"ričagu" restaurācija
Moderator: gacciZm
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: "ričagu" restaurācija
Jā pieredze ir - noņem no mašīnas, aizved meistaram, pēctam savāc un par kegu noskaiti 10Lsmarlows wrote:Vai ir kādam kāda pieredze ar lodveida balstu restaurāciju? Kā tas notiek, kāda tehnoloģija un vai ir vērts?
Iet aptuveni gadu 100%
Nav nekāda saspiešana ne kas, ko daži garažās praktizē.

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
nakosa atbilde - riga ropazu kautakdas 46 vai 44 numurs
pats lietoju un ir ok
biju uzlicis kautkadu tjipa germany razojumu un izskida pec 4menesi.. bet restauretas videji virs gada iztur un ar visadeim ceļiem.
?
Eu bet kur restaure par 10ls es gan nezinu? mos padalies? tas ir par vienu savienojumu/poziciju?

?
Eu bet kur restaure par 10ls es gan nezinu? mos padalies? tas ir par vienu savienojumu/poziciju?
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM 

Wu-Ryder wrote:Jā pieredze ir - noņem no mašīnas, aizved meistaram, pēctam savāc un par kegu noskaiti 10Lsmarlows wrote:Vai ir kādam kāda pieredze ar lodveida balstu restaurāciju? Kā tas notiek, kāda tehnoloģija un vai ir vērts?
Iet aptuveni gadu 100%
Nav nekāda saspiešana ne kas, ko daži garažās praktizē.
Ko reāli viņi tur dara? Kautko nomaina, pa jaunu iesmērē smērvielu vai ko citu?
Rīgā restaurē viens krievu tautības kadrsfeelfree wrote:nakosa atbilde - riga ropazu kautakdas 46 vai 44 numurspats lietoju un ir ok
biju uzlicis kautkadu tjipa germany razojumu un izskida pec 4menesi.. bet restauretas videji virs gada iztur un ar visadeim ceļiem.
?
parasti satikšanās ir pie Valdeķu 75
ls 10 par lodbalstu (par Mersi gan vienreiz ls 15 noplēsa)
aizved, atstāj, pēc pāris stundām savāc
tel 28303319
fun is not a straight line 
nekad nesaki nekad
regulēju savirzi un remontēju mehāniskās ātrumkārbas

nekad nesaki nekad
regulēju savirzi un remontēju mehāniskās ātrumkārbas
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nu ir jau vairāki meistari - manas puses meistaram ir tāda cena. (Dobele) Tik tas meistars tāds ar putniem nedaudz.feelfree wrote:nakosa atbilde - riga ropazu kautakdas 46 vai 44 numurspats lietoju un ir ok
?

Par to tehnisko risinājumu - neesmu nekad iedziļinājies

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport