Sveiki! Tā nu ir sanācis, ka īsti neplānoti un negaidīti esmu iepircis Mercededes-Benz. Kapēc tāda izvēle un kapēc vispār? Sākšu ar to, ka tuvākajā nākotnē plānots pamest kompāniju kurā strādāju, līdz ar ko nebūs iespēju turpmāk izmantot dienesta auto un radīsies nepieciešamība pēc auto ar kuru doties ikdienas darba rutīnā. Tad nu kādu nedēļu atpakaļ sāku auto bilžu portāla ķemmēšanu ar domu, ka mēneša-divu laikā noskatīšu kādu sev interesantu transportlīdzekli. Galvenā prasība bija RWD, un interese bija iegādāties kādu sev svešu neiepazītu marku, un tā, kā Mercedes man nekad nav bijis ilgi nebija jādomā. Tā, kā esmu ļoti nepacietīgs, un kad esmu kaut ko iedomājies tad grūti no šī ceļa sevi novirzīt

tad drīzumā uzdūros vienam mērķa eksemplāram. Pēc kādām divu dienu auto portālu caurskatīšanas aizbraucu apskatīt vienu citu lētāku eksemplāru, kurš salīdzinoši ar šo bija diezgan saguris. Tā, kā sava gandarījuma sajūtu nebiju apmierinājis devos konkrētā eksemplāra raudzībās, kuru pašlaik esmu iepircis. Uzreiz pa gabalu ieraugot šo eksemplāru sapratu, ka ir labs, un tuvāk iepazīstoties ar konkrēto pārliecība nepazuda. Tā nu nākamajā dienā pakonsultējos nedaudz ar Mārci un devos pakaļ noskatītajam auto. Tā kā pirmajā dienā nemaz ar to neizbraucu tad mērķis pirms iegādes bija izbraukt ar to un palūkoties uz to no apakšas. Saprotams, ka izbraucot un apskatot auto no apakšas mani gandarījuma sajūtas nepameta un padevos auto iegādei. Tā nu šodien kļuvu par konkrētā transportlīdzekļa īpašnieku.
Sīkāk par auto: MB 190, 2,0 benzīna dzinējs, manuālā ātrumkārba, 1989.gads, el.lūka, el.viens spogulis, el.logu pacēlāji priekšā.
Defekti:
nedaudz bojāti priekšējais un aizmugurējais bamperis,
nedaudz bojāts aizmugurējais labais spārns,
nelieli interjera (durvju apšuvuma) defekti.
Plāni tuvākajā nākotnē:
savest kārtībā vizuālo
diski
piesēdināt
apgāzēt
kā arī pamazām savest interjeru kārtībā