pērk Mercedes Benz W116/W126 vai BMW E28 shadowline
- aero F ace
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
pērk Mercedes Benz W116/W126 vai BMW E28 shadowline
ja kādam ir piedāvājams kaut kas,kas nav izlikts ss.lv,labprāt izskatīsim jūsu piedāvājumus.
ir interesanti izskatīt Mercedes W123.veco S klasi W116,ja kāds zina tādu,un arī W126 S klasi.
principā interesē mašīnas jebkādā stāvoklī,izņemot,protams,drūmākos projektus puspamestā stadijā un tikko no restaurācijas.
BMW var būt pat bez motora,ja vien bleķi ir OK.
paldies!
28465505
ir interesanti izskatīt Mercedes W123.veco S klasi W116,ja kāds zina tādu,un arī W126 S klasi.
principā interesē mašīnas jebkādā stāvoklī,izņemot,protams,drūmākos projektus puspamestā stadijā un tikko no restaurācijas.
BMW var būt pat bez motora,ja vien bleķi ir OK.
paldies!
28465505
patīk Inese Vaidere.
kā sieviete.
kā sieviete.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Re: pērk Mercedes Benz W116/W126 vai BMW E28 shadowline
Tīri spamiņa pēc..
Zinu, ka W126 esot lielā cieņā Latgales pusē !
Tur īstie vīri ar tiem braucot !
Varbūt ir vērts tur pameklēt !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- aero F ace
tā varētu būt. kādreiz,gadus desmit atpakaļ tā tiešām bija,taču tagad uz ielām tik pat kā neredz. arī benzīna cenas vs šo auto apetīte nav mazsvarīgs fakts,pat priekš "īstiem vīriem",kuri filigrāni pārsēdušies W140,vēlams dīzelīšos...*Sicram wrote:Tīri spamiņa pēc..
+arī jāņem vērā mātes Latgales kopējais ceļu stāvoklis,pa kādiem šie auto ir pavadījuši savus ne tos žirgtākos laikus,servisu kultūra attiecīgajā reģionā,Krievijas benzīna izmantošana(starp citu,pēdējos divus man zināmos W126 izmantoja tieši benzīna kontrobandai no Krievzemes). summējot visus augstākminētos faktus var pieņemt,ka būtu liela laime atrast Latgales pusē šādu auto bez šķūninga pieskāriena,ar nenopistu motoru un ar kaut cik dzīvu hadeni.
Tev varbūt ir kādi konkrēti gadījumi zināmi,vari ko ieteikt?
patīk Inese Vaidere.
kā sieviete.
kā sieviete.
Tikko tev vēl vajadzēja dzīvu bundžu, bet nu jau arī dzīvu hadeni un motoru kā no rūpnīcas
Starp citu, Latgalē var atrast normālus eksemplārus, kas sāli salīdzinoši mazāk redzējuši un nav tik puvuši. Vienīgi reti parādās, bet ja parādās, tad ar nelielu/viegli noņemamu šķūņa piesitienu var atrast
Tur lielā cieņā ir Audi 100
Starp citu, Latgalē var atrast normālus eksemplārus, kas sāli salīdzinoši mazāk redzējuši un nav tik puvuši. Vienīgi reti parādās, bet ja parādās, tad ar nelielu/viegli noņemamu šķūņa piesitienu var atrast
Tur lielā cieņā ir Audi 100
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
- aero F ace
nepārspīlēsim! neviens nerunā par stāvokli,kā no rūpnīcas,kas arī ir minēts sākotnējajā tekstā par pirkšanu.
vienkārši mēs katrs taču saprotam,ka mašīnai var būt arī tāds stāvoklis,pēc kura tā var būt mašīna tikai pēc nopietnas restaurācijas un lielu naudas līdzekļu investēšanas tajā.
bez motora der BMW,bet tas ar nosacījumu,ka bleķi ir tiešam labi.
MB lielie motori šeit pa šrotiem nemētājas,cenas LV par nezināmas izcelsmes dzelzi no 250Ls,bet,piemēram Zviedrijā man piedāvāja dzinējus par 2500-3800eiro...
vienkārši mēs katrs taču saprotam,ka mašīnai var būt arī tāds stāvoklis,pēc kura tā var būt mašīna tikai pēc nopietnas restaurācijas un lielu naudas līdzekļu investēšanas tajā.
bez motora der BMW,bet tas ar nosacījumu,ka bleķi ir tiešam labi.
MB lielie motori šeit pa šrotiem nemētājas,cenas LV par nezināmas izcelsmes dzelzi no 250Ls,bet,piemēram Zviedrijā man piedāvāja dzinējus par 2500-3800eiro...
patīk Inese Vaidere.
kā sieviete.
kā sieviete.
Iztīri bāku, aizved restaurēt sūkni(~30ls), nopērc jaunu degvielas filtru, izpūt degvielas trubas ar kompresoru, satīri sprauslas un krievijas benzīns būs kā nebijis. Dzinējam tas benzīns nemaina itin neko. Ja neskaita, ka var vajadzēt aizdedzi pieregulēt(ja tur, piemēram, lej 93o). Vēl, pieļauju, ka Krievijā benzīnam nav etanola piedeva jālej(nav 100% precīza infa, bet cik zinu, tad viņi nelej), kas ir, savā ziņā, pat labāk, ja uztraucas par to tādā līmenī, kā tu. Jo gumijas šļauciņas mazāk taču saēd. Un nemaz nerunājot par to, ka benzīns nav tik sauss un izdilums taču noteikti ir mazāks.aero F ace wrote:tā varētu būt. kādreiz,gadus desmit atpakaļ tā tiešām bija,taču tagad uz ielām tik pat kā neredz. arī benzīna cenas vs šo auto apetīte nav mazsvarīgs fakts,pat priekš "īstiem vīriem",kuri filigrāni pārsēdušies W140,vēlams dīzelīšos...*Sicram wrote:Tīri spamiņa pēc..
+arī jāņem vērā mātes Latgales kopējais ceļu stāvoklis,pa kādiem šie auto ir pavadījuši savus ne tos žirgtākos laikus,servisu kultūra attiecīgajā reģionā,Krievijas benzīna izmantošana(starp citu,pēdējos divus man zināmos W126 izmantoja tieši benzīna kontrobandai no Krievzemes). summējot visus augstākminētos faktus var pieņemt,ka būtu liela laime atrast Latgales pusē šādu auto bez šķūninga pieskāriena,ar nenopistu motoru un ar kaut cik dzīvu hadeni.
Tev varbūt ir kādi konkrēti gadījumi zināmi,vari ko ieteikt?
Pērkot vecu mašīnu, tu pērc virsbūvi, nevis hadeni, gumijas šļauciņas vai pareizo bākas korķīti. Aidzen uz servi, lai paskatās atgāzes - ja kaut cik saiet un mašīna no vietas kust - labākais, ko atradīsi. Eļļu tāpat ēdīs, tosolu gan jau arī pagrauzīs, gar blīvslēgiem noteikti arī spiedīsies garām utt. Pats taču teici - negribi pēc restaurācijas. Tad lūk, tāda ir realitāte, topi sveicināts.
Eh, dari vien kā vēlies.
- aero F ace
"Pērkot vecu mašīnu, tu pērc virsbūvi, nevis hadeni, gumijas šļauciņas vai pareizo bākas korķīti." -manuprāt pērkot salīdzinoši paretu modeli,vai,vienkārši vecu,kurš vairs nav tik bieži sastopams nosacījums #1 ir tas,lai auto būtu maksimāli komplektā,resp. lai nekas no detaļām netrūkst.
jo,piemēram-gribētos man zināt,kur Tu man ieteiktu pameklēt,piemēram,bākas korķīti 1975 gada SAAB 96? vai sānu emblēmas,vai dekoratīvos disku "kalpakus" šim pašam auto? kurā šrotā mani aplaimos?
tēma "a visu tak var pasūtīt ebay" šeit netiek izskatīta.
bet,paldies par Tavu viedokli!
starp citu,Tevis aprakstīto degvielas padeves sistēmas "profilaksi" esmu divreiz veicis SAAB 900 (NG) Turbo,kad neapdomīgi mēnesi braucu ar "lētāko" no Krievijas ievestu degvielu. finālā lētāk nesanāca-sprauslas uz raž. pārbaudi/ultraskaņas tīrīšanu(~30) degvielas filtri(2x~10),sveces(~15) un beigās visu SAAB īpašnieku laime-mainīju DI kaseti,kas bija nokauta pateicoties degvielas ar oktānskaitli zemāku par 98,lietošanai. lietotas cena 30-60.
jo,piemēram-gribētos man zināt,kur Tu man ieteiktu pameklēt,piemēram,bākas korķīti 1975 gada SAAB 96? vai sānu emblēmas,vai dekoratīvos disku "kalpakus" šim pašam auto? kurā šrotā mani aplaimos?
tēma "a visu tak var pasūtīt ebay" šeit netiek izskatīta.
bet,paldies par Tavu viedokli!
starp citu,Tevis aprakstīto degvielas padeves sistēmas "profilaksi" esmu divreiz veicis SAAB 900 (NG) Turbo,kad neapdomīgi mēnesi braucu ar "lētāko" no Krievijas ievestu degvielu. finālā lētāk nesanāca-sprauslas uz raž. pārbaudi/ultraskaņas tīrīšanu(~30) degvielas filtri(2x~10),sveces(~15) un beigās visu SAAB īpašnieku laime-mainīju DI kaseti,kas bija nokauta pateicoties degvielas ar oktānskaitli zemāku par 98,lietošanai. lietotas cena 30-60.
patīk Inese Vaidere.
kā sieviete.
kā sieviete.
- jaaniss
- Audi 80
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Pirma 2 gadiem, kad redzēju viņus stāvam pie Spilves lidlauka jau bij dziļi kapi ar kuzavu un salona detaļām. Nav to vērts, lai tērētu naudu un laiku.jaaniss wrote:MB
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jjkhm.html

- aero F ace
tie ir gudbai amerika gudbai. jau gadu vai pat divus atpakaļ ss.lv bija,bilde tā pati,cena tā pati. brīnos pat,ka nav vērtības pieaugums novērojams,jo kā-paliek vecāki,značit dārgāki..
patīk Inese Vaidere.
kā sieviete.
kā sieviete.
tāpēc jau ar neviens nepērk! Un tic man tu arī neko nenopirksi ar savām prasībām.... P.s. Gan jau ka pats saķūnēs stok un cena būs kosmos, par ko tāpat nav vērts maksāt un šiet tu pats nonāc pretrunā m- jo vecāks, jo cena augstāka!!!!!
HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!
HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!
- aero F ace
man ir pietiekami vecu dzelžu... dažus no tiem apskatot Tu nonāktu pretrunā ar savu noslēdzošo teikumu,bet par padomu-paldies!bucis wrote:tāpēc jau ar neviens nepērk! Un tic man tu arī neko nenopirksi ar savām prasībām.... P.s. Gan jau ka pats saķūnēs stok un cena būs kosmos, par ko tāpat nav vērts maksāt un šiet tu pats nonāc pretrunā m- jo vecāks, jo cena augstāka!!!!!
HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!
patīk Inese Vaidere.
kā sieviete.
kā sieviete.