Tālāk lai paklačo bildes..
tas auto jau ir sēdinātsopz wrote:nezinu, vai tie ir bamperi, vai auto krāsa, ka tie melnie lukturi nepatīk te, bet nu katrā gadījumā veiksmi sakopt, un protams "vajag sēdināt" tm
nē melno pagriezienu vairs nav, man ar tie nepatikaopz wrote:nezinu, vai tie ir bamperi, vai auto krāsa, ka tie melnie lukturi nepatīk te, bet nu katrā gadījumā veiksmi sakopt, un protams "vajag sēdināt" tm
sēdināt un uzlikt 16pipars wrote:nē melno pagriezienu vairs nav, man ar tie nepatikaopz wrote:nezinu, vai tie ir bamperi, vai auto krāsa, ka tie melnie lukturi nepatīk te, bet nu katrā gadījumā veiksmi sakopt, un protams "vajag sēdināt" tm
un auto šobrīd nav sēdināts...
nevaru izdomāt vai atstāt tādu pašu vasarā un uzlikt 16niekus vai sēdināt un 15niekus :p
17? :O diezgan nereāli šim autofamily guy wrote:sēdināt un 17''varu ieteikt metinātāju,ja vajag-tieši vakar vienam tādam pašam Gekons atdzīvināja izūtēju
![]()
Bet tā vai citādāk sveikts,lai labi ripo
17'' nav nekas nereāls,tikai izskatās divdomīgi,citiem patīk,citi sakapipars wrote:17? :O diezgan nereāli šim autofamily guy wrote:sēdināt un 17''varu ieteikt metinātāju,ja vajag-tieši vakar vienam tādam pašam Gekons atdzīvināja izūtēju
![]()
Bet tā vai citādāk sveikts,lai labi ripo16 max...
Metinātājs prot arī nokrāsot arkas?
To gan sadari, jo šobrīd izskatās ļoti nekā. Tavā vietā arī haubi krāsotupipars wrote:Plānots līdz vasarai pārkrāsot auto buferus auto krāsā, SpoilerShowPaldies par vēlējumiem!
labi, detalizētāks info - auto iegādāts pagājušā gada Jūnijā, nevarēju tik saņemties te ielikt, jo nebij nekas ar viņu darīts
1.5 stock motorīts, pilna elektro pakete un sēdinājums, tas viss ko atceros no pirmā brīža, nebija ne signālenes, ne centrālā līdz brīdim kad uzlauza un nospēra man maģi![]()
Pa šo laiku veikti kaudzēm darbu, par motoru jau iepriekš minēju darbus, ka siksnas nomainītas, ūdenssūknis u.tml īsāk sakot, lai tur kādu laiku nekas nebūtu jāliek iekšā.
Ritošā ar savesta kārtībā, nomainītas visas bukses, uzliku stock amjus ar atsperēm, nomainīts labās puses ričags un vēl kkas bij ko vairs arī īsti neatceros...
Uzlikta signālene ar centrālo, iegādāts pioneer maģis, aizmugurē ieliku JBL elipses, priekšā kenwood 16', kgan caurumi domāti 13'![]()
Uz ziemu iegādāti r14 necili diski, bet vismaz TAISNI, jo bij tikko no vācijas atvesti un biju pirmais kurš piesakās, uzliktas svaigas nokian hakkapellitta ziemenes ar radzēm, tikmēr pārdoti vasaras picasšķēļu diski un tgd esmu meklējumos uz 16' SpoilerShownomainīt aizmugurējās lampas uz baltsarkanajām, un varbūt sēdināšu autiņu, jo sēdinājums man tāds, ka uz mazajiem guļošajiem ja uz 5km/h pārbrauc tad uzsitu sliekšņus uz viņa, tākā kkas jāizdomā šajā sakarā...
Tas tākā īsumā viss ko uz fikso varu pastāstīt, bet nu ar laiku stāsts turpināsies!