontu gāzes iekārtai.
Nomainīt sveces, filtrus, eļļu.
Nomainīt blakussēdētāja durvis pret tādām, kurām nav rūsas.
Nokrāsot priekšējos spārnus, buferi.
Ielikt RECARO sporta sēdekļus.
Sataisīt izpūtēju, izgriezt katalizatorus.
Ievilkt jaunu mūziku (vēl nav īsti pabeigts).
Utt, utt, utt.

Protams, ka mani te 100 nosauks par idiotu un ķertu, ka es te ņemos ar tādu miskasti, taču es uzskatu, ka, kā tu izturies pret auto, tā tas izturas pret tevi un man vispār ir tāds dzīvesstils - palīdzēt citiem un dot vēl vienu iespēju dzīvē.
Jā, ieguldīt sanācis ir ļoti daudz, taču arī auto nepaliek parādā - tas sniedz fantastiskas braukšanas emocijas un daudz, daudz prieka.

Fotoattēli ar auto tā jaunajās mājās:
Attachments
bum4.jpg
bum3.jpg
bum2.jpg
Last edited by howitzer on 19 Oct 2010, 23:38, edited 2 times in total.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
dzejnieks
Been thanked: 0

Re: Howitzer`a Melnais ērzelis: E34 "Dziļie lauki" edition :

Post by dzejnieks »

Izskatās noguris auto.. :hvz:

Bet lai rokas nenolaižas un ir gribēšana savest visu, kā nākas... :cool:
B4 TDi
howitzer
M30

Post by howitzer »

dzejnieks wrote:Izskatās noguris auto.. :hvz:

Bet lai rokas nenolaižas un ir gribēšana savest visu, kā nākas... :cool:
Te vēl nav nomainītas atsperes un mans pagalms arī izskatās, kā tanku poligons - drausmīgi nelīdzens, pilns ar bedrēm! :D
Bet paldies par laba vēlējumiem - esmu aizgājis tik tālu ar to drapaku, tagad jau toč vairs atpakaļceļa nav! :-D
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
Agniz

Post by Agniz »

sveicu ar 535i, pašam arī kādu laiku atpakaļ tāds bija. :cool:
novēlu lai sanāk pacelt līdz +/- normālam vizuālajam un tehniskajam un lai neapnīk naudu ieguldīt (man piemēram apnika, tāpēc atdevu to lamatu prom :aiwa: )
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
howitzer
M30

Post by howitzer »

Pirms krāsošanas paņirgājos nedaudz... :D
Attachments
rattt.JPG

Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Agniz wrote:sveicu ar 535i, pašam arī kādu laiku atpakaļ tāds bija. :cool:
novēlu lai sanāk pacelt līdz +/- normālam vizuālajam un tehniskajam un lai neapnīk naudu ieguldīt (man piemēram apnika, tāpēc atdevu to lamatu prom :aiwa: )
Paldies. ;)
Teiksim tā - šīs mašīnas atjaunošana man ir, kā hobijs.
Ikdienā ar to nebraucu, jo pārvietojos kājām/ar velo (kā arī vēl tikai kārtoju tiesības), tā kā līdzekļus pamazām var sakasīt, lai šo, to uzlabotu un laika arī pietiek.
Starp citu arī, sāk likties, ka šis ir mans mīļākais auto vispār.
Visa mana ģimene brauc ar BMW (1x E39, 2x E46), kā arī esmu vizinājies ar daudz un dažādiem auto, taču nekas nav pielīdzināms šim auto - es no tā tik tiešām neplānoju šķirties vēl ilgi, ilgi, ilgi. :)

Image
ChewitS

Post by ChewitS »

Sveikts ar auto, apraksts baigi labaais :naac:
Pimrs krasošanas, ari norm, hardcore :D
Veiksmi talākos darbos.
Vieniigias kad tu netaisis kaut viņu, bet Location: Slīpi krustojumā. nee nu ko tu :rofl:
Ev fanāt, ķer granāt!
howitzer
M30

Post by howitzer »

ChewitS wrote:Sveikts ar auto, apraksts baigi labaais :naac:
Pimrs krasošanas, ari norm, hardcore :D
Veiksmi talākos darbos.
Vieniigias kad tu netaisis kaut viņu, bet Location: Slīpi krustojumā. nee nu ko tu :rofl:
Paldies. :)
Nu, slīpi jau var būt arī nākot mājās no barčika ar pāris aliņiem vēderā, vai arī māžojoties ar velosipēdu... :roll: :D :D
Bet ja nopietni, kādu sānslīdi pamēģinu tikai intensīva lietus laikā, jo 1kārt - žēl lauzt auto pa sausu asfaltu, 2kārt - man praktiski nav nekādas pieredzes aizmugures piedziņas auto vadīšanā, tāpēc pamazām kaut ko kādreiz lēnām, lēnām pamēģinu tikai tad, kad slīd viegli un nevajag lielus ātrumus. :)

Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Apraksts :cool:
Un uzņēmība Tev netrūkst - lai veicas ;)
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
lm
ID 55

Post by lm »

Sveikts ar auto ;) Galvenais, lai tiešām rokas nenolaižas :)
Vienīgais tā gāze :|
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
psih-arno

Post by psih-arno »

Malacis, ka cel to auto augšā. :cool:
Ja rokas nenolaidīsies agri vai vēlu būs baudāms rezultāts
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
V.I.P.

Post by V.I.P. »

e34 man vienmēr paliks atmiņā ar vienreizēji neprecīzu stūres iekārtu. :D Var jau būt, ka slikts eksemplārs gadījās, bet esot vairumam e34 izplatīta kaite...
P.S.
Apsveicu ar pirkumu un, kā jau tika minēts - lai rokas nenolaižas. ;)
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
howitzer
M30

Post by howitzer »

Paldies visiem par laba vēlējumiem, es to novērtēju. ;)
V.I.P., par neprecīzu stūres iekārtu nemācēšu teikt, jo manam ir sajāta reika un stūre tur ļurinās tā, ka maz neliekas - precīzi gribēdams neko izdarīt nevari :D
Diemžēl, vēl nav sanācis laika novērst defektu, taču tuvākajā laikā tiks izdarīts.

Bet ja runājam par pateicību, tad arī man ir jāsaka paldies dažiem cilvēkiem par to, ka šis auto vispār nonāca mūsu ģimenē un tiek pamazām celts augšā:
Pirmkārt, jau draudzenei - kā ne kā, viņa jau bija idejas autors, :D kā arī liels atbalsts ikdienā, kā arī ar mūsu auto saistītajām ķibelēm un risinājumiem.
Otrkārt, liels paldies burnout.lv useriem Takeshi un R5SGT - paldies džekiem, ka parādījāt "pareizo marku" :D , palīdzējāt nopirkt, kā arī neatsakat palīdzīgu roku, kad kas jāparemontē.
Treškārt, gribu pateikt paldies visam burnout.lv kolektīvam - ļoti patīk šis forums, ārkārtīgi atsaucīgi un laipni cilvēki, kas gatavi palīdzēt ar padomu, kā arī vienkārši pateikt labus vārdus.
Kā pēdējo gribu paslavēt savu labu draugu un drifta pilotu Madaru Vīlisteru - ar viņu kopā mācījāmies pamatskolā, taisījām visādus sūdus, lauzām viņa senču E36 :D , kā arī viņš mani šovasar izvizināja pa drifta trasi un tad es sapratu, ka neko citu, kā aizmugures piedziņas auto nevēlos. ;)

Image
Zazaaks

Post by Zazaaks »

Laipni aicināts bariņā :D
Kāds tas 3.5 ir braukšanā? 3.0 uz E32 salīdinoši ar e34 2.5 likās, ka galīgi neiet, turklāt patēriņš arī :yo: līdz laukiem 2xspaiņi bendžas :shura:

Es arī no sākuma sevi mānīju, ka slīpi nelikšu, bet ziema jau atkal nāk :naac:
Spoiler
Show
Image
Rallijs beidzies - punktu nav...
Alien

Post by Alien »

apsveikts ar auto un apņēmību :yo:
AR_159 :drive:
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Apraksts tiešām ir :cool:
Prieks bija lasīt.

Bišku jau smiekli ierāva par diviem punktiem:
Gribējām ko ekonomisku, nopirkām 535 :shura:
Kā arī tas, ka izvēlējies pareizu marku, nevis k kādu audi 80 :reeka:

Bet nu sveikts un cīnies, galvenais, lai tiešām, mašīna nav jāceļ no pilnīga miroņa - tehniskas ķibeles ir novēršamas laikā gaitā, bet ja vienlaicīgi ar n-tehniskām ķibelēm ir jāšvirkstina virsbūve, kura neturas kopā, tad nu vairs nav tik saldi.
Man personīgi nomiris auto ir sapujis auto - pārējo var knibināt :yo:
Cik sapratu, tad šajā ziņā vis tur ir naiss :cool:
ImageImage
howitzer
M30

Post by howitzer »

Zazaaks wrote:Laipni aicināts bariņā :D
Kāds tas 3.5 ir braukšanā? 3.0 uz E32 salīdinoši ar e34 2.5 likās, ka galīgi neiet, turklāt patēriņš arī :yo: līdz laukiem 2xspaiņi bendžas :shura:

Es arī no sākuma sevi mānīju, ka slīpi nelikšu, bet ziema jau atkal nāk :naac:
Spoiler
Show
Image

Nu, ar 3.5 ir tā, ka man tas motors īsti labi nekustas uz priekšu.
Users Dzhanis izlaida testa apli un teica, ka nav tā, kā vajag - viņš teica, ka drīzāk esot, kā 2.5.
Man jau bija bikses pilnas, ka motors būs izdilis un būs jātaisa kapitālais.
Bet nu pamērījām kompresiju un visos cil. bija, kā vajag.
Taču, krāmējoties ap svečvadiem, Dzhanis pamanīja, ka tie esot pilnīgā tūtā - dzirksteļo uz urrā.
Ja Drivers šodien neuzmetīs, tad dabūšu jaunus kapara un tad arī pastāstīšu, vai kaut kas uzlabojās.
Ja nē, tad vajadzēs vien rakt tālāk.

Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Lambert, tak neapvainojies par to audi 80 - es vispār esmu tāds, ironijas un humora pilns cilvēciņš, kas mīl vairāk braukt ar muti, ne kā ar BMW, taču nekad necenšos kādu apvainot, vai nolikt, tas par to audi 80 bija domāts vienkārši, kā joks, jo pašam iepriekš tāds bija, tāpēc vienkārši pasmējos pats par sevi - nekādā gadījumā nebija domāts, ka citi auto ir sūdi, vai kā tamlīdzīgi. ;)
Tauta jau par mani saka tā: "Žēl, ka par gudru diršanu nemaksā, citādāk Howitzer`s jau sen būtu milionārs! :D "
Un jā, ar virsbūvi viss ir kārtībā, arkas labas, grīda arī, uz sliekšņiem arī vēl var ar domkratu pacelt! :D
Bet nu tā pat uz ziemu kārtīgi apstrādāšu ar antikoroziju, kā arī pavasarī nomainīšu sliekšņus,jo viens ir buktēts un nedaudz metināts. Uz ziemu jaunus neredzu jēgu likt - lai pa ziemu šie paši paliek un tad uz pavasari ielikšu svežaku. ;)

Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Lambertino wrote: Gribējām ko ekonomisku, nopirkām 535 :shura:
Par šo te mēs vēl tagad ar draudzeni katru reizi ierēcam, ieripojot tankštellē! :reeka:

Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Šodien bembuks tika pie jauna maģa:
Alpine CDA - 117Ri.
Vēl tikai jāsaremontē pastūzis un varēs braukāt ar skaļu "bumbbububmbubmbum" no bagāžnieka! :shura:

Image
Locked