gangsterizēts volvo 744

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

ganga
Has thanked: 0
Been thanked: 0

gangsterizēts volvo 744

Post by ganga »

vienu vakaru sēžot ssā iespīdējās acis un zināju, ka jāņem, indivīds bija volvo 740, kurš atradās manā čuhņā, kur nekas neatrodas. Nākošajā dienā braucu skatīt, izrādās, ka lolviķis atradās metāllūžņos, bija nodevis kāds opītis, kuram negribējās čakarēties uz skati, tad nu tiku pa lētām naudām pie kastes.
Tad nu laikam ejot tika atgūts norakstīšanas dokuments, aizbraucu arī uz skati un norāvu jūru ar divniekiem, bet nekas traks, viss labojams.
mazliet par mašīnu -
2,3 atmosfēriskais benzīns
manuālā kārba
bembju piedziņa
1991 gads
ekstru nekādu, nu, vienīgi, apsildāmie beņķi.
plāni visādi, bet pa lielam pagaidām uz ziemu sataisīt tādu, lai gribās iekšā sēsties un var pabraukt, vajag daudz cietāku, lielās lampas uun vēl daudz ko

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
pagaidām cīnos ar zilo salonu, vajag taču melnu !
Image
Image
Last edited by ganga on 22 May 2013, 20:29, edited 1 time in total.
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
ttd
Spam addicted

Re: gangsterizēts volvo 744 jeb kaste

Post by ttd »

Veiksmi. būs piedurīgs krāmējamais aparāts. :naac:
karlis

Post by karlis »

pa diviem auto kopā tev sanāk vismaz awd! :D
alfons

Post by alfons »

Labi ka šim vismaz stoikas nav 90grādu leņķī pret kapotu/bagāžnieku. :D
Bildēs izskatās ka varētu būt tādā ērta sēdēšana.
rrrainis

Post by rrrainis »

Vaitad ja auto ir norakstīts tad to var atkal piereģistrēt?
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
matainis

Post by matainis »

ja pareizi saprotu, norakstīšanas process vēl nebija noticis.
Bobcat

Post by Bobcat »

Labs volvo :cool: Kā motors, ir spējīgs milzīgo kuzavu kustināt uz priekšu?
------------
Mani kadri
------------
ganga

Post by ganga »

paldies :) norakstīšanas process bija iesācies, bet nebija pabeigts, būtu dienu vēlāk aizbraucis, iespējams, ka būtu jau par vēlu, ssā vispār bija rakstīts, ka norakstīts un tikai uz daļām.
sēdēšana ir mega ērta, brauc kā kuģis, nenormālākā nostaļģija pārņem braucot ar viņu, tik nu jā, krāmēt slīpi pagaidām var tikai uz zeminieka un ja esat kādreiz ar kuģi krāmējuši slīpi, tad sajūta līdzīga.
šķūnings mazs būs gan, no sākuma vispār nebija doma neko baigi skaisti taisīt un vispār nebija doma uz ielas braukt, bet tagad žēl kaut kā, baloniņš man vēl kādu laiku būs rokā, jo stoikām uzlikas ir vēl zilas un jumts ir pretīgi, netīri gaišs, takā jām.
motors diezko nav spējīgs kuģi kustināt uz priekšu, bet tas arī ir viens no plāna punktiem :)
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

ganga wrote:paldies :) norakstīšanas process bija iesācies, bet nebija pabeigts, būtu dienu vēlāk aizbraucis, iespējams, ka būtu jau par vēlu, ssā vispār bija rakstīts, ka norakstīts un tikai uz daļām.
sēdēšana ir mega ērta, brauc kā kuģis, nenormālākā nostaļģija pārņem braucot ar viņu, tik nu jā, krāmēt slīpi pagaidām var tikai uz zeminieka un ja esat kādreiz ar kuģi krāmējuši slīpi, tad sajūta līdzīga.
šķūnings mazs būs gan, no sākuma vispār nebija doma neko baigi skaisti taisīt un vispār nebija doma uz ielas braukt, bet tagad žēl kaut kā, baloniņš man vēl kādu laiku būs rokā, jo stoikām uzlikas ir vēl zilas un jumts ir pretīgi, netīri gaišs, takā jām.
motors diezko nav spējīgs kuģi kustināt uz priekšu, bet tas arī ir viens no plāna punktiem :)
Krāmēju šķērsām lielus kuģus daudz un dikti(Opel Omega B un Audi 100 C3 Quattro). Sajūta ir ļoti laba, bet tas ikdienā varētu būt ļoti nogurdinoši. :naac: Pirms E30 iegādes pētiju ļoti arī Volvo, bet neviens, kas būtu pa manai kabatai, nebija.

Un neuztraucies, tavs Volvo kust ātrāk kā mans E30. :reeka: Būtu baigi feini, ja būtu arī kāds video ar to aparātu darbībā. :beer:

Un pa kuru reģionu tad šī kaste planēs?
Klavz

Post by Klavz »

ganga wrote: bembju piedziņa
tas, Aksel, ir pats galvenais :reeka: :cool:
vajag tikai smukus diskus un būs piedūrīgs :yo:
Image
ganga

Post by ganga »

nu krāmēšanai man vajag bloķi un jaudu, nav neviena, bet nu jā, viss nāks ar laiku.
video arī nāks ar laiku :D bet tad, kad būs 2 iepriekš minētie punkti :)
nu, atzīšos publiski, ka esmu liels bmw nīdējs, skatijos kādu laiku uz e30, bet neko labu neatradu,biju jau nobriedis uz bēemvē, tad uzradās šis te un esmu priecīgs, ka uzradās, varbūt bmw bija labāks manam mērķim, bet nu bmw necēlās roka pirkt :)
klāviņ, pats galvenais, ka ir bembju piedziņa, bet nav bembis ! :)
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

ganga wrote:nu krāmēšanai man vajag bloķi un jaudu, nav neviena, bet nu jā, viss nāks ar laiku.
video arī nāks ar laiku :D bet tad, kad būs 2 iepriekš minētie punkti :)
nu, atzīšos publiski, ka esmu liels bmw nīdējs, skatijos kādu laiku uz e30, bet neko labu neatradu,biju jau nobriedis uz bēemvē, tad uzradās šis te un esmu priecīgs, ka uzradās, varbūt bmw bija labāks manam mērķim, bet nu bmw necēlās roka pirkt :)
klāviņ, pats galvenais, ka ir bembju piedziņa, bet nav bembis ! :)
domā metināt reduktoru? Pašam dažreiz uzklūp tāda doma, bet nav lieka reduktora. :rofl:
Spekis

Post by Spekis »

Motors par švaku? Kāda problēma, tev tak ir c70 t5 motors :D :emo:
P.s Nu jā, lai veicas, kas ieplānots.
ganga

Post by ganga »

pagaidām šitā, tagad jāpieķeras tehniskajai pusei, jāsametina sliekšņi, viens amis jāsamaina, moš pat jātaisa feģas kuning center jāgraiza atsperes un jāmetina bloķis, bet liekas, ka to vēlāk, vēl jāizdomā. ā, un jā, fakinās bremzes jāsaregulē.
skatoties uz šitām bildēm vēl visādi plāni domājas --- vajag melno, ērto, volviķa kožu rožu un melnu paklāju un drošvien, ka vēl kko melnu !
Image
Image
Image
freimo
Admins

Post by freimo »

Šim arī 5'ajā robā liekās ar tās pogas palīdzību? :)
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
rufix

Post by rufix »

freimo wrote:Šim arī 5'ajā robā liekās ar tās pogas palīdzību? :)
Kas tā par ekstru? :shock:
ganga

Post by ganga »

jā, ar pogu. nemāku izstāstīt, kā tas darbojas, bet nu it kā 4 ātrumi, bet ieliekot 4 un nospiežot pogu ieliekās vēl piektajā, bez sajūga, nezinu kas tu par medžik iekšā.
mazs inspiration video https://vimeo.com/33568051
karlis

Post by karlis »

Tev ir M46 kārba.
izskatās šitā.
Spoiler
Show
Image
visa tā otrā puse kārbai ir OVERDRIVEs jeb piektais robs. Ieslēdzas sazobe elektroniski, palielinot attiecību. Šo opciju varot arī izmantot kā pazeminātās pakāpes ātrumus 1. un 2. robā..

M47 kārba (parasti pieci robi) internetā esot atzīta par mazāk izturīgu, jo M46 labāk panesot laušanu un skaldīšanu.

ganga, ieteiktu tev sākt lēnām studēt angļu valodu labāk, jo http://www.turbobricks.com būtu tava jaunā ābece. tur tu rastu atbildes uz visiem jautājumiem, kā palielināt jaudu, kas nepieciešams, lai ieliktu TURBO, kas vajadzīgs, lai ieliktu B230FK, B304, bmw m52b28, V8 vai T5 dzinēju (sīki un smalki aprakstīts par vadiem, sajūgu, sparrrrratu, kardānu), tāpatās arī ir info pieejams ar precīzu izmēru kronšteiniem, lai ieliktu 850 vai V70 beņķus utt. Ļotinoderīgsinfo, vienvārdsakot.
lesis

Post by lesis »

Šitiem grūti Lv sameklēt rižinal bloķi?
Viens pazīstams čalis atrada tiltu ar bloķi svalkā,pa sviestmaizi nopirka.
Kuriem nāca bloķi?2.8 un 2.3t?
karlis

Post by karlis »

Kuriem volvo nāca kāds diferenciālis, kādus auto un tiltus meklēt šrotā.
http://turbobricks.com/mods.php?content=art0014
Papildus šim: 9XX sērijas volvo līdz 1994 gadam tikai TURBO un Polar modeļos, sākot ar 1994. gadu vairākos modeļos, t.sk. dīzeļos.

noderīgs info:
http://www.davebarton.com/volvorearends.html
http://people.physics.anu.edu.au/~amh11 ... o_dana.htm
http://turbobricks.com/mods.php?content=art0027

Ar volvo bloķiem ir švaki, nav kā ar BMW. pāris reizes gadā parādās piedāvājums, prasa 80-100 latus. viens pārdeva pa 120 laikam un vēl zīmējās "pa draugam". Diemžēl pašbloķējošais tādu naudu nedrīkstētu maksāt, es vismaz to neuzskatu par adekvātu. 30 lati būtu ok.. Zinu divus kungus, kuri prasīja 90 un 100 latus un abi divi vēl mēnesi atpakaļ turpināja tupēt uz tā sava zelta gabala :D Piedevām nekad nezini, cik labs būs tas draņķis, varbūt jau ir aizkauts..
Problēma ir tajā, ka visbiežāk sastopamais G80 (arī JEEP ar tādu mēdz būt aprīkoti, lasīt linku apr specifikācijām) reduktors ir pašbloķējošais, kas sabloķē abus ratus 100%. Šī opcija strādā līdz ~40km/h. Virs šī ātruma tas atlaiž ratus vaļā, tikko nav slodze (atlaists akseleratora pedālis). Šo gan var modificēt, skatīt linku augstāk.
Otra problēma ar G80 ir, ka tas ir vājš. Internetā runā, ka līdz 200z/s būs ok, bet arī ir iespējas to salauzt. skatīt linku augstāk, ir paskaidrots.
Ļoti reti bija pieejams klasiskais LSD (limited slip diferential), kas bija izturīgāks.

Īsumā - koplietošanas ceļiem auto ar ~200z/s derētu ar modificēto G80 reduktoru. Ja gribi sportam, tad būvē augšā jaudu un pērc ~600 latiem jaunu kārtīgu reduktoru vai metini kopā parasto.
Locked