Moderator: Focus
iespējams no citas, bet vrb kko pielāgošu attiecīgi izmēriem un iespējām..gribas kaut ko šikāku, nekā oriģinālu..volfsburgs wrote:Gribi likt no citas mašīnas paneli?
un? mana mašīna - daru ko gribu..ok? jautāju padomu, bet paldies par to pašu.Zorik wrote:Ar diviem pirkstiem uzcubini sevi pati, bet masinu liec miera
nevienam te nekas nav pret sievieti ņemamies ap auto. Vienkārši paneļa maiņa no cita modeļa ir jau gateris.violetaa wrote:un? mana mašīna - daru ko gribu..ok? jautāju padomu, bet paldies par to pašu.Zorik wrote:Ar diviem pirkstiem uzcubini sevi pati, bet masinu liec miera
kurš teicis, ka sievietes nevar savas mašīnas uzlabot? arī viņas grib braukt ar skaistu auto..![]()
Dzimumam te nav nozīmes. Tas nav mājā nomainīt tepiķi vai dīvānu, lai izmainītu interjeru. DDM.violetaa wrote: kurš teicis, ka sievietes nevar savas mašīnas uzlabot? arī viņas grib braukt ar skaistu auto..![]()
ttd wrote:nevienam te nekas nav pret sievieti ņemamies ap auto. Vienkārši paneļa maiņa no cita modeļa ir jau gateris.violetaa wrote:un? mana mašīna - daru ko gribu..ok? jautāju padomu, bet paldies par to pašu.Zorik wrote:Ar diviem pirkstiem uzcubini sevi pati, bet masinu liec miera
kurš teicis, ka sievietes nevar savas mašīnas uzlabot? arī viņas grib braukt ar skaistu auto..![]()
Nekas labs tur taču nesanāks, neatkarīgi no darbu veicēja dzimuma...
JA gribi uzfrišināt - nosēdini, nopērc normālus diskus, nomazgā un būs viss, ko vajag.