Arī mans auto parks ir mainijies, kā pamanijāt augšējā linkā savu Eclipsi pusotru gadu atpakaļ pārdevu uz Vāciju caur mobile.de
Ievadā nedaudz par sevi, esmu pats Liepainieks, 29.gadus jauns vīrietis, kurš aizraujas hobija līmeni ar auto amatiera sacikstēm un auto "ķīlēšanu"
Marka: Subaru
Modelis: Impreza WRX JDM vana be STI.
Gads: 04`
Izcelsmes valsts: Japana (stūre izņemta no bardačoka un ielikta pareizajā vietā!)
Svars: 1320kg (jaja japāņi nāk vieglāki nekā eiropa vai usa)
Jauda: 204kw (ir bijis uz stenda )
Vadība: Standarta ECU, kas par programmu iekša, nemācēšu pateikt, bija jau mantojumā
Uzlabojumi
Dzinējs:
IHI Gūltņju turbīna (modeli nepateikšu)
STi sprauslas
STi IC
Wallbro; degvielas sūknis
Spiediens; 1,3bar
RA kārba, ar īso pāri. (bez rullīša)
LSD aizmugurē
Piekare:
Tein coiloveri ar sagāzuma un cietibas regulācijas opcijam.
Apakša ir atsaite lai tas viss saturas kopā (saucamā jdm atsaite zem motora) (labojat, ja kļūdos)
O/Z Granturismo r17 diski Ziemai.
(Rays Volk Racing T37 r18) vasarai.
Salons:
Panels no 06`g imprezas.
Trīs papildus mērierīces vidus konsole, "DEPO" Voltametrs,boost,ail temp
Nedaudz nopakota aizmugure, skaņas izolācijai
Mūzika, jvc magnetola 2din, pioneer tumbas, pioneer sabuferis, Focal pīkstuļi
b]Dizains:[/b]
Karbona (īstā
Perin spoilera stabilizatori.
SickSpeed horns.
SickSeed front lip.
Optika priekšējā
Optika aizmugurēja
Tātad.....
-Iegādājos pirms nepilna gada, ārpus Latvijas robežam, Iegadājos pēdējā brīdi, jo līdz tai liktenīgai dienai nebija neviena jēdzīga piedāvājuma, un man patīk tikai un vienīgi begimotiņi, nedaudz vēl ērgļači
Esmu pabraucis, gan dubļu gonkās, gan šosejas trilleri, man personīgi patīk asfalta trases, perfekās trajektorijas, ātri kontrolējami manevri. Teikšu, Subaru ar to tiek galā, protams pēc nelielām piekares sistēmas uzlabošana ar TEIN coiloveriem un RA karbas uztādīšanu auto ir ass un precīzs.
Auto izmantoju ikdienā, Iegūldijumus tehniskajā ziņa nav prasijis, nu ja neskaita buksītes un reduktora blivslega maiņu.
Nākotnes plāni, pilnībā pārkrāsot! Savest kārtībā virsbūvi, kā arī auto apakšu
Te nu viņš man ir... vairāk bilžu instagramma (j0nyy)
Tāds viņs man izskatījas iegādājoties.

Dubļu izklaides.

Asfalts trilleris:

Nedaudz no ikdienas. 2015.gadā

Pašlaik 2016!

Nav miera, uz 2016gada sezonu izdomāju pārsteigt Subāru ar svaigu diska krāsojumu (Rays Volk Racing T37 r18)

Kautkā tā!!!

Ja kāds vēl ir sailgojies pēc ziemas